Information

Er du Fighter? Så se her!
Som noget nyt vil vi i Stafetten i Randers gerne skabe et hyggeligt fællesskab for Fighterne, også udenfor stafet weekenden. Derfor vil der i løbet af foråret bliver afholdt 3 Fighter Komsammen, hvor du har mulighed for at høre mere om Stafetten og hygge dig med ligesindede. Datoerne er 15. marts kl. 19-21 i Sundhedscentret, 19. april kl. 18-20, hvor man går Fighterrunden rundt på Tronholmen og 3. maj kl. 19-21, igen i Sundhedscentret.
Der er også lavet en gruppe på Facebook for Fighterne i Randers, hvor der løbende vil komme info om Stafetten: "Fighter i Randers og omegn" Så tilmeld dig og blev en del af fælleskabet.

Har du en ”Eventmager” i maven?

Stafetten mangler frivillige til at hjælpe med at skrue et fantastisk jubilæumsprogram sammen. Du behøver ikke være alene om det, I kan gå flere sammen om opgaven. Hjælp og inspiration får du i Styregruppen, som du/I også bliver en del af. Rig mulighed for at sætte dit præg på programmet.

Har du lyst til at være inspirator på Stafetten?
Vi mangler en eller flere som har lyst til at være kontaktperson for alle vores hold ved stafetten. Det er dig som vejleder og hjælper holdene godt i gang. Du bliver også en del af Styregruppen, hvor du får rig mulighed for at komme med nye ideér og input så holdene får en rigtig god oplevelse.

Er du en god koordinator og super til fundraising?
Stafetten mangler en eller flere til at løfte opgaven - i samarbejde med byens forretninger - om at lave den flotteste jubilæums-tombola til dette års Stafet. Du skal stå for kontakt og indsamling af sponsorgaver i samarbejde med Styregruppen, som du/I også bliver en del af.

Er du udadvendt, selvstændig og initiativrig, så kontakt Ingrid Rasmussen på 22 55 56 93 for yderligere information.

 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
21 Hold
Tilmeldte deltagere
103 Deltagere

Tilmeldte Fightere
12 Fightere
Tændte lys
2 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Randers