Sammen - og hver for sig

2021 er sådan set bare en fortsættelse af 2020. Vi var i starten af året stadig meget begrænset i social samvær og underlagt restriktioner. Dog er corona en velkendt udfordring, og vi har derfor ikke tvivlet et sekundt på at stafet for livet igen i år skulle afvikles i Høje-Taastrup.


Vi har skabt en ny tradition hvor vi går sammen mod kræft, støtter de fightere der kæmper eller har kæmpet - mindes de, der ikke længere er blandt os - og samler penge ind for at gøre noget ved det.


Ved første års stafet var vi samlet med Taastrup idrætshallers grønne områder som en fantastisk kulisse. Sidste år gjorde omstændighederne, at vi måtte afvikle staffetten som et virtuelt arrangement med livestream. I år har vi tænkt os at kombinere de to staffetter.


For selvom sidste års stafet også blev en succes, var det ikke det samme. Men ligesom med alt andet i denne tid, blev vi også nogle erfaringer rigere, og med corona tilstanden som den er idag, kan vi altså derfor genetablere stafetpladsen så du som deltager kan være en del af sammenholdet med andre deltagere. Men i kan som hold eller deltager også vælge at gå eller løbe lige der hvor du er - og i det omfang du er i stand til på dagen.


Derfor holder vi i år Stafet For Livet - sammen og hver for sig.


Lørdag den 4. september 2021 - skyder vi staffeten igang.


Som ved en almindelig Stafet For Livet, sørger hvert hold for, at løbet holdes i gang. (vi forventer dog ikke at i holder den kørende i 24 timer, men opfordre selvfølgelig til det).


Som hold melder i ind via vores app, og tøv ikke med at sende et festligt opslag undervejs. Vi skal kunne mærke hinanden, også selv vi ikke er sammen.


Vi forestilller os derfor, at du som holdkaptajn eller at i som hold går sammen ved Taastrup idrætshaller eller kaver lokal stafet, måske der hvor du bor, men altså med egne ruter som muligvis kan gå forbi vores stafetplads ved Taastrup idrætshaller.


Kunsten bliver, som altid, at der henover de 24 timer stafetten er i gang, forsøges at have en af holdets deltagere, der løber/går på ruten.


Vi skal have fighterne i centrum, da det er dem vi gør det for. Særligt de der kæmper lige nu, skal vi passe ekstra på. Så vi skaber en corona sikker samling alene for figtherne, og hvor ingen andre har adgang.


Gennem dagen vil der være opdateringer på vores side hvor vi live-streamer, og undervejs vil der være musikalsk underholdning og naturligvis lysceremoni.


Vi er afhængige af, at der ovre hjemmesiden bliver solgt lysposer. Når man køber lysposer dedikerer man lyset til en fighter, men man kan også vælge om man vil støtte stafetten, et hold eller en deltager.


Hvis man samles i grupper i haver eller lignende, er der jo ikke noget til hinder for, at man også der tænder lys. Derfor duplere vi ved salget af årets poser.


Heller ikke i år får vi skabt en stafet som første år. Men vi vil gøre alt hvad vi kan for, at det bliver en god og uforglemmelig stafet. En stafet som vi kan glæde os over at huske tilbage på. Men uden deltagere kan vi ingenting, så hold jer ikke tilbage, men skynd jer at melde til.


Vi glæder os til et fantastisk arrangement, hvor vi går sammen mod kræft - både her og der.


StyregruppenIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
14 Hold
Tilmeldte deltagere
237 Deltagere

Tilmeldte Fightere
17 Fightere
Tændte lys
63 Lys