Vær med til at fejre livet

Vi er i skrivende stund på 10 flotte hold og over 100 deltagere ... og det stiger hele tiden. Det er nu, det er tid til at tilmelde dig årets stafet - enten som deltager på et hold, men også meget gerne som frivillig til en af de mange opgaver, som skal løses under et så stort arrangement.


At kunne samle nye og gamle Fightere og holddeltagere, der vil gøre en aktiv forskel i kampen mod kræft. Til Stafet For Livet kan alle være med. Du kan løbe eller gå, lidt eller meget. Det er som hold I deltager i 24 timer. 


Frivillige til teltopsætning og -nedtagning

Vil du bidrage som frivillig, så mangler vi stadig lidt frivillige til opsætning af telte fredag den 24. august kl. 15-18 og nedtagning af telte søndag den 26. august kl. 11-ca. 14. Kontakt Jette på mail: lykkefis@gmail.com


Husk at bestille mad - overskud går til Kræftens Bekæmpelse

Du kan snart bestille mad til hele stafetten under Madbestilling. Priserne er holdt på et meget rimeligt niveau, det er frivillige, som laver maden og ekspederer i Madteltet - og al overskud går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Vil du være med som frivillig og lave/sælge mad, så kontakt Claus på mail: claus@glavind.net


Fighterne - nuværende og tidligere kræftramte - er vores æresgæster og bliver bespist efter åbningsrunden - helt gratis. Gå ind og meld dig til som Fighter så hurtigt som muligt, så vi kan få flest mulige med !


Det Åbne Hold - også i år har du mulighed for at melde dig til på det Åbne Hold, hvis du ikke lige har et tilhørsforhold til nogle af de andre hold og gerne vil være med til at fejre livet sammen med alle os andre !


Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.Vi glæder os til at se dig i weekenden 25. - 26. august 2018 til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
13 Hold
Tilmeldte deltagere
132 Deltagere

Tilmeldte Fightere
12 Fightere
Tændte lys
0 Lys