Ja som I jo nok alle har bemærket er hele verden mærket af Covid-19, dette har desværre også påvirkning på vores Stafet for Livet i Bjerringbro d. 20. og 21. juni.


Vi har sammen med Kræftens Bekæmpelse fulgt regeringens anvisninger nøje og dermed er vores stafet også ramt af forsamlingsforbud - vi har derfor i styregruppen besluttet, at vi erstatter Stafet for Livet Bjerringbro 2020, som vi kender det, med en livestreamet lysceremoni som kommer til at foregå lørdag d. 20. juni kl. 22 (som til stafetten)


Vi håber således, at I vil støtte Kræftens Bekæmpelse og dermed stafet for livet ved at købe lysposer her på siden. i rubrikken "Tænd lys til stafetten" Derved kan vi stadig i 2020 mindes dem vi har mistet og tænde håb hos dem som kæmper.


Har du som privatperson eller virksomhed lyst til at donere et beløb til Stafet for Livet kan dette ske via siden her eller via mobilepay 58969 skriv donation i beskedfeltet. Ønsker du at få skattefradrag for din donation, så skal du indbetale beløbet over denne side. Her vil du modtage en kvittering.


Lige helt præcis hvordan det kommer til at foregå og hvordan I kan deltage via livestream vender vi tilbage med. Styregruppen arbejder på højtryk for at afholde den bedst mulige lysceremoni.


Til de af jer, der allerede har tilmeldt jer som deltager eller hold på vores stafet, så har I mulighed for at få pengene retur. I er også velkomne til at lade beløbet stå til næste års stafet eller donere beløbet til Kræftens Bekæmpelse. Uanset hvad I vælger bedes I tage kontakt til Nikolaj Salling Rasmussen på mail: mrnikorasmussen@gmail.com, så sørger han for det praktiske.


Vi håber på jeres støtte og forståelse for at vi kan få det bedst mulige ud af at være sammen, men hver for sig den 20. juni kl. 22


Vi vil holde jer orienteret i pressen, på vores Facebook side: Stafet for Livet Bjerringbro og her på siden.


Datoen for Stafet for Livet 2021 bliver den 19. - 20. juni, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.


De bedste hilsner styregruppen for Stafet for Livet Bjerringbro - Vi ses i 2021!
Kræftens Bekæmpelses vision er: ”Liv uden kræft”. I dag overlever hver anden, der får kræft - om 15 år skal det være to ud af tre.

Pengene fra stafetterne går til: Forskning 62 %, patientstøtte 19 %, forebyggelse 16 % og administration 3%


På Facebook kan du se en masse billeder samt live optagelser fra vores tidligere stafetter.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
13 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
48 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Bjerringbro