***Stafet for Livet Vordingborg Corona information***

Kære alle.


Året 2020 blev desværre et noget anderledes stafet år, hvor vi endte ud med at afholde en smuk virtuel lys-ceremoni.


Vi har i styregruppen måtte komme til den erkendelse, at 2021 nok ikke bliver meget anderledes end 2020, og i stedet for at sætte os og afvente, har vi besluttet at gøre, hvad der er muligt for alligevel at gennemføre en stafet - dog med temaet “sammen hver for sig”.

Stafetten kommer overordnet til at foregå virtuelt, dog med nogle lokale ruter, boder og events. Der vil også være aktiviteter for børnene. Der vil blive lagt op til, at så mange som muligt sender live med hashtag til stafetten, så alle har mulighed for at følge med i de andre hold og hvad der foregår på dagen.


Stafet for livet 2021 bliver afholdt d. 12. juni 2021 med start kl. 15.00.

Vi afslutter stafetten kl. 21.00, hvorefter der er lagt op til at bruge en times tid på at gøre klar til lysceremoni. 

Der vil kl. 22. 00 være en officiel virtuel lysceremoni, som styregruppen arrangerer.


Corona venlige hilsner.


Styregruppen Stafet for Livet Vordingborg

Bent, Torben, Lise Cecilie, Anja, Helle, Charlotte, Maja, Dan & Mathilde----------------------------------------------------------------------------------


Sammen gør vi en kæmpe forskel, hvilket også har været ekstra i fokus i 2020. Sammen kan vi også gøre en forskel, for alle de mennesker, som kæmper dag og nat mod cancer.  Al overskud fra stafetten går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse.


Det du kan gøre i år, det er at du kan oprette et hold, eller deltage på et hold. Via dette donerer du 100 kr til stafetten. Udover det kan du støtte os ved at tænde et lys her på hjemmesiden, eller til vores virtuelle lysceremoni. For kun 50 kr for du i år 2 lysposer, en vi kan tænde til den officielle virtuelle lysceremoni, og en du kan du tænde hjemme i haven under ceremonien. Her kan du mindes en der har tabt kampen mod kræften eller du kan tænde lyset, for at støtte en der kæmper mod kræften, eller for at støtte håbet.

Vi tænder dit lys på en hemmelig lokation lørdag den 12. juni kl. 22.00, her kan du følge med via en virtuel lysceremoni på facebook.


Har du spørgsmål til Stafet For Livet Vordingborg 2021, er du velkommen til at kontakte formand Mathilde Mörke Isaksen på nr. 42175127 eller mail mathilde@parhus.dk.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
12 Hold
Tilmeldte deltagere
212 Deltagere

Tilmeldte Fightere
11 Fightere
Tændte lys
37 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold