Vær med til at fejre livet

Tak for din deltagelse i år - du var med til at generere et overskud på 303.000, som vi kan sende til Kræftens Bekæmpelse.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 25. - 26. maj 2019, så du er klar til næste års stafet i Skive. Der åbnes for tilmelding til næste års stafet ultimo 2018/primo 2019.


Stafet For Livet er et 24 timers arrangement, hvor vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse støtter vores mange tidligere og nuværende kræftpatienter og deres pårørende.


Stafet For Livet er ikke som andre motionsløb. Man behøver nemlig slet ikke at kunne løbe, så alle kan være med. Til gengæld varer det 24 timer, hvor holdenes deltagere på skift er på banen. Det symboliserer, at du kæmper 24 timer - som en kræftramt kæmper hele døgnet.


Formålet er gennem deltagelse, at fundraise penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte,samt vise støtte og håb til Fighterne og deres pårørende. 


Er du blevet inspireret til at deltage i planlægningen, så ring til Birgit Flæng på mobil 2074 4437 - vi mangler tovholdere i styregruppen.Live-streaming fra Stafet For Livet - Skive d. 26 maj kl. 12:00

Se live fra stafetten på dette link: Klik her!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
29 Hold
Tilmeldte deltagere
1231 Deltagere

Tilmeldte Fightere
82 Fightere
Tændte lys
39 Lys

Billeder Stafet For Livet Skive