En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  I år kan du ikke overnatte, da vi ikke som tidligere år afholder stafetten på Knivholt p.g.a. COVID-19.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være. Den typiske størrelse på et hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet. Du tilmelder dig som deltager eller oprette et hold her.


  Åbent hold - her er alle velkommen.

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på Birgits Hold, som er et åbent hold, hvor alle er velkommen. Du kan deltage på Birgits hold både i Sæby, Frederikshavn og Skagen - hvor Birgit kigger forbi.

  Du kan tilmelde dig på Birgits Hold her. • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det håndgribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Flere af jer holder stafet i år i eget regi, så derfor skal I selv holde øje med jeres kilometer. Vi har lavet en rute i app-en, der er 1km (1000m) - den kan I bruge til at indtaste det antal, I går, løber eller cykler.


  Fredag 27/8 er byruterne:

  Frederikshavn: 1 km

  Skagen: 1 km

  Sæby: 3 km med mulighed for at afkorte til 1 km


  Start er ved informationsområdet, hvor der vil være oversigt over ruten.


 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  En lyspose koster 50 kr. - lysposer kan købes her, i vores pop-up café Danmarksgade 56 fra midten af august måned eller den 27/8 i tidsrummet 16-19 i Sæby, Frederikshavn og Skagen. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lørdag aften kl. 20 samles vi til lysceremoni i henholdsvis Sæby, Frederikshavn og Skagen Kirke og slutter af med sammen at synge: ”Du som har tændt millioner af stjerner”.