Vær med i fællesskabet, hvor vi sammen fejrer livet og samler penge ind til kræftsagen

Stafet For Livet Hedensted 2024 - Guldgrunden, Gesagervej

Lørdag den 15. Juni 2024 kl. 11.00 - 23.00


Ildsjælene bag Stafet For Livet Hedensted inviterer alle til en 12 timers stafet i 2024, hvor vi sammen samler penge ind til kræftforskning, fejrer livet og hylder Fighterne, som er vores æresgæster.


Stafet For Livet handler om fællesskab, hvor alle kan være med - foreningslivet, virksomheder, familier, naboer, kollegaer og lokale ildsjæle stiller hold, som går og løber på stafetbanen i løbet vores 12 timers stafet. Måske har dit hold fået en sponsor på de mange runder der bliver gået/løbet, som støtte til kræftsagen.


Stafetten starter om formiddagen og slutter om aftenen efter en smuk og rørende lysceremoni.


På stafetpladsen vil der i løbet af stafetten vil der være underholdning med forskellige musikalske indslag fra lokale kunstnere, børnetelt, besøg af Børnenes rekordbog, ansigtsamling, salg af mad og drikke fra vores eget madtelt, kaffe og kage, salg af lysposer til lysceremonien og meget mere m.m.


Det handler ikke om at komme først og løbe stærkt, men om at være med i fællesskabet og sætte fokus på kræftsagen. Om du deltager 1 time eller hele stafetten er helt op til dig selv. Her mødes vi store som små, hvor vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse og fejrer livet. Dit hold stiller telt op rundt ved stafetbanen, så du og dit hold hele tiden har en base.


Det hele foregår på og omkring Guldgrunden overfor Hedensted Centret. Vi forventer at blive 500-600 deltagere og besøgende.


Det koster kr. 150 for voksne at deltage på et hold.

Det koster kr. 75 for børn under 18 år at deltage på et hold.

Det koster kr. 50 at købe en lyspose, med en smuk og rørende hilsen, som opstilles i en smuk lysceremoni, når mørket falder på.


Alt overskud doneres videre til Kræftens Bekæmpelse, hvoraf 10 % af overskuddet går til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Hedensted til støtte for kræftpatienter lokalt.


Er du Fighter, så deltager du gratis og får mulighed for at møde andre Fightere til fighterfrokost og hygge.

En Fighter til vores stafet er en person, som har hørt ordene "du har kræft".


Vi glæder os til at sætte kræftsagen i fokus og sammen fejre livet samtidig med at vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse til forskning m.m.


Læs mere om Stafet For Livet her på siden – og følg også meget gerne med på Facebook


Har du spørgsmål eller bare har lyst til en snak, så tag endelig fat i os:


Formand - Annette Steen Lynge på 61701714 eller Annette.s.lynge@gmail.comIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
8 Hold
Tilmeldte deltagere
182 Deltagere

Tilmeldte Fightere
31 Fightere
Tændte lys
10 Lys