Vær med til at fejre livet

Stafet for Livet bliver afholdt på marken over for Hedensted Centret, som pt bliver brugt som parkeringsplads ved større arrangementer.

Stafetten hører under Kræftens Bekæmpelse og varer i 24 timer. I løbet af ét døgn skal der samles penge ind til at bekæmpe den frygtelige sygdom, som så mange har eller har haft inde på livet.

Stafetten starter med åbningstaler fra blandt andet borgmester Kasper Glyngø, hvorefter figtherne, som er personer, der enten kæmper med kræften eller har vundet over den, går en æresrunde. Herefter går stafetten i gang. Man tilmelder et hold, og hvert hold skal have mindst én person på banen hele tiden. Når det bliver mørkt, så starter lysceremonien. Man kan købe en lyspose og dedikere den til en fighter, hvorefter den bliver stillet på jorden med lys i.

Alle kan deltage i stafetten, da ruten er kort og tilgængeligt for både løbende, gående, kørestole eller barnevogne.

Men døgnet handler også om at fejre livet, og det er de frivilliges vision at skabe en stafet, der ikke kun er for deltagerne.

I løbet af døgnet vil der være madboder og underholdning for både børn og voksne. Lysceremonien er meget smuk og højtidelig, så vi håber, at rigtig mange vil bakke op omkring stafetten. Alle de deltagende aktiviteter med videre må ikke tjene penge på at være derude, så bare man køber en kop kaffe eller noget mad, så er man også med til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse.

Man kan også støtte ved at tilmelde hold og købe lysposer. Vi har allerede fået tilsagn om de første sponsorater, og det er super dejligt. Men vi skal bruge mange flere for at lave et stort overskud til Kræftens Bekæmpelse, så man må endelig gerne kontakte os, hvis man har lyst til at støtte stafetten.


Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Vi glæder os til at se dig i weekenden  -  til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Stafet For Livet kommer til Hedensted for første gang. Vi glæder os til et fantastisk arrangement, hvor vi går sammen mod kræft.

Følg os på Facebook og Instagram

https://www.facebook.com/stafetforlivethedensted/

https://www.instagram.com/stafetforlivethedensted/

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
20 Hold
Tilmeldte deltagere
129 Deltagere

Tilmeldte Fightere
12 Fightere
Tændte lys
3 Lys