Frivillige søges til Stafet for Livet, Frederikshavn

Stafet for Livet er verdens største indsamlingsaktivitet i kampen mod kræft. Aktiviteten vokser år for år og kom i 2006 til Danmark.


Vil du gerne hjælpe som frivillig?

Vi er allerede nu i gang med at forberede næste års arrangement, og vi har brug for flere frivillige, der har tid og lyst til at give en hånd med. Der er mange forskellige muligheder for at blive frivillig, både til planlægningen og afviklingen af stafetten. Tidsforbruget afhænger af, hvilken opgave du melder dig til, og vi finder sammen ud af, hvordan dine interesser, kompetencer og ressourcer passer sammen med stafettens behov. 


Vil du gerne høre mere om, hvad Stafet for Livet er, og hvilke opgaver der skal løses inden og under afviklingen af Stafet for Livet, så er du meget velkommen til at kontakte Vibeke Pedersen på telefon 25 27 08 03 eller på e-mail: vop@city.dk.


Citat fra en frivillig: ”På stafetten oplever vi en fantastisk følelse af sammenhold og det at stå sammen i kampen mod kræft. Det er svært at beskrive med ord. Stafet For Livet - det skal opleves” .


Kontaktinformationer