Lad os fejre 10-års jubilæum sammen

Formålet med Stafet For Livet er at fejre livet og fællesskabet samtidig med, at vi samler ind til kræftsagen. Stafet For Livet er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb, til dem der kæmper. Det sker blandt andet under den smukke lysceremoni, som finder sted ved mørkets frembrud.


Vi i planlægningsgruppen glæder os helt afsindigt til at afholde stafet sammen med både tidligere deltagere og forhåbentlig også en masse nye hold og deltagere!


En jubilar i nye klæder

I år har Stafet For Livet Greve-Solrød 10-års jubilæum og det skal fejres!

Samtidig har jubilæet også givet planlægninsgruppen lejlighed til at tage stafetten op til revision. Det har medført at vi, efter flere grundige overvejelser og lange drøftelser, har besluttet, at Stafet For Livet Greve-Solrød i år bliver anderledes.


Efter mange gode år ved Mosede Fort (tusind tak til alle der har været med til at skabe nogle fantastiske oplevelser her) vil stafetten i 2023 løbe af stablen et nyt sted. Lokationen bliver flyttet til Greve Borgerhus, hvor der både er mange af de faciliteter vi skal bruge, samt fine, brugbare grønne områder omkring. 


Herud over vil stafetten forløbe over 12 timer i stedet for 24 timer. Vi ved, at det er en beslutning, der kan dele vandende. Fordi på den ene side er natten på et stafet noget helt særligt, men på den anden side er et arrangement der strækker sig over hele 24 timer også med til afskrække eller forhindre flere i at deltage.

Så ved at afkorte arrangementet håber vi at endnu flere har mulighed for at deltage.


Det bliver altså en anderledes stafet end den I har kendt. Men vi lover jer, at vi gør alt for at skabe en uforglemmelig, stemningsfyldt og super stafet for jer, med respekt for alt det som var, og med lyst til at skabe og bygge videre på det gode arbejde, som er gjort tidligere ved Stafet For Livet Greve-Solrød. 


Vi håber I vil tage godt imod det nye og vi glæder os til at fejre livet, hylde Fighterne, mindes dem vi har mistet og samle penge ind til kræftsagen i fællesskab med jer. Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
17 Hold
Tilmeldte deltagere
303 Deltagere

Tilmeldte Fightere
34 Fightere
Tændte lys
313 Lys