Kom og vær med og gør en forskel

Stafet for livet i Høje Taastrup er tilbage for 4 år i træk. Vi har lagt de sidste 2 år med corona restriktioner bag os, og har brugt alle vores kræfter og alt vores energi på at få stafetten tilbage i topform.


Stafetten bliver afholdt den 3. september 2022. Det er en dag hvor vi sætter fokus på kræftsyge, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem vi har mistet, og give håb til dem der kæmper.


Vores mål er at gøre Stafet for livet 2022 til en hel særlig oplevelse fuld af liv og aktiviteter for både store og små. Af samme årsag har vi i år valgt nye rammer beliggende midt i et bolig, forenings og institutionsområde.


Fest og stafet pladsen vil i år ligge på de grønne arealer ved Bokseklubben på Lindetræet 4-6 i Taastrup, lige ved siden af Birkehøj Plejecenter. Det er et dejligt grønt og afgrænset område, som vi ser frem til at give ekstra liv under den 12 timer lange stafet fra kl 10.00 til 22.00.


Som tidligere år vil stafetten starte ud med en åbningsceremoni og tale. Der vil være musik og fællessang. Den glædelige “fighterrunde” vil blive skudt i gang i højt humør med The Gordon pipes and drums. Og så vil der være massere af aktiviteter for børnefamilierne.


De fleste deltager i Stafet for livet som en del af et hold. Det kan være en flok kollegaer, eller en lokal løbeklub der laver et hold. Eller bokseklubben, strikkeklubben, eller den lokale efterskole der melder sig til i fællesskab. Og så er der alle de hold der opstår omkring eller til ære for en der er ramt af kræft. På den måde understøtter Stafet for livet også netværk, den kan bestå efter selve stafet dagen er overstået.


Tilmeldingen til stafet for livet er åben. - Vi glæder os meget til at se dig.


Programmet kan ses her. Det opdateres løbende. Følg vores Facebook-side HER


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
6 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
3 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
MåKræftenIKKEVæreMedDig 700 Støt hold
Se alle tilmeldte hold