Om at tænde lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Elke
Til støtte for Farmor Birgit "Og selv om du er væk for altid Så vil jeg ikke græde mere Jeg vil lade som om du lever Og har det godt nok Der hvor du er" Dit barnebarn Karina
Til støtte for Mormor Hertha & Tante Gitte Af hjertet tak, fordi I kæmpede, vandt kampen og efterfølgende kom jer. Tak for alle de hyggelige stunder vi har haft og til alle de vi i fremtiden må få sammen. Luftkram fra Karina
Til støtte for Finn Ønskes fortsat godt helbred
Til støtte for Finn Ønskes fortsat godt helbred
Til støtte for Finn Ønskes fortsat godt helbred
Til støtte for Finn Ønskes fortsat godt helbred

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet