• Kan man købe mad og drikke?

  Ja, alle hold, frivillige, besøgende m.v. har mulighed for at forudbestille enkelte måltider eller forplejning til hele arrangementet. Du kan se og bestille årets menu her.

  Under stafetten kan der også købes mad og drikke i boderne. 


 • Hvad koster det?

  Det koster 100 kr. at tilmelde sig som holddeltager til Stafet For Livet. Prisen for unge under 18 år er 50 kr. 

  Du kan tilmelde dig et hold her: www.stafetforlivet.dk/stafet/frederikshavn/deltag-til-stafetten/deltag-pa-et-hold/find

  Det er gratis at deltage som Fighter til Fighterrunden og Fighterarrangementet.

   

 • Kan jeg overnatte på pladsen?

  Som holddeltager kan du tage telt eller campingvogn med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen.

  Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet.

  Det er en god ide at medbringe stole og borde. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn, med sponsorlogoer eller andet.

  Af sikkerhedsmæssige årsager skal der være 3 meter imellem hver campingvogn/telt. Beredskabsstyrelsen skal have besked om hvormange der overnatter på campingpladsen, derfor bedes du give besked til Lene Vrangbæk, hvis du vil overnatte på pladsen i forbindelse med Stafet For Livet: gennersgaard@hotmail.com


  For yderligere information kontakt Preben Holm på telefon 22 16 35 64 eller e-mail: quickpost@youmail.dk

 • Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se tidspunktet for lysceremonien i her.

 • Hvilken underholdning er der?

  Der vil være underholdning i løbet af det døgn, stafetten varer. Der er en blanding af musik og aktiviteter - vi arbejder altid på at sammensætte et alsidigt program til gælde for både børn og voksne.

  Når tiden for Stafet for Livet nærmer sig kan du se programmet her.

 • Skal vi også gå på banen om natten?

  Stafet For Livet foregår et døgn for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper mod kræften døgnet rundt. Derfor er der gang i stafetten i hele det døgn, stafetten varer - dog er det ikke alle hold der har deltagere på ruten i nattetimerne.

  Mange af de holddeltagere, som er på banen om natten beskriver, hvor indtryksfuldt det er at gå på banen om natten eller når solen står op.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være. Den typiske størrelse på et hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet. Du tilmelder dig som deltager eller oprette et hold her.


  Åbent hold - her er alle velkommen.

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på Birgits Hold, som er et åbent hold hvor alle er velkommen. Vi har et telt hvor vi mødes og hygger os sammen. Teltet er klar til Stafet for Livet, Frederikshavn 2019 fra lørdag morgen, du finder teltet på plænen øst for Knivholt - og alle er meget velkommen. Du kan kan tildemelde dig på Birgits Hold her. • Hvordan kan jeg samle ind til mit hold?

  Mange hold synes, det er meningsfuldt og motiverende, at indsamle penge til kræftsagen både inden og under stafetten. I bestemmer selv, hvor meget og hvordan I vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

  • Lave aktiviteter inden og under stafetten, der kan samle penge ind.
  • Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten
  • Få sponsorer til at matche det beløb, som dit hold samler ind
  • Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten.

   

  Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. Alle beløb, der indsamles via Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

  Bemærk:

  • Alle beløb indsamlet i forbindelse med Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde for forskning, forebyggelse og patientstøtte
  • Der kan ikke indsamles midler til andre organisationer, enkeltsager og lignende aktiviteter via Stafet For Livet
  • Indsamlede midler skal indbetales via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk senest 14 dage efter afholdelsen af stafetten eller kontant til arrangørerne på stafetten
  • Vær opmærksom på, at hold i følg Spillemyndigheden (en koncern under SKAT) ikke tillader, at hold laver tombolaer, lotterier og andre konkurrencer, hvor deltageren betaler for at være med og hvor udtrækningen af gevinst beror på tilfældighed.
  • Bemærk, at SKAT kræver, at der skal betales præmieafgift af alle varepræmier på over 750 kr. og af alle kontante præmier, herunder gavekort på en værdi over 200 kr. Præmieafgiften udgør 17,5% af den del, af prisen, der overstiger 200 kr.

  Læs mere om inspiration til at fundraise her:

 • Hvor lang er banen?

  Du kan vælge mellem 2 ruter, den ene rute er på 600 m og den anden rute er på 1.500 m. Den korte rute er en gå-rute og den lange rute kan bruges uanset om du løber eller går. (Den lange rute lukkes om natten). Som deltager vil du komme til at gå/løbe i et naturskønt område fyldt med træer, fuglekvidre og undervejs mærker man fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne - dejligt og livsbekræftende.

 • Må man ryge til Stafet For Livet?

  Stafet For Livet er et røgfrit arrangement. Rygere er selvfølgelig meget velkomne, men røgen må ikke komme med på stafetpladsen.

 • Hvordan kan jeg støtte stafetten?

  For at kunne indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde er vi afhængige af, at private og firmaer, vil støtte stafetten. Du kan enten vælge at støtte stafetten med en generel donation eller ved at donere produkter eller tjenesteydelser. Derudover kan du også vælge et støtte et hold eller en holddeltager.

  Du kan læse mere om at støtte her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det håndgribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Skal jeg løbe for at deltage på et hold?

  Nej, slet ikke. Stafet For Livet er for alle - uanset alder, helbred eller form. Det er helt op til holddeltagerne selv, om de vil løbe eller gå, stå på løbehjul eller gå med rolator og der er også mulighed for spinning - det kan være i en halv time eller under hele stafetten. 

 • Hvilke muligheder har jeg som holdkaptajn på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holdkaptajn gøre følgende, når du er logget ind:

  - tilmelde flere deltagere til dit hold
  - invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  - indbetale donationer til holdet og din egen indsamling
  - opfordre folk til at tænde lys
  - og meget mere...

  Læs mere i manualen her.

 • Hvilke muligheder har jeg som holddeltager på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holddeltager gøre følgende, når du er logget ind:

  - tilmelde flere deltagere til dit hold
  - invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  - indbetale donationer til holdet og din egen indsamling
  - opfordre folk til at tænde lys
  - og meget mere...

  Læs mere i manualen her.