SAMMEN - HVER FOR SIG

Corona-krisen gør, at vi ikke kan være sammen på den måde, som vi allerhelst vil. Et døgn hvor vi alle samles fysisk og hylder fighterne, mindes dem vi har mistet, og giver håb til dem, der stadig kæmper.


På trods af det, vil vi alligevel gerne sætte fokus på kampen mod kræft. For kræften sover desværre ikke, fordi der er Corona-krise. Og fighterne har stadig brug for vores støtte. Så derfor opfordrer vi jer til at støtte op om dette års alternative stafet - sammen hver for sig (12 timers stafet).


Vi skal stadig gå, hoppe eller løbe - men det bliver ikke rundt om Tårnby Skole, som vi plejer. I stedet bliver det rundt omkring i Tårnby eller der, hvor det nu passer dig. Vi skal holde afstand og gå eller løbe i mindre grupper. Og vi skal overholde de myndighedskrav, der gør sig gældende i september.


Gennem dagen vil der være opdateringer på vores Facebookside, og der vil også være åbningstale, lysceremoni og afslutningstale, som alle bliver live-streamet online. Deraf navnet en virtuel stafet.


Meld jer til som hold

Løbenummer til Holddeltagere kan downloades her


ALLE kan være med til Stafet For Livet, og der er både mulighed for at og løbe, du bestemmer selv.

Så tag fat i dine venner, familie, naboer eller hele fodboldholdet og lav jeres eget hold her. Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.


Du kan også tilmelde dig vores Åbne Hold, hvis du ikke kan samle et helt hold selv.


Situationen i år giver også mulighed for, at du, dine venner/familie kan deltage, selvom I ikke er fysisk tilstede i Tårnby. I kan gå/løbe lige der, hvor I er – og så melde jeres kilometer ind via stafet-appen. Der arbejdes pt. også med andre muligheder for indrapportering.Meld dig som fighter


Har du kræft eller er du tidligere kræftramt, så er du en af vores æresgæster. Det er dig, vi holder stafetten for, og du kan tilmelde dig gratis her


Vi er i øjeblikket ved at planlægge, hvordan vi kan forkæle jer - på afstand. For fighterne skal fortsat være i centrum.


Tænd et lys


Allerede nu kan du støtte ved at tænde et lys på hjemmesiden. Alle lys bliver tændt på selve dagen, og er med til at lyse stafetten op ved den smukke og stemningsfyldte lysceremoni, hvor vi alle mindes vores kære.


Jo flere lysposer vi sælger, jo flottere bliver lysceremonien. Du kan købe dit lys her


----

Stafetten er stadig på tegnebrættet, og vi vil løbende komme med nye informationer - både her og på vores Facebookside: Stafet For Livet Tårnby.


Vi håber meget, at I vil støtte dette initiativ, så vi igen i år får mulighed for, i fællesskab – men hver for sig – at støtte op om fighterne og de pårørende, og mindes dem vi har mistet. Uden deltagere har vi ingen stafet, så tøv ikke med at tilmelde jer :-)


På glædeligt gensyn

Frivilliggruppen i Tårnby

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
15 Hold
Tilmeldte deltagere
410 Deltagere

Tilmeldte Fightere
30 Fightere
Tændte lys
152 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold