Vi håber på at se en masse skønne mennesker, som er klar til at kæmpe i en god sags tjeneste.

Stafet For Livet er et samlingspunkt, hvor vi fejrer livet og står sammen mod kræften. Her er plads til at mindes dem, vi har mistet, og dem vi støtter i kampen. Årets slogan ’Tænd Håb’ symboliserer lyset i mørket!Vi i Randers glæder os rigtig meget til et døgn med fællesskab, motion, hygge og underholdning. Lad os sammen tænde håb!

Stafetten har brug for dig! 
Har du lyst til at gøre en forskel og blive en del af et netværk som brænder for opgaven? Stafetten mangler frivillige til Styregruppen, som er en lille dedikeret gruppe, hvor du får lov til at komme med masser af input og føre dine ideér ud i livet, med det formål at gøre Stafetten til ”Byens bedste event”.Kontakt formand Ingrid Rasmussen, tlf. 22 55 56 93, mail: ingridrasmus@dlgtele.dk for yderligere information

Er du Fighter? Så se her! 
Som noget nyt vil vi i Stafetten i Randers gerne skabe et hyggeligt fællesskab for Fighterne, også udenfor stafet weekenden. Derfor er der lavet en gruppe på Facebook for Fighterne i Randers, hvor der løbende vil komme info om Stafetten: "Fighter i Randers og omegn" Så tilmeld dig og blev en del af fælleskabet.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
1 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
det åbne hold 100 Støt hold
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Randers