Skal du være med i år?

Sidste år blev et overskud på 178.818,32 kr. og det skal vi slå i år!


Vi vil gentage alle de gode succeser fra tidligere og tilføje en masse fine nye intiativer!

Allerede nu kan der sættes flueben ved rigtig mange ting på programmet, hvilket betyder at vi bl.a. kan give et smugkig inden offentliggørelsen af det endelige program.

Vejles Borgmester Jens Ejner Christensen er åbningstaler

Der kommer til at være 2-3 koncerter i løbet af stafetten

Hoppeborg, børneløb, tombola og banko er tilbage igen i år

Vejles Vægtere kommer forbi i mørket og synger vægter sange

.. og meget mere!


Skal du med i 2023?

Vi har allerede 9 hold, der har meldt deres ankomst. Sidste år endte vi 10 hold i alt, så at allerede 9 har meldt deres ankomst 3 måneder i forvejen, tyder på at vi bliver endnu flere om at opleve vores skønne stafet!

Tag naboerne fra vejen, familien, kollegaerne, fodboldholdet eller vennerne med under armen og opret jeres hold. Det koster 100 kr. for vokse og 50 kr. for børn og unde under 18 år og går til Kræftens Bekæmpelse.


Har du ikke mulighed at samle et hold, så er "Det åbne hold" også en mulighed. Her er alle velkomne og der vil være samlingssted på stadion, hvis man ønsker at møde hinanden og have nogle hyggelige timer sammen.


Meld dig til som fighter

Hvis du er nuværende eller tidligere kræftpatient, så er du en af voes æresgæster og du kan tilmelde dig helt gratis til højre "Tilmeld dig som Fighter". Alle fightere og deres pårørende er velkommen til vores fighterarrangement med en dejlig frokost og en fightertale.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
9 Hold
Tilmeldte deltagere
105 Deltagere

Tilmeldte Fightere
12 Fightere
Tændte lys
4 Lys