Vær med til at fejre livet

Stafet For Livet Hedensted 2020 - AFLYST❗️❗️

Styregruppen for Stafet For Livet Hedensted har besluttet at aflyse stafetten i år, men vi vender stærkere tilbage d. 19.-20. juni 2021.

Vi ved, at det fællesskab mange oplever til Stafet For Livet Hedensted, om at stå sammen mod kræft, har en stor betydning, men som situationen er lige nu, kan vi bedst vise vores støtte til alle berørte af kræft og andre sygdomme ved at passe godt på hinanden.

Stafet For Livet Hedensted bygger på et fantastisk samarbejde i lokalsamfundet, og vi vil i stedet bruge tiden på at stå sammen og vise vores støtte til forretninger, virksomheder og ikke mindst foreninger, som har hårdt brug for al den støtte, de kan få den kommende tid, hvor mange går en svær tid i møde.

Dette er vores måde at prøve at vise opbakningen til lokalsamfundet på, og vi håber, I vil gøre det samme, så vi hver for sig, kan stå sammen om at støtte lokalt.

Styregruppen for Stafet For Livet Hedensted og Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, fightere, deltagere, sponsorer og lokalforeninger, som har støttet op om årets stafet. Vi ved, det er en højt værdsat begivenhed i Hedensted, og vi havde set frem til at gentage vores succes fra 2019, hvor vi fik en fantastisk opbakning.

I har altid mulighed for at besøge en af de andre stafetter i Danmark i sensommeren (se www.stafetforlivet.dk).

Hvis I allerede er tilmeldt, beder vi jer tage stilling til en af følgende muligheder senest 1. maj 2020, og sende besked på mail til stafetforlivet@cancer.dk med navn og e-mail på indbetaler, hvad I foretrækker:

• Lade donationen/indbetalingen overføre til Stafet For Livet Hedensted d. 19.-20. juni 2021 (denne tillader vi at vælge, hvis vi ikke har hørt fra jer, inden d. 1. maj 2020)

• Tilbageførsel af donation, lyspose og deltagergebyr til det indbetalingsnummer, der er brugt ved tilmelding

• Betaling/deltagergebyr skal være en donation til Stafet For Livet Hedensted 2020

Vi håber, I vil bakke om Stafet For Livet Hedensted d. 19.-20. juni 2021, så vi alle kan stå sammen om at fejre livet, mindes dem, vi har mistet, og give håb og støtte til alle, der er ramt af kræft.

Pas godt på jer selv og hinanden ❤️

Venlig hilsen

På vegne af Kræftens Bekæmpelse

Styregruppen for Stafet For Livet Hedensted

Formand for Stafet For Livet Hedensted, Jesper Wulff (jesperhammerwulff@gmail.com / 40517262)

Næstformand for Stafet Livet Hedensted, Annette Steen Lynge (annette.s.lynge@gmail.com / 61701714)


Følg os på Facebook og Instagram

https://www.facebook.com/stafetforlivethedensted/

https://www.instagram.com/stafetforlivethedensted/

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
9 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
7 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold