Endnu et år - Endnu en fantastisk stafet i vente.

Sæt kryds i kalenderen!

Vi ved, at der er rigtig mange der trofast vender tilbage år efter år og tak for det! Vi håber at se mange nye og gamle til vores stafet i Vejle i 2022.

Vi glæder os i styregruppen til endnu et fantastisk døgn, og håber at DU har lyst til at være med til at fejret livet og give håb til alle dem, der kræmper en hård kamp lige nu.

ALLE kan være med til Stafet for Livet - det er ikke et motionsløb. Du kan deltage så lidt eller så meget du ønsker - og du vælger helt selv, om det skal være gående eller løbende.


Meld jer til som et hold

Tag naboerne fra vejen, familien, kollegaerne, fodboldholdet eller vennerne med under armen og opret jeres hold. Det koster 100 kr. for vokse og 50 kr. for børn og unde under 18 år.


Har du ikke mulighed at samle et hold, så er "Det åbne hold" også en mulighed. Her er alle velkomne og der vil være samlingssted på stadion, hvis man ønsker at møde hinanden og have nogle hyggelige timer sammen.


Meld dig til som fighter

Hvis du er nuværende eller tidligere kræftpatient, så er du en af voes æresgæster o du kan tilmelde dig helt gratis til højre "Tilmeld dig som Fighter".


Vi har brug for flere frivillige

Styregruppen er i fuld gang med planlægningen og kan altid bruge flere hænder og ildsjæle. Så hvis du har lyst til at give en hånd med på dagen eller har en interese i at være med i styregruppen, så kontakt endelig vores formand Cilia Nielsen på cil@bdo.dk eller 41 96 16 96.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
41 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
1 Lys