Planerne om en virtuel Stafet for Livet lørdag den 12. september 2020 må desværre afblæses.

Normalt er Stafet for Livet et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der fysisk finder sted på Hvidovre Stadion. I år måtte det være anderledes. Som med alt andet i vores samfund er Stafet for Livet også berørt af Covid-19. Derfor skulle stafetten i sin oprindelige form i år erstattes af en mere virtuel en af slagsen, hvor man skulle gå sammen i den gode sags tjeneste, men hver for sig i mindre grupper. 


Formand for Stafet for Livet Hvidovre, Maria Durhuus udtaler: “Vi havde åbnet for tilmeldingen og de første hold var gået i gang med at tænke kreative tanker. For det centrale i årets stafet var, at det var op til hvert enkelt hold at aftale, planlægge og afholde stafetten i de 24 timer stafetten varer. Stafetten varer ét døgn for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt, at leve med kræft. Men her en måned før arrangementet skal finde sted, har vi besluttet, at vi vil udskyde dette års stafet og i stedet krydse fingre for, at det bliver mere sikkert at afholde arrangementer, der samler mange mennesker i 2021. Vi har i dén grad en målgruppe, vi skal passe på.


Beslutningen skal ses i lyset af det stigende Covid-19 smittetryk i Danmark og usikkerheden omkring genåbning af fase 4.


Allerede tilmeldte hold er blevet informeret direkte.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
4 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
4 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold