VI HAR HAFT EN FORRYGENDE STAFET I ÅR

Årets stafet var spredt ud i både tid og sted, og kreativiteten var stor. Vi er glade, overvældede og taknemlige for den store opbakning - 509 deltagere - fordelt på 19 hold, har gået, løbet, cyklet i løbet af august måned til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Endvidere har vi haft 65 deltagere på byvandringer i Frederikshavn, Skagen og Sæby, hvor deltagergebyret er gået ubeskåret til SFL, så flot.

Som noget nyt i år har vi også haft en pop-up cafe på gådagen i Frederikshavn i august måned, hvor vi havde tombola - kæmpe off-line auktion - salg af plakater og kort - salg af lysposer - loppemarked - aktivitet for børn - konkurrencer m.m. - oplysning om kræft alt sammen naturligvis til støtte for Stafet For Livet.

Hør Monica Falck Christiansen fortælle om vores pop-up butik


En stor tak til alle, der har støttet, doneret og underholdt - uden jer ingen stafet. I har igen vist, at opbakningen til Stafet for Livet i Frederikshavn kommune er kæmpestor.


Vi er ved at opgøre årets overskud og forventer et overskud på over kr. 350.000 - så flot et resultat, som vi er meget stolte og taknemmelige over.


Vi glæder os til at byde jer velkommen til næste års stafet på Knivholt den sidste weekend i august.


Video: Se frivillig og fighter Monica Falck Christiansen fortælle om dette års stafet

Video: Se Trine Dusine fortælle om hvordan det er at miste og hvorfor hun deltager i Stafet For Livet


Bliv opdateret løbende her på hjemmesiden eller følg os på: www.facebook.com/stafetforlivetfrederikshavn


På vegne af tovholdergruppen

Alice Christiansen, Formand for Styregruppen

Telefon 40450579, E-mail: ac@danyard.dk


Har du lyst til at være frivillig?

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement?

Så er du hjertelig velkommen til at kontakte Vibeke Pedersen, tovholder for frivillige.


Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til og sammen finder vi ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 


Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke.


Med venlig hilsen


Vibeke Pedersen

Tovholder, frivillige - Styregruppen

Telefon 25 27 08 03

E-mail: vop@city.dkResultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2020

På trods af at Stafet For Livet, Frederikshavn 2020 blev aflyst pga Corona-pandemien lykkedes det at indsamle ca. 100.000 kr. - et fantastisk resultat, som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Af beløbet modtager vores lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse 10% til brug for deres indsats for kræftramte og deres pårørende lokalt i vores område.


Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2019

Stafet For Livet, Frederikshavn 2019 indsamlede 467.808 kr.

Et superflot resultat som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Af beløbet modtager vores lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse 10% til brug for deres indsats for kræftramte og deres pårørende lokalt i vores område.

Stor TAK til alle der var med til at gøre Stafet for Livet i Frederikshavn kommune 2019 til en skøn, hyggelig og hjertevarm weekend.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
19 Hold
Tilmeldte deltagere
312 Deltagere

Tilmeldte Fightere
29 Fightere
Tændte lys
20 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Frederikshavn