VELKOMMEN den 5. juni 2021

Kære alle kommende og tidligere deltgere samt frivillige hjælpere på Stafet for Livet i fredericia.


Vi er glade for atter en gang at kunne afholde Stafet For Livet i Frederica.

Pga. af den fortsat lidt usikre corona-situation afholdet vi staffen under temaet "Sammen om kræft - hver for sig".

Det betyder at dele af stafetten vil foregå online og dele vil foregår lokalt hos holdene selv.


Det er den 5. juni – og den varer i 12 timer.

Vi er gået i gang med at planlægge en stafet, der løber af staben, hjemme hos deltagerne selv, eller hvor deltagerne har valgt, at det skal foregå.

Håber i alle der tidligere har deltaget og ønsker at deltage igen i år, samt være med til at udbrede kendskabet til årets stafet, og især er det vigtigere end nogensinde, da stafetten jo afvikles meget anderledes end nogensinde før og vi vil også skulle bruge frivillig hjælp i år, men til andre opgaver end normalt.


Jeres vigtigste opgave i år; det vil være at samle jeres eget hold efter det tilladte forsamlingsantal og dermed deltage i stafetten med jeres nærmeste familie eller venner, og sikre en god afvikling under private former.

Hvis i alle kan samle 5-10 personer, der sammen med jer vil deltage og gerne være med til at skaffe ”runde-sponsorer”, ”kilometer-sponsorer” eller finde nogen, der vil støtte jer med et engangsbeløb, så vil det være en kæmpe hjælp til årets stafet. Jeg håber meget på at det lader sig gøre for jer at engagere sponsorer til jeres hold, da det vil være en markant hjælp til Stafettens overskud.


Vi vil arrangere en åbnings ceremoni på facebook, og løbende besøge jer og filme det til facebook (hvis i ønsker det?), vi vil også sørge for at vi laver en lysceremoni / afslutning på stafetten.

Vi arbejder på at lave alletiders gode mad som det bliver muligt at købe og få bragt ud

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
198 Deltagere

Tilmeldte Fightere
22 Fightere
Tændte lys
27 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Fredericia