Skal du være med i år?

SÅ er tilmeldingen åben - skal du være med?

1Sidste år var vi 16 hold og ca. 850 deltagere, der løb/gik rundt på banen og samlede penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Skal du være med i år?

2024 er vores 10 års jubilæums stafet, og vi i styregryppen vil derfor gøre alt i vores magt, for at det bliver den bedste stafet!

Tag naboerne fra vejen, familien, kollegaerne, fodboldholdet eller vennerne med under armen og opret jeres hold. Det koster 150 kr. for vokse og 75 kr. for børn og under under 18 år og tilmeldingsgebyret indgår i vores overskud, der afleveres til Kræftens Bekæmpelse.


Har du ikke mulighed for at samle et hold, så er "Det åbne hold" også en mulighed. Her er alle velkomne i det omfang man har lyst til, man dukker blot op og deltager det man har tid og lyst til. Der vil være samlingssted på stadion i samarbejde med Lokalforeningen Kræftens Bekæmpelse, hvis man ønsker at møde hinanden og have nogle hyggelige timer sammen - eller blot tage en pause i skyggen.


Meld dig til som fighter

Hvis du er nuværende eller tidligere kræftpatient, så er du en af voes æresgæster og du kan tilmelde dig helt gratis til højre "Tilmeld dig som Fighter". Vil du også deltage på et hold som deltagere, skal du tilmelde dig begge steder. Alle fightere og deres pårørende er velkommen til vores fighterarrangement med en dejlig frokost og en fightertale.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
5 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Vi mindes. Vi hylder. 600 Støt hold
Se alle tilmeldte hold