Gå Stafet for Livet Ringsted i gang allerede i maj

Den 11. maj blev Stafet for Livet 2019 tyvstartet med et lille før-arrangement, hvor man kunne gå ruterne, der også er på selve stafetten.


122 deltagere mødte op og deltog i arrangementet, hvor Børnebanditterne sørgede for festlig stemning og masser af bevægelse. Milles Pandekager sørgede for, at ingen gik sultne hjem.


Der kunne købes både armbånd og lysposer, og der var rigtig god anledning til at få en nogle hyggelige timer i det skønne Anlæg.


Med det her nye initiativ, sætter vi fokus på vores stafet i august måned” sagde formand for Stafet for Livet Ringsted, Ann-Birgit Guldager Nonboe, da hun bød velkommen til arrangementet, der blev afholdt i Anlægget i et skønt vejr, der forhåbentlig gentager sig til august, når den rigtige stafet løber ad stablen.


Arrangementet blev afholdt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse lokalafdeling Ringsted. Ruterne i Anlægget var på samme længde, som ruterne til Stafet for Livet i august - Den lange på 780 meter og den korte på 475 meter. På dagens arrangement var der desuden lavet en rute på 5,3 km, som man kunne enten gå eller løbe.


Billeder fra arrangementet kan ses her.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
28 Hold
Tilmeldte deltagere
285 Deltagere

Tilmeldte Fightere
23 Fightere
Tændte lys
5 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold