Stafet For Livet 2020 er aflyst grundet Covid-19

Sidste nyt: I går mandag 6. april blev der udstedt forbud mod større forsamlinger i landet til og med august, og dette rammer således også vores stafet. Som landet ligger, kan det ikke være anderledes, desværre.

Tovholdergruppen og øvrige frivillige var allerede i gang med forbedelserne til stafetten og glædede sig til at gennemføre endnu en stafet. Sådan skulle det ikke være. Vi må alle tage hensyn for, at pandemien ikke skal udvikle sig, og det giver helt klart mening at undgå at samles mange mennesker - ikke mindst sårbare som vores kære fightere.


Vi må derfor se frem mod stafetten 2021, som afholdes på Knivholt sidste weekend i august, nemlig

28-29. august - vi glæder os til at se rigtig mange fightere og deres familier, frivillige, holddeltagere i øvrigt og håber på fortsat stor støtte fra vores fantastiske sponsorer.


Hold og deltagere, der allerede er tilmeldt SFL 2020 vil blive kontaktet - såfremt der måtte være spørgsmål, er I velkommen til at kontakte mig.


På vegne af tovholdergruppen


Alice Christiansen

Formand for Styregruppen

Telefon 40450579

E-mail: ac@danyard.dk


Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2019

Stafet For Livet, Frederikshavn 2019 indsamlede 467.808 kr.

Et superflot resultat som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Af beløbet modtager vores lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse 10% til brug for deres indsats for kræftramte og deres pårørende lokalt i vores område.

Stor TAK til alle der var med til at gøre Stafet for Livet i Frederikshavn kommune 2019 til en skøn, hyggelig og hjertevarm weekend.


Har du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement?

Så er du hjertelig velkommen til at kontakte Vibeke Pedersen, tovholder for frivillige.


Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og sammen finder vi ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 


Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke.


Med venlig hilsen


Vibeke Pedersen

Tovholder, frivillige - Styregruppen

Telefon 25 27 08 03

E-mail: vop@city.dkIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
9 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Frederikshavn