Et anderledes Stafetår...

Verden er stadig mærket af Covid-19 og dette påvirker desværre også vores Stafet for Livet i Bjerringbro 2021


Vi følger, sammen med Kræftens Bekæmpelse, nøje regeringens anvisninger. Men vi kan allerede nu oplyse, at styregruppen har besluttet, at Stafetten i Bjerringbro afholdes i ugen op til den 19. og 20. juni og slutter med en lysceremoni. (nærmere oplysninger om ceremonien oplyses her på siden og på Bjerringbro Stafet for livet facebookside)

 

Det bliver muligt for hold at lave deres egne små stafetter og tilmeldingen er åben nu. Tilmeld dit hold her på siden.


Vi håber således, at I vil støtte Kræftens Bekæmpelse og dermed stafet for livet ved at tilmelde holdet, lave jeres egne små indsamlinger og købe lysposer her på siden.


Lysposer kan købes i rubrikken "Tænd lys til stafetten" Derved kan vi også i 2021 mindes dem vi har mistet og tænde håb hos dem som kæmper.


Har du som privatperson eller virksomhed lyst til at donere et beløb til Stafet for Livet kan dette ske via siden her eller via mobilepay 58969 skriv donation i beskedfeltet. Ønsker du at få skattefradrag for din donation, så skal du indbetale beløbet over denne side. Her vil du modtage en kvittering.


Lige helt præcis hvordan det kommer til at foregå vender vi tilbage med. Styregruppen arbejder på højtryk for at afholde den bedst mulige lysceremoni.


Vi håber på jeres støtte og forståelse for at vi kan få det bedst mulige ud af at være sammen, men hver for sig på dette års stafet.


Vi vil holde jer orienteret i pressen, på vores Facebook side: Stafet for Livet Bjerringbro og her på siden.


De bedste hilsner styregruppen for Stafet for Livet Bjerringbro


Kræftens Bekæmpelses vision er: ”Liv uden kræft”. I dag overlever hver anden, der får kræft - om 15 år skal det være to ud af tre.

Pengene fra stafetterne går til: Forskning 62 %, patientstøtte 19 %, forebyggelse 16 % og administration 3%


På Facebook kan du se en masse billeder samt live optagelser fra vores tidligere stafetter.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Bjerringbro