Tidligere håndboldspiller Daniel Svensson åbner Stafet for Livet Ringsted

I 2017 blev tidligere håndboldspiller Daniel Svensson ambassadør for Stafet for Livet.


Daniel Svensson har haft kræft meget tæt inde på livet, da han selv har været ramt af lymfekræft to gange. Første gang var i 2013 og anden gang i 2016.


”Under mine forløb fik jeg så stor støtte og blev vist så meget kærlighed fra utroligt mange mennesker. Det vil jeg gerne give bare en smule tilbage af” sagde Daniel Svensson, da han blev ambassadør for Stafet for Livet.


Taler ved åbningsceremonien

Daniel Svensson kommer til Stafet for Livet Ringsted den 24. – 25. august og holder tale ved åbningsceremonien, hvor også Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten og formand for Stafet for Livet Ann-Birgit Guldager Nonboe taler.


Der er tradition for, at ambassadørerne går med på Fighterrunden, så hvis man er heldig, får man måske mulighed for at få en lille snak med Daniel Svensson.


Opfordring til at tale åbent om sygdom

Daniel Svensson sagde ja til at blive ambassadør for Stafet for Livet, fordi han synes det er et fantastisk tiltag, der forener folk og gør noget godt for rigtig mange mennesker, der har det hårdt.


”Jeg håber, at min positive historie og tilgang til at fighte imod kræften kan hjælpe andre, der skal igennem en lignende situation. Jeg vil meget gerne opfordre andre til at turde snakke åbent om deres sygdom, selvom det til tider kan være rigtig svært” siger Daniel Svensson til Stafet For Livet.-------------------------------------------------------

Den 11. maj blev Stafet for Livet 2019 tyvstartet med et lille før-arrangement, hvor man kunne gå ruterne, der også er på selve stafetten. Se billeder fra arrangementet, hvor 122 deltog, her.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
31 Hold
Tilmeldte deltagere
1664 Deltagere

Tilmeldte Fightere
49 Fightere
Tændte lys
84 Lys