Kom og mød Daniel Svensson til stafetten. Han besøger os om søndagen


Programmet er klar - du kan se det i venstre margien under program


HUSK - SØNDAG kl 13.00 i Multihallen afholder vi Bingo. Dørene åbnes kl 11.30.Lyst til at hjælpe i en god sags tjeneste?

Har du lyst til at være en del af det team som arrangerer Stafet For Livet i Bjerringbro?

Vi kan altid bruge nogle ekstra hænder og der er altid en opgave som passer til dig. Kontakt Heidi på 6166 8753 eller på heidi.aa.rasmussen@gmail hvis du har lyst til at gøre en forskel for en god sag.


Kræftens Bekæmpelses vision er: ”Liv uden kræft” I dag overlever hver anden, der får kræft - om 15 år skal det være to ud af tre. Pengene fra stafetterne går til Forskning 62%, Patient støtte 19%, Forbyggelse 16% og adm. 3%


På Facebook kan du se en masse billeder samt live optagelser fra stafetten 2017.Hvad er Stafet For Livet????

Alle Fightere (tidligere og nuværende kræftramte) samt alle holddeltagere bydes velkommen til åbningceremonien. Fighterne går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af alle pårørende og holddeltagerne. Herefter er der frokost for Fighterne og én pårørende. Frokosten er gratis for Fighteren, mens den pårørende kan købe en madbillet.

Holdstafetten sættes igang. Alle hold har optimalt minimum én deltager på banen hele døgnet. Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der mistede livet til kræft. Under lysceremonien er holdstafetten indstillet.

Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet. Alle samles til sidste runde, og afslutningsceremoni, hvor vi fejrer fællesskab og sammenholdet.

Opret et hold sammen familie, venner, kolleger eller andre.


Har du deltaget i Stafet for Livet tidligere, skal du logge ind, for at tilmelde dig og vælge eller oprette det hold du vil deltage på.


Har du glemt dit kodeord, får du let et nyt via link i den gule Log Ind boks.


Når du er logget ind, kan du ligeledes tilmelde flere deltagere via din profil.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
23 Hold
Tilmeldte deltagere
839 Deltagere

Tilmeldte Fightere
37 Fightere
Tændte lys
67 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Bjerringbro