TAK

Opdatering 26/9-23: Indsamlingsbeløbet blev i år kr. 430.000 - så flot et resultat, vi sammen har skabt. Vi har således rundet 5 mill. kr. siden stafettens start i 2009.


Tak til alle frivillige, der gør det muligt at afholde så stor en event, tak til alle, der stiller op og underholder og laver aktiviteter. Også en stor tak til vores fantastiske sponsorer - der kommer nye til hvert år og det er vi rigtig stolte af og taknemmelige for.


Reserver allerede nu datoerne for næste års stafet: 24/8-25/8-2024 - vi ses.


Bliv opdateret løbende her på hjemmesiden eller følg os på: www.facebook.com/stafetforlivetfrederikshavn

På vegne af tovholdergruppen

Alice Christiansen, Formand for Styregruppen

Telefon 40450579, E-mail: ac@danyard.dk

Har du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement?

Så er du hjertelig velkommen til at kontakte Vibeke Pedersen, tovholder for frivillige.

Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til, og sammen finder vi ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 

Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke.

Med venlig hilsen

Vibeke Pedersen, Tovholder, frivillige - Styregruppen

Telefon 25 27 08 03, E-mail: vop@city.dk

Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2022

Stafet For Livet Frederikshavn samlede 426.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Knap 400 personer fordelt på 22 hold deltog i årets Stafet For Livet på Knivholt i weekenden 27.-28. august. Det er lidt færre end tidligere år, hvilket formentlig skyldes to års Corona-benspænd. Sidst Stafet For Livet blev afviklet på Knivholt var i 2019, hvor der var 750 deltagere.

Trods faldet i deltagerantal, kommer stafetten som nævnt ud med flot overskud til Kræftens Bekæmpelse, hvoraf 10 procent er øremærket til lokalforeningen i Frederikshavn Kommune - til brug for lokale aktivititeter for kræftramte og deres pårørende.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
24 Hold
Tilmeldte deltagere
505 Deltagere

Tilmeldte Fightere
36 Fightere
Tændte lys
49 Lys