Jo flere hold, jo stærkere indsats - for sammen kan vi mere.

Hvad er Stafet For Livet/hvorfor deltage?:


  • Det er et lokalt indsamlingsevent til fordel for kræftsagen
  • Holdstafet, hvor deltagerne går eller løber rundt på afmærkede ruter
  • Arrangementet er for alle
  • Man kan deltage i hele arrangementet eller blot nogle få timer
  • Der er underholdning/aktiviteter for børn og voksne
  • Fin anledning til at hygge sig med familie, venner og kolleger
  • Prisen for at deltage er 150 kr. for voksne og 75 kr. for børn
  • Dagen slutter med en lysceremoni
  • Af de indsamlede penge går 10% til lokalforeningen i Frederikshavn - til glæde for kræftramte og deres familier i kommunen.
  • Måske er det noget for dig at være frivillig på stafetten, se nedenfor.


Bliv opdateret løbende her på hjemmesiden eller følg os på: www.facebook.com/stafetforlivetfrederikshavn


Vi vil gerne invitere dig med i fællesskabet

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og være en del af et fantastisk arrangement? Vi vil gerne invitere dig til at være med i fællesskabet - vi er en række frivillige, der sammen løser opgaverne før og under stafetten - der er dog plads til flere - alle er velkomne.


Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til, og sammen finder vi ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 


Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet For Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke.


Med venlig hilsen

Vibeke Pedersen, Tovholder, frivillige - Styregruppen

Telefon 25 27 08 03, E-mail: vop@city.dk


Resultat fra Stafet For Livet 2023

Over 500 deltagere, heraf 36 fightere, fordelt på 24 hold deltog i weekendens aktiviteter og ud fra fotos ser det ud til at de havde en fest.

Indsamlingsbeløbet blev i kr. 430.000 - så flot et resultat, vi sammen har skabt. Vi har således rundet 5 mill. kr. siden stafettens start i 2009.

Stort tak til alle frivillige, der gør det muligt at afholde så stor en event, tak til alle, der stiller op og underholder og laver aktiviteter. Også en stor tak til vores fantastiske sponsorer - der kommer nye til hvert år og det er vi rigtig stolte af og taknemmelige for.


Resultat fra Stafet For Livet Frederikshavn 2022

Stafet For Livet Frederikshavn samlede 426.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Knap 400 personer fordelt på 22 hold deltog i årets Stafet For Livet på Knivholt i weekenden 27.-28. august. Det er lidt færre end tidligere år, hvilket formentlig skyldes to års Corona-benspænd. Sidst Stafet For Livet blev afviklet på Knivholt var i 2019, hvor der var 750 deltagere.

Trods faldet i deltagerantal, kommer stafetten som nævnt ud med flot overskud til Kræftens Bekæmpelse, hvoraf 10 procent er øremærket til lokalforeningen i Frederikshavn Kommune - til brug for lokale aktivititeter for kræftramte og deres pårørende.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
11 Hold
Tilmeldte deltagere
17 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
1 Lys