En dag, en nat, en fælles kamp

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager kan du tage telt eller campingvogn med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen.


  Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn, med sponsorlogoer eller andet.


  Af sikkerhedsmæssige årsager

  • skal der være 3 meter imellem hver campingvogn. 
  • skal Beredskabsstyrelsen have besked om, hvormange der overnatter på campingpladsen. Derfor bedes du give besked til Lene Vrangbæk senest den 15. august 2018, hvis du vil overnatte på pladsen i forbindelse med Stafet For Livet: gennersgaard@hotmail.com


  For yderligere information kontakt Preben Holm på telefon 22 16 35 64 eller e-mail: quickpost@youmail.dk

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på et åbent hold. Kontakt os for mere information.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det håndgribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Der kan vælges mellem 3 ruter - rute på 1.400 m som er åben hele døgnet og ruter på 900 m + 3.200 m som lukkes om natten. Ruterne kan bruges af alle, uanset om man løber eller går. Som deltager vil du komme til at gå i et naturskønt område fyldt med træer, fuglekvidre og undervejs mærker man fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne - dejligt og livsbekræftende.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er at vi tænder lys for personer, der kæmper mod kræft eller personer, som har tabt kampen.

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se tidspunktet for lysceremonien i her.