Er du ikke tilmeldt, så kan du nå det endnu.

Tilmeld hold - opfordre venner, kolleger, familiemedlemmer, naboer og alle i dit netværk til at være med. Har du lyst til at deltage, men har du ikke et hold - så er du også meget velkommen, på vores åbne hold: Birgit´s Hold. - tilmeld dig på Birgit´s Hold her.


Sidste år fejrede Stafet for Livet i Frederikshavn kommune 10 års jubilæum.

739 deltagere fordelt på 32 hold støttede op om 74 seje fightere og sammen samlede vi 520.000 kr. ind til det gode formål– et fantastisk flot resultat, som vi alle er meget stolte af.


Vi håber at se jer igen til Stafet for Livet, Frederikshavn 2019 – den sidste weekend i august.


Med venlig hilsen


Lene Vrangbæk

StyregruppenHar du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement, er man hjerteligt velkommen til at kontakte Lene.

Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og vi finder sammen ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 

Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen


Lene Vrangbæk

Styregruppen

Telefon 22 26 73 49

E-mail: gennersgaard@hotmail.comIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
28 Hold
Tilmeldte deltagere
493 Deltagere

Tilmeldte Fightere
63 Fightere
Tændte lys
11 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Frederikshavn