Om at tænde lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Connie Lejbølle Lillesøster. Savnet og elsket.
Til støtte for
Til støtte for
Til minde om Kim Budda Nielsen Du vil altid være elsket og savnet du er altid i vores hjerter. Hilsen familien og vennerne på havnen
Til minde om Elsebeth Jørgensen Du vil altid være elsket og savnet du er altid i vores hjerter
Til minde om Margit Lillian Jørgensen Du vil altid være elsket og savnet du er altid i vores hjerter
Til minde om Hans Willy Jørgensen Du vil altid være elsket og savnet du er altid i vores hjerter
Til støtte for Birthe Du er den sejeste fighter
Til minde om Min mor You are always on my mind <3
Til støtte for Dorte Jensen Du klarede den Dorte. Skønt du stadig er iblandt os, sund og rask. Godt gået. Dennis og vi andre er meget stolte af dig.
Til minde om Dennis Kyhl Jensen En lysende stjerne blev tændt på himlen den 25.03.2016. Jeg elsker dig for evigt skat, og tænker på dig hver eneste dag. Du vil altid leve videre i mit hjerte.
Til støtte for Connie Min dejlige veninde Connie, som desværre tabte kampen mod kræften. Æret være dit minde
Til støtte for Marianne Min seje datter Marianne, som gudskelov vandt kampen mod kræften, overlevede og blev erklæret rask. Tak for DIG
Til støtte for Thomas Egholm Blomgaard Kære fætter. Jeh håber du kommer dig denne lorte sygdom og du kommer godt igennem uden de store problemer og mén. Knus Lonnie
Til støtte for Morten Vinter Madsen Kære Morten De siger du er rask, men dog jar du stadig skygger, som lægerne er obs på. Må du gå igennem uden de store problemer. Knus Lonnie
Til støtte for Jette Pia Blomgaard Kære mor. Jeg sender dig hermed et lys med håb om fu klarer din anden kræft. Det er rn fum dygdom, som du mu må slås med for 2. Gang. Elsker dig helt op til månen og tilbage igen. Knus, kys og kram Lonnie
Til minde om Far kys til dig
Til minde om far vi savner dig
Til støtte for Jenny Hansen Jenny, den bedste Mor i verden, savner dig hver dag og ønsker du var her altid, din datter..

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet