Sammen - hver for sig

2020 startede godt med det dejligste forårsvejr, og planlægningen var i fuld sving, da corona pludselig satte alt på pause. - Men vi føler altså, at stafetten er kommet til Taastrup for at blive. Vi vil skabe en ny tradition, og i år laver vi en stafet hvor vi går sammen mod kræft - sammen, hver for sig.


Ved sidste års stafet, var vi samlet med Taastrup idrætshallers grønne områder som en fantastisk kulisse. Omstændighederne gør nu, at vi ikke kan være sammen om Stafet For Livet på den måde.


Vi vil alligevel forsøge at samle ind til Kræftens Bekæmpelse, støtte de fightere,der kæmper eller har kæmpet, og mindes de, der ikke længere er blandt os.


Derfor holder vi i år Stafet For Livet - sammen hver for sig.


Lørdag den 5. september 2020 - skyder vi staffeten igang.


Det bliver ikke en stafet som den, vi kender. - Og så alligevel. Vi skal samles virtuelt med live streaming om alt det der foregår.


Som ved en almindelig Stafet For Livet, sørger hvert hold for, at løbet holdes i gang. (vi forventer dog ikke at i holder den kørende i 24 timer, men opfordre selvfølgelig til det)


Som hold melder i ind via vores app, og tøv ikke med at sende et festligt opslag undervejs. Vi skal kunne mærke hinanden.


Vi skal passe på hinanden og ikke samles i store forsamlinger. Vi forestilller os derfor at du som holdkaptajn, eller at i som hold, laver en lokal stafet, måske der hvor du bor, men altså med egne ruter, så man så vidt muligt undgår at træffe hinanden. Kunsten bliver, som altid, at der henover de 24 timer stafetten er i gang, forsøges at have en af holdets deltagere, der løber/går på ruten.


Vi skal have fighterne i centrum, da det er dem, vi gør det for. Særligt de, der kæmper lige nu, skal vi passe ekstra på. Så vi må komme ud til dem på andre måder.


Gennem dagen vil der derfor være opdateringer på vores side, hvor vi live-streamer, og undervejs vil der være musikalsk underholdning og naturligvis lysceremoni.


Vi er afhængige af, at der over hjemmesiden bliver solgt lysposer. Når man køber lysposer dedikerer man lyset til en fighter, men man kan også vælge, om man vil støtte stafetten, et hold eller en deltager.


Hvis man samles i små grupper i haver eller lignende, er der jo ikke noget til hinder for, at man også der tænder lys.


Vi må sige, som vores statsminister: "Vi har aldrig prøvet det før",. Men vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at det bliver en god og uforglemmelig stafet. En stafet som vi kan glæde os over at huske tilbage på, men uden deltagere kan vi ingenting, så hold jer ikke tilbage, men skynd jer at melde til.


Vi glæder os til et fantastisk arrangement, hvor vi går sammen mod kræft, hver for sig.


StyregruppenIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold