Både online og fysisk??

Vi vil støtte op om kræftramte - Corona eller ej!

Verden er meget anderledes i år i forhold til tidligere år, og derfor kan vi ikke gennemføre vores stafet som vi plejer ved Vejle Atletikstadion på Helligkildevej 2 - med musik, underholdning og en fejring af livet.

Men vi skal stadig fejre livet, vi gør det bare i store træk hver for sig.

Vi skal stadig gå og løbe - for nogens vedkommende - men det bliver i mindre grupper og ikke i samlet flok. Og det bliver i henhold til de til den tid gældende regler og myndighedskrav.


Meld jer til som et hold

Så hank op i naboerne fra vejen, familien, kollegerne, mødregruppen eller måske fodboldholdet og lav jeres eget hold ved at melde jer til på hjemmesiden, som I plejer. Det koster stadig 100,- for voksne og 50,- for børn og unge under 18 år at deltage.

Har du ikke mulighed for at oprette et hold, så meld dig til på det Åbne Hold.


Meld dig som Fighter

Hvis du er kræftpatient eller tidligere kræftpatient, så er du en af vores Æresgæster og du kan tilmelde dig helt gratis her, eller ved at kontakte Pernille og Josefine på mail: altid_glad@hotmail.com eller tlf. 22938922/

27311797


Hvad mener vi med en online stafet?

Vi mener, at vi streamer en Åbningsceremoni, en Lysceremoni, noget underholdning og en Afslutningsceremoni på vores Facebook side. Og så håber vi på at få en masse input derinde i løbet af de 12 timer stafetten varer - så vi kan opleve, at alle støtter op om de kræftramte.


Hvad mener vi med en fysisk stafet?


Vi mener, at åbningstalen holdes ved stadion og startskuddet affyres også fra stadion, så selv på afstand kan det høres tydeligt. Lysposerne vil også kunne ses på stadion til lyssceremonien, mens selve lystalen kan følges på Facebook.


Støt op om arrangementet

Hjælp os med at skabe en fantastisk stafet i de her ikke så fantastiske tider - vi har brug for at fejre livet og brug for at stå sammen.

 Husk også at like/følge os på vores facebook side, hvor vi løbende poster billeder og nyheder om arrangementet:https://www.facebook.com/stafetforlivetvejle/Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
7 Hold
Tilmeldte deltagere
11 Deltagere

Tilmeldte Fightere
2 Fightere
Tændte lys
0 Lys