Stafet for Livet Vordingborg

Kære alle.


Året 2021 blev desværre et noget anderledes stafet år, hvor vi endte ud med at afholde en smuk virtuel lys-ceremoni.


Vi har i styregruppen besluttet, at coronaen har gjort, at vi har vendt tegnebrættet, så derfor vil 2022 blive lidt anderledes end vi husker det.


Stafet for livet 2022 bliver afholdt d. 11 - 12 juni 2022 med start kl. 10.00. Der vil kl. 22. 00 være en officiel lysceremoni på pladsen.


På pladsen vil der være aktivitet for store og for små, lækker mad, og en fantastisk stemning.


Planlæggen til stafet 2022 er gået i gang, men kunne du tænke dig at være med i et fedt fællesskab om et godt projekt. Så kan du vi stadigvæk godt bruge din hjælp med planlægningen, eller måske du kunne tænke dig at være frivillig på dagen - så skriv til os.


Find meget mere information omkring vores stafet for på vores facebook side `Stafet For Livet Vordingborg´


Vi glæder os helt vanvittigt til årets stafet helt uden restriktioner.

Bedste hilsner.

Styregruppen Stafet for Livet Vordingborg

Bent, Torben, Lise, Mathias, Jenni, Jens-Peter, Helle, Charlotte, Dan & Mathilde----------------------------------------------------------------------------------

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft. 


Sammen gør vi en kæmpe forskel, hvilket også har været ekstra i fokus i 2022. Sammen kan vi også gøre en forskel, for alle de mennesker, som kæmper dag og nat mod cancer. Al overskud fra stafetten går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.


Det du kan gøre i år, det er at du kan oprette et hold, eller deltage på et hold. Via dette donerer du 100 kr til stafetten. Udover det kan du støtte os ved at tænde et lys her på hjemmesiden, eller til vores virtuelle lysceremoni. En lyspose koster 50 kr, og den kan købes og farvelægges på stafetten indtil kl 21:00. Vi vil tænde, den til den officielle lysceremoni, og så kan man få lov til at tage sin pose med hjem efter endt ceremoni.


Har du spørgsmål til Stafet For Livet Vordingborg 2022, er du velkommen til at kontakte formand Mathilde Mörke Isaksen på nr. 42175127 eller mail mathilde@parhus.dk.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
3 Hold
Tilmeldte deltagere
8 Deltagere

Tilmeldte Fightere
5 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
be|shaped 450 Støt hold
Team Randall 200 Støt hold
Team Solvang 100 Støt hold
Se alle tilmeldte hold