Kom og vær med og gør en forskel

Stafet For Livet i Høje Taastrup er tilbage for 6 år i træk.


Stafetten bliver afholdt den 7. september 2024. Det er en dag hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem vi har mistet, og give håb til dem der kæmper.


Vores mål er at gøre Stafet for livet 2024 til en hel særlig oplevelse fuld af liv og aktiviteter for både store og små.


Fest og stafet pladsen vil i år ligge på arealerne ved Bokseklubben på Lindetræet 4-6 i Taastrup, lige ved siden af Birkehøj Plejecenter. Det er et dejligt grønt og afgrænset område, som vi ser frem til at give ekstra liv under den 12 timer lange stafet fra kl 10.00 til 22.00.


Som tidligere år vil stafetten starte ud med en åbningsceremoni og tale. Der vil være musik og fællessang der vil være massere af aktiviteter for børnefamilierne.


De fleste deltager i Stafet for livet som en del af et hold. Det kan være en flok kollegaer, eller en lokal løbeklub der laver et hold. Eller bokseklubben, strikkeklubben, eller den lokale efterskole der melder sig til i fællesskab. Og så er der alle de hold der opstår omkring eller til ære for en der er ramt af kræft. På den måde understøtter Stafet for livet også netværk, den kan bestå efter selve stafet dagen er overstået.


Tilmeldingen til stafet for livet er åben. - Vi glæder os meget til at se dig.


Programmet kan ses her. Det opdateres løbende. Følg vores Facebook-side HER


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
7 Hold
Tilmeldte deltagere
64 Deltagere

Tilmeldte Fightere
8 Fightere
Tændte lys
11 Lys