Af hjertet TAK til alle der var med til at gøre Stafet for Livet, Frederikshavn 2018 til en skøn, hyggelig, og hjertevarm weekend.


739 deltagere fordelt på 32 hold støttede op om 74 seje fightere.


Sammen gik/løb vi mere end 7000 runder fordelt på 3 ruter, så i løbet af weekenden blev der tilbagelagt mere end 11.500 km i de smukke omgivelser omkring Knivholt.


Det endelige resultat er klar, og det ser rigtigt, rigtigt flot ud: Stafet for Livet i Frederikshavn 2018 samlede 520.000 kr ind – et fantastisk flot resultat, som vi alle er meget stolte af. Tusind tak til alle – hver og en, som har bidraget til at gøre det muligt.

Endnu engang – stor TAK til alle, der har deltaget, støttet, sponseret, løbet, sunget, doneret, danset, hygget, ydet ... Uden jer var det ikke muligt.

Michael Madsen har igen i år taget mange flotte billeder – en stor TAK til Michael, nyd billederne – klik her.


Vi håber at se jer igen til Stafet for Livet, Frederikshavn 2019 – den sidste weekend i august.


Med venlig hilsen


Lene Vrangbæk

StyregruppenHar du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement, er man hjerteligt velkommen til at kontakte Lene.

Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og vi finder sammen ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 

Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen


Lene Vrangbæk

Styregruppen

Telefon 22 26 73 49

E-mail: gennersgaard@hotmail.comIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Frederikshavn