Bliv opdateret løbende her på hjemmesiden eller følg os på: www.facebook.com/stafetforlivetfrederikshavn

På vegne af tovholdergruppen

Alice Christiansen, Formand for Styregruppen

Telefon 40450579, E-mail: ac@danyard.dk

Har du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement?

Så er du hjertelig velkommen til at kontakte Vibeke Pedersen, tovholder for frivillige.

Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og sammen finder vi ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 

Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke.

Med venlig hilsen

Vibeke Pedersen

Tovholder, frivillige - Styregruppen

Telefon 25 27 08 03

E-mail: vop@city.dk

Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2022

Stafet For Livet Frederikshavn samlede 426.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Knap 400 personer fordelt på 22 hold deltog i årets Stafet For Livet på Knivholt i weekenden 27.-28. august. Det er lidt færre end tidligere år, hvilket formentlig skyldes to års Corona-benspænd. Sidst Stafet For Livet blev afviklet på Knivholt var i 2019, hvor der var 750 deltagere.

Trods faldet i deltagerantal, kommer stafetten som nævnt ud med flot overskud til Kræftens Bekæmpelse, hvoraf 10 procent er øremærket til lokalforeningen i Frederikshavn Kommune - til brug for lokale aktivititeter for kræftramte og deres pårørende.

Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2021

Stafet for Livet Frederikshavn måtte igen i 2021 tænke ud af boksen men trodsede alle forhindringer, og styregruppen kunne præsentere et økonomisk overskud, der overgik selv de mest optimistiske forventninger: 460.000 kr. lykkedes det at samle ind til Kræftens Bekæmpelse, heraf 10 procent til lokalafdelingen i Frederikshavn Kommune.

I 2020 satte Covid-19 en stopper for Stafet for Livet, og i 2021 tvang pandemiens restriktioner, forsamlingsforbud med mere arrangørerne til at tænke i nye baner og fravige konceptets drejebog om et 24 timers arrangement på ét sted i kommunen.

Det gav samtidig en frihed til at bløde op i de faste rammer og fleksibilitet til at gå nye veje, hvilket kastede mange nye idéer af sig. I stedet for et 24 timers fælles arrangement på Knivholt spredte styregruppen stafetten ud over et længere tidsrum og afviklede flere aktiviteter på forskellige steder rundt om i kommunen.

Seniorgruppen i Frederikshavn Golf Klub arrangerede seniormatch til fordel for Stafet for Livet. I Strandby kaldte Line Abildgaard og Jannie Lundby til Strandby Løbet og samlede penge ind til stafetten. I Sæby samlede Dan H. Kristensen løbevenner til sit halvmarathon løb nr. 100. 

Flere virksomheder, blandt andet MAN Energy Solutions og Dafolo, afviklede Stafet for Livet som fyraftensarrangement for medarbejderne, og en række guidede vandreture til fordel for Stafet for Livet var blandt de nye tiltag.

Det samme var en pop-up café/butik i gågaden i Frederikshavn, hvor Stafet for Livet i 14 dage op til den fælles afslutning inviterede indenfor til loppemarked, tombola, salg af lysposer, postkort og plakater, auktion, information om stafetten med mere. Aktiviteter som alt i alt skabte synlighed og fokus på stafettens 0verordnede formål: At samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Fredag 27. august var der fælles afslutning med aktiviteter i midtbyerne såvel i Sæby, Frederikshavn som Skagen og efterfølgende lysceremonier i kirkerne i de tre byer.

Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2020

På trods af at Stafet For Livet, Frederikshavn 2020 blev aflyst pga Corona-pandemien lykkedes det at indsamle ca. 100.000 kr. - et fantastisk resultat, som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Af beløbet modtager vores lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse 10% til brug for deres indsats for kræftramte og deres pårørende lokalt i vores område.

Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2019

Stafet For Livet, Frederikshavn 2019 indsamlede 467.808 kr.

Et superflot resultat som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Af beløbet modtager vores lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse 10% til brug for deres indsats for kræftramte og deres pårørende lokalt i vores område.

Stor TAK til alle der var med til at gøre Stafet for Livet i Frederikshavn kommune 2019 til en skøn, hyggelig og hjertevarm weekend.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
12 Hold
Tilmeldte deltagere
26 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
1 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Frederikshavn