Vær med til at fejre livet

I forlængelse af Regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring Corona er det desværre ikke muligt at afholde Stafet For Livet Skive i 2020. Styregruppen i Skive har besluttet af udskyde afholdelsen til 2021.


Vi vil opfordre til, at alle, der har lyst til at deltage i Stafet For Livet, gør brug af muligheden for at deltage på én af de kommende stafetter i Danmark, se www.stafetforlivet.dk .


Styregruppen for Stafet For Livet i Skive og Kræftens Bekæmpelse siger TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet.


Er du alleredetilmeldt Stafet For Livet Skive 2020:

Har du lyst til at deltage i en anden stafet, overflytter vi meget gerne dit hold/din tilmelding til en anden stafet. Du kan også få tilbageført deltagergebyret til det indbetalingskort, der er brugt ved tilmeldingen. Endelig har du mulighed for, at dit deltagergebyr bliver overført til Stafet For Livet Skive 2021. Du kan melde tilbage til stafetforlivet@cancer.dk hvad du foretrækker (husk at skrive Skive på din mail). Hvis vi ikke har hørt fra dig inden den 20. april, tillader vi os at betragte dit tilmeldingsgebyr som en donation til Stafet For Livet Skive. 


Er du blevet inspireret til at deltage i planlægningen af Stafet For Livet Skive 2021, så kontakt vores fungerende formand Henrik Kanstrup på mobil 40328875.

Vi mangler tovholdere i styregruppen - måske er netop du den helt rigtige.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
12 Hold
Tilmeldte deltagere
93 Deltagere

Tilmeldte Fightere
5 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Billeder Stafet For Livet Skive