***Stafet for Livet Vordingborg Corona information***

Hej Alle


Overvejelserne har været mange den seneste tid, vi har i styregruppen arbejdet videre på planlægningen af årets Stafet i Vordingborg, vel vidende af vi måske ikke kunne afvikle forsvarligt.


Dette har desværre vist sig at være tilfældet, alle stafetter i maj, juni & august er aflyst hvilke også omfatter Vordingborg stafetten.


Der arbejdes på en løsning i forhold til de allerede tilmeldte hold og deltagere som vil blive kontaktet snarest muligt, dog formegentligt først efter påske.

Vi håber alle at vi ses i 2021 til en fantastisk Stafet for Livet Vordingborg


Venlig Hilsen


Styregruppen Stafet for Livet Vordingborg

Henrik, Bent, Torben, Britt, Mathilde, Claus, Mikkel, Louise, Helle, Charlotte, Maja, Dan & Lise----------------------------------------------------------------------------------


Vordingborg har taget så godt imod Stafet For Livet og gjort det til en stor succes.

I 2019 gav små 300.000 videre, et beløb vi gerne vil overgå i 2020, som altid giver vi al overskud videre til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.


I år vil der lige som sidste år vil der være gang i god underholdning fra scenen, lækre madboder, god stemning og så har vi bestilt godt vejr i år også.


Sammen gør vi en kæmpe forskel og sætter focus på det, alt for mange mennesker kæmper mod dag og nat - nemlig cancer. 


Husk du kan støtte os ved at tænde et lys her på hjemmesiden. For kun 50 kr kan du tænde et lys og mindes en der har tabt kampen mod kræften eller du kan tænde lyset, for at støtte en der kæmper mod kræften.. Vi tænder dit lys på stafet pladsen lørdag den 6. juni til vores lysceremoni når mørket falder på. 


Har du spørgsmål til Stafet For Livet Vordingborg 2020, er du velkommen til at kontakte formand Henrik Larsen på nr. 21723434 eller mail hhv.larsen@gmail.com


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
22 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
8 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold