***Stafet for Livet Vordingborg Corona information***

Hej Alle


I Stafet for Livet Vordingborg følger vi løbende udviklingen i Danmark. På nuværende tidspunkt arbejdes der videre på afviklingen af årets Stafet med en forhåbning om at udbruddet er drevet over til juni.

Vi følger naturligvis myndighedernes regler og anbefalinger, og yderligere er vi særligt opmærksomme på at rigtig mange af vores deltagere er særligt sårbare og er yderlige skærpende i vores beslutninger i lyset af dette.


På nuværende tidspunkt er alle Stafetterne der skulle afvikles i maj måned udskudt, der arbejdes på nye datoer eller alternative løsninger. Vores stafet ligger i starten af juni, så vi afventer udviklingen og forventer at have en endelig beslutning i starten af Maj måned.


Der ligger allerede nu et stort frivilligt arbejde bag årets stafet, som måske viser sig at være forgæves, men sikkerheden går forud for alt.


Alle der er tilmeldt allerede eller tilmelder sig fremover får naturligvis mulighed for at få refunderet betalingen hvis det skulle ske at vi må aflyse, så hold jer ikke tilbage med tilmeldingerne


Pas på jer selv derude.


Venlig hilsen

Styregruppen – Stafet for Livet Vordingborg


----------------------------------------------------------------------------------


Vordingborg har taget så godt imod Stafet For Livet og gjort det til en stor succes.

I 2019 gav små 300.000 videre, et beløb vi gerne vil overgå i 2020, som altid giver vi al overskud videre til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.


I år vil der lige som sidste år vil der være gang i god underholdning fra scenen, lækre madboder, god stemning og så har vi bestilt godt vejr i år også.


Sammen gør vi en kæmpe forskel og sætter focus på det, alt for mange mennesker kæmper mod dag og nat - nemlig cancer. 


Husk du kan støtte os ved at tænde et lys her på hjemmesiden. For kun 50 kr kan du tænde et lys og mindes en der har tabt kampen mod kræften eller du kan tænde lyset, for at støtte en der kæmper mod kræften.. Vi tænder dit lys på stafet pladsen lørdag den 6. juni til vores lysceremoni når mørket falder på. 


Har du spørgsmål til Stafet For Livet Vordingborg 2020, er du velkommen til at kontakte formand Henrik Larsen på nr. 21723434 eller mail hhv.larsen@gmail.com


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
22 Hold
Tilmeldte deltagere
72 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys