Et anderledes Stafetår...

Verden er stadig mærket af Covid-19 og det er usikkert hvor mange vi må samles til Stafet for Livet i Bjerringbro i juni 2021.

Derfor har styregruppen besluttet, at Stafetten i Bjerringbro afholdes i ugen op til den 19. og 20. juni (uge 24) og slutter med en virtuel livestreamet lysceremoni lørdag den 19. juni kl. 22 på Stafet for livet Bjerringbro facebook side.

Hold:

Det er muligt for hold at lave deres egne små stafetter og tilmeldingen er åben nu. Tilmeld dit hold her på siden. Vi vil opfordre jer til at dele jeres små stafetter med os andre på Stafet for livet Bjerringbro facebook side.


Fightere:

Styregruppen ønsker, at fejre livet og fighterne - I er stadig vore æresgæster på Stafet for livet. Derfor vil vi opfordre jer til at tilmelde jer som fighter her på siden, hvis I gør det senest den 11. juni 2021, har vi en lille overraskelse til jer.

Der er en frist på for at vi kan nå at pakke overraskelsen til jer. Derudover er I selvfølgelig altid velkommen til at tilmelde jer stafetten.


Du har mulighed for at gøre en forskel:


Vi håber, at I vil støtte Kræftens Bekæmpelse og dermed stafet for livet ved at tilmelde holdet, tilmelde deltagere, evt. lave jeres egne små indsamlinger og købe lysposer her på siden.

Vid at det altsammen tæller og mange bække små... Tænk, hvis vi hver især blot tilmeldte os som deltager og købte 1 lyspose?


Lysposer kan købes i rubrikken "Tænd lys til stafetten" Derved kan vi også i 2021 mindes dem vi har mistet og tænde håb hos dem som kæmper.


Donationer:

Har du som privatperson eller virksomhed lyst til at donere et beløb til Stafet for Livet kan dette ske via siden her eller via mobilepay 58969. Skriv donation i beskedfeltet. Ønsker du at få skattefradrag for din donation, så skal du indbetale beløbet over denne side. Her vil du modtage en kvittering.


Her kan du holde dig orienteret:

Vi håber på jeres støtte og forståelse for at vi kan få det bedst mulige ud af at være sammen, men hver for sig på dette års stafet.


Vi vil holde jer orienteret i pressen, på vores Facebook side: Stafet for Livet Bjerringbro og her på siden.


De bedste hilsner styregruppen for Stafet for Livet Bjerringbro


Kræftens Bekæmpelses vision er:

”Liv uden kræft”. I dag overlever hver anden, der får kræft - om 15 år skal det være to ud af tre.

Pengene fra stafetterne går til: Forskning 62 %, patientstøtte 19 %, forebyggelse 16 % og administration 3%


På Facebook kan du se en masse billeder samt live optagelser fra vores tidligere stafetter.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
7 Hold
Tilmeldte deltagere
22 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
1 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Bjerringbro