Kom og gå med. Der er også plads til dig !

Lørdag og søndag den 9.-10. Juni 2018 afholder Helsingør sin 5. Stafet For Livet.


Stafet for Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.


Til Stafet for Livet kan du tilmelde dig som hhv Fighter, Holddeltager eller Frivillig.


Deltag som Fighter

Hvis du på et tidspunkt har hørt ordene "Du har kræft", er du Fighter! Vi inviterer alle Fightere til at deltage som stafettens æresgæster. Tilmeld dig som Fighter her.

Inden stafettens åbningsceremoni, mødes Fighterne til en Figther-frokost kl. 10.30-11.30. I år er det muligt, for Fightere, at tage en ledsager med til frokosten. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig som Fighter, og derefter sende en mail til Fighter-tovholder Birgitta Petersen på birgitta@post12.tele.dk.


Opret et stafethold

Når du opretter et hold, bliver du automatisk holdkaptajn for holdet - og de 100 kroner, du betaler, når du opretter holdet, fungerer som holdgebyr for dig. Tilmeld dit hold her.


Tilmeld dig som deltager på et allerede oprettet hold

Vælg et hold du vil deltage på, og mærk sammenholdet og det stærke fællesskab I kampen mod kræft. Se holdene her


Giv en hånd til arbejdet med Et Liv Uden Kræft – Bliv frivillig!

Vil du være med til at kæmpe for et liv uden kræft? Vi er et fællesskab på ca 60 engagerende og positive frivillige som sammen planlægger og afholder Stafet For Livet. Har du lyst til at give en hånd med, hører vi meget gerne fra dig. Du bestemmer selv, hvor meget tid du kan afse. Vi har brug for din hjælp til såvel planlægning før stafetten og frivillige der kan hjælpe på selve stafet-døgnet. Kontakt Formand Michael Matzen på matzen@besked.com.


Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. Lysene sættes i lysposer. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde. Vi skriver din hilsen på posen og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten. Tænd dit lys her.


Donér eller bliv sponsor

Ønsker du at støtte Stafet For Livet Helsingør, kan du donere et beløb til stafetten. Vi tager med stor taknemmelighed imod alle bidrag - store som små. Du kan også vælge at støtte et af de tilmeldte hold. Vil du være en af stafettens sponsorer, vil vi meget gerne have lov at tage en snak med dig om mulighederne. Skriv til Formand Michael Matzen på matzen@besked.com - så vil du blive kontaktet hurtigt.


#tændhåb

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
19 Hold
Tilmeldte deltagere
956 Deltagere

Tilmeldte Fightere
39 Fightere
Tændte lys
87 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold