Lyst til at hjælpe i en god sags tjeneste?

Har du lyst til at være en del af det team, som arrangerer Stafet For Livet i Bjerringbro?

Vi kan altid bruge nogle ekstra hænder, og der er altid en opgave, som passer til dig. Kontakt Helle på hellesenika@gmail.com eller 42 18 00 73, hvis du har lyst til at gøre en forskel for en god sag.


Kræftens Bekæmpelses vision er: ”Liv uden kræft”. I dag overlever hver anden, der får kræft - om 15 år skal det være to ud af tre.

Pengene fra stafetterne går til: Forskning 62 %, patientstøtte 19 %, forebyggelse 16 % og administration 3%


På Facebook kan du se en masse billeder samt live optagelser fra vores tidligere stafetter.Hvad er Stafet For Livet?

Alle Fightere (tidligere og nuværende kræftramte) samt alle holddeltagere bydes velkommen til åbningceremonien. Fighterne går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af alle pårørende og holddeltagerne. Herefter er der frokost for Fighterne og én pårørende. Frokosten er gratis for Fighteren, mens den pårørende kan købe en madbillet.

Holdstafetten sættes igang. Alle hold har optimalt minimum én deltager på banen hele døgnet. Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der mistede livet til kræft. Under lysceremonien er holdstafetten indstillet.

Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet. Alle samles til sidste runde, og afslutningsceremoni, hvor vi fejrer fællesskab og sammenholdet.

Opret et hold sammen familie, venner, kolleger eller andre.


Har du deltaget i Stafet for Livet tidligere, skal du logge ind, for at tilmelde dig og vælge eller oprette det hold, du vil deltage på.


Har du glemt dit kodeord, får du let et nyt via link i den gule Log Ind boks.


Når du er logget ind, kan du ligeledes tilmelde flere deltagere via din profil.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
4 Hold
Tilmeldte deltagere
14 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Bjerringbro