En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager kan du tage telt eller campingvogn med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen.

  Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn, med sponsorlogoer eller andet.

  Af sikkerhedsmæssige årsager skal der være 3 meter imellem hver campingvogn/telt. Beredskabsstyrelsen skal have besked om hvormange der overnatter på campingpladsen, derfor bedes du give besked til Lene Vrangbæk, hvis du vil overnatte på pladsen i forbindelse med Stafet For Livet: gennersgaard@hotmail.com


  For yderligere information kontakt Preben Holm på telefon 22 16 35 64 eller e-mail: quickpost@youmail.dk

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være. Den typiske størrelse på et hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet. Du tilmelder dig som deltager eller oprette et hold her.


  Åbent hold - her er alle velkommen.

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på Birgits Hold, som er et åbent hold hvor alle er velkommen. Vi har et telt hvor vi mødes og hygger os sammen. Teltet er klar til Stafet for Livet, Frederikshavn 2019 fra lørdag morgen, du finder teltet på plænen øst for Knivholt - og alle er meget velkommen. Du kan kan tildemelde dig på Birgits Hold her. • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det håndgribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Du kan vælge mellem 2 ruter, den ene rute er på 600 m og den anden rute er på 1.500 m. Den korte rute er en gå-rute og den lange rute kan bruges uanset om du løber eller går. (Den lange rute lukkes om natten). Som deltager vil du komme til at gå/løbe i et naturskønt område fyldt med træer, fuglekvidre og undervejs mærker man fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne - dejligt og livsbekræftende.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se tidspunktet for lysceremonien i her.