Tak til alle jer der gik med - tak til alle jer der har støttet, sponseret, gået, løbet, underholdt, doneret, sunget, danset osv. - uden alle jer kunne det ikke lade sig gøre.


Resultatet for årets stafet foreligger nu - der blev indsamlet kr. 467.808 - endnu et superflot resultat indsamlet til Kræftens Bekæmpelse. Den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse får 10% af beløbet til brug for deres indsats for kræftramte og deres pårørende i vores område.


Vi håber at se jer igen til Stafet for Livet, Frederikshavn 2020 – den sidste weekend i august.


Med venlig hilsen


Lene Vrangbæk

Styregruppen


Har du lyst til at være frivillig?


Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement, er man hjerteligt velkommen til at kontakte Vibeke.


Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og vi finder sammen ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 


Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte mig.


Med venlig hilsen


Vibeke Pedersen

Tovholder, frivillige - Styregruppen

Telefon 25 27 08 03

E-mail: vop@city.dkIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
28 Hold
Tilmeldte deltagere
750 Deltagere

Tilmeldte Fightere
72 Fightere
Tændte lys
183 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Frederikshavn