Stafet For Livet Fjerritslev


Decentrale stafetter

Grundet mangel på vigtige tovholder i styrgruppen afholdes Stafet For Livet Fjerritslev 2022 igen i år som decentrale stafetter. Stafetten afholdes dermed ikke som tidligere år, hvor vi mødes og er sammen i et døgn.

Stafetten afholdes lørdag d. 3. september 2022 kl.13-23.


Hvordan kommer stafetten 2022 til at foregå

Stafetten afholdes som decentrale stafetter, hvor det vil være op til det enkelte hold/holdkaptajnen selv at arrangere, koordinere og gennemføre en stafet hjemme privat, eller et andet sted. Styregruppen vil selvfølgelig være med på sidelinjen både før og under stafetten.


For det enkelte hold vælges der selv en rute, som man hver for sig går/løber.


Der vil ikke være mulighed for indberetningen af antal runder via Stafet For Livets app på vanlig vis. Det er op til det enkelte hold selv at holde styr på antal runder. Efter stafetten vil eventuelle donationer kunne indbetales til Stafet For Livet Fjerritslev


I løbet af stafetten vil der være mulighed for at indsende billeder og videoer fra de decentrale stafetter til PR-gruppen, der efterfølgende vil opdatere Facebook med udpluk fra det tilsendte materiale. 


Lysceremoni

Det er tanken at Stafet For Livet Fjerritslev 2022 afsluttes på sædvanlig vis med en lysceremoni hjemme privat hos de enkelte hold. Hvert hold vil få leveret lysposer.


For at lette styregruppens arbejde vil vi meget gerne at ALLE lysposer købes og betales på dagen af din holdkaptajn. Grundet tekniske udfordringer er det ikke muligt at lukke ned for salg at lysposer gennem hjemmesiden.


Hvis der mod forventning blive bestilt lysposer via hjemmesiden af holddeltager, så bliver disse IKKE dekoreret.


Ønsker man blot at købe en lyspose uden at deltage i stafetten, vil der dog være mulighed for dette via Stafet For Livet. Disse vil blive stillet op af frivillige fra Stafet For Livet Fjerritslev.


Lysposer koster 50 kr. pr. stk. og kan købes via dette link: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/fjerritslev/stoet/koeb-lys


Tilmelding

Du kan tilmelde dig selv eller dit hold allerede nu via dette link: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/fjerritslev

Pris:  

Voksne:     100 kr. 

Børn og unge u/18 år: 50 kr. 

Fighter:      Gratis

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
11 Hold
Tilmeldte deltagere
461 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
40 Lys