En anderledes stafet i år

Stafetten skulle for ottende gang have samlet tusindvis af mennesker i Haderslev Dampark i et døgn fra lørdag 12. september klokken 12.


Men vi vil gerne undgå, at stafetten bliver et sted, hvor corona-smitte spreder sig. Især med tanke på, at stafettens æresgæster, fighterne, er tidligere og nuværende kræftpatienter, som kan være særligt udsatte. I Haderslev Kommune kan vi med rette være stolte af, at vi hører til de dele af Danmark, hvor der er konstateret færrest smittede i forhold til indbyggertallet, siger Børge Koch, formand for styregruppen.


Derfor bliver stafetten anderledes i år: Den kommer til at foregå udelukkende om lørdagen, formentlig fra kl. 12 og til midnat, og så er det planen, at alle holdene gennemfører deres egne små – og måske halvstore – stafetter rundt i landsbyer, på villaveje, i boligkvarterer, baghaver og hvor man ellers kan forestille, de kan foregå. Alt sammen selvfølgelig inden for rammerne af de regler, som myndighederne stiller op på det tidspunkt. Og så vil stafetten bruge Facebook som et samlingspunkt, så man har mulighed for at følge med i noget af alt det, der vil finde sted.


Arbejdstitlen på årets arrangement er foreløbig ”Stafet for Livet i Haderslev 2020 – hjemme hos dig”. Styregruppen mødes for første gang fysisk 16. juni, og her vil den arbejde videre med planerne. Men du kan allerede nu melde dig til med hold, deltagere og donationer på stafetforlivet.dk/haderslev


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
45 Hold
Tilmeldte deltagere
309 Deltagere

Tilmeldte Fightere
8 Fightere
Tændte lys
7 Lys

Billeder Stafet For Livet i Danmark