Fællesskab hver for sig den 29. maj

Stafet for livet 2021. Fællesskab - hver for sig.

Et lille lys i en mørk tid.. Stafet for Livet inviterer til en anderledes stafet d. 29. Maj 2021 fra kl. 11 - 22:30, hvor målet er at skabe fællesskab - hver for sig. Grundet COVID-19 kan vi ikke samles på pladsen bag gymnasiet, som vi plejer.

I år skal stafetten i stedet trækkes ud lokalt i Thisted Kommune, så holdene eksempelvis har base i carporten, på den lokale sportsplads, vej eller arbejdsplads. Her sætter kun fantasien grænser. Styregruppen sørger for at binde det hele sammen - Det gør vi ved at streame taler og underholdning ud til de forskellige hold. Vi vil meget gerne hjælpe med at lave ruter ude i lokalmiljøet og inspirere jer til, hvordan I laver et lokalt hold.


Figterne er vores æresgæster. Derfor vil vi (hvis restriktionerne tillader det) invitere fighterne på Store Torv kl. 11.00 til et par hyggelige timer med underholdning, fællessang, taler, fighterrunden og lidt til ganen m.m. Herefter har de fightere, der deltager på hold, mulighed for at komme ”hjem” og deltage der - ellers er der mulighed for at fortsætte fællesskabet med de andre fightere på Store Torv.


Vi inviterer til holdkaptajn møde, når coronasituationen tillader det,. Nærmere om det senere.

Vi vil igen stå sammen om at give kræftramte håb - på afstand!


Hvad er Stafet for Livet?

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft. Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold