Vær med til at fejre livet

Stafet for Livet bliver afholdt på "Guldgrunden" over for Hedensted Centret, og nu er vi så småt begyndt at planlægge Stafet for Livet, Hedensted, 2. årgang, efter en fantastisk debut med næstes 800 tilmeldte deltagere.


Stafetten hører under Kræftens Bekæmpelse og varer i 24 timer. I løbet af ét døgn skal der samles penge ind til at bekæmpe den frygtelige sygdom, som så mange har eller har haft inde på livet.


Stafetten starter med åbningstaler, hvorefter figtherne, som er personer, der enten kæmper med kræften eller har vundet over den, går en æresrunde. Herefter går stafetten i gang. Du tilmelder et hold, og hvert hold skal have mindst én person på banen hele tiden. Når det bliver mørkt, så starter lysceremonien. Du kan købe en lyspose og dedikere den til en fighter, hvorefter den bliver stillet på jorden med lys i. Lysceremonien er meget smuk og højtidelig, så vi håber, at rigtig mange vil bakke op omkring stafetten.


Alle kan deltage i stafetten, da den obligatoriske rute er på 400 meter, og tilgængelig for både løbende, gående, kørestole eller barnevogne. Der er yderligere 2 ruter som er lidt længere for dem som har lyst til det.


Men døgnet handler også om at fejre livet, og det er de frivilliges vision at skabe en ny type byfest, der ikke kun er for deltagerne, men er for alle som har lyst til at komme og være en del af stafetten.


Det er gratis at komme og være på pladsen, og i løbet af døgnet vil der være aktiviteter for både børn og voksne. Der er madboder, som helstegt pattegris, børnetelt, sundhedsområde, loungeområde, spejderne har "lejrbål", hoppeborge, legebus, telt med viden og oplysning om kræft samt musik fra scenen.


Alle de deltagende aktiviteter med videre må ikke tjene penge på at være på stafetten, så bare du køber en kop kaffe eller noget mad, så er du også med til at donere penge til Kræftens bekæmpelse.


Du kan også støtte ved at tilmelde et hold og købe lysposer. Vi har allerede fået tilsagn om de første sponsorater og donationer, og det er super dejligt. Men vi kan altid bruge mange flere for at lave et stort overskud til Kræftens Bekæmpelse, så du må endelig gerne kontakte os, hvis du har lyst til at støtte stafetten.


Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Vi glæder os til at se dig til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Stafet For Livet kommer til Hedensted igen i 2020. Vi glæder os til et fantastisk event, hvor vi går sammen om liv uden kræft.

Følg os på Facebook og Instagram

https://www.facebook.com/stafetforlivethedensted/

https://www.instagram.com/stafetforlivethedensted/

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
10 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys