En weekend for alle

Alle kan deltage i Stafet For Livet i deres eget tempo og på deres egen måde, for det handler hverken om at komme først eller længst, men om at stå SAMMEN i kampen mod kræft.

Stafetten varer et døgn som symbol på, at kræften aldrig sover, og at det døgnet rundt er hårdt arbejde at leve med kræft. Under stafetten vil der være aktiviteter og underholdning for alle aldre og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.                                                

Stafet For Livet er et samlingspunkt, hvor vi fejrer livet og kæmper i fællesskab. Temaet for 2019 ’SAMMEN for liv uden kræft’ symboliserer den styrke vi repræsenterer, når mange går sammen om et fælles mål. Under den traditionsrige lysceremoni sænker stilheden sig over stafetten og vi tænder lys i mørket for at mindes dem, vi har mistet og sende styrke og håb til dem, der kæmper.

Du kan læse meget mere om Stafet For Livet Ringsted her.


Følg os på Facebook

Du kan følge os på Facebook, hvor vi løbende fortæller om de mange muligheder under Stafet For Livet og planlægningen frem mod vores fjerde stafet. Du finder os under Stafet For Livet Ringsted.


Sponsorater og donationer

Vi sætter umådeligt stor pris på den støtte, vi modtager via vores sponsorer og donationsgivere. Hvis du som privatperson eller virksomhed er interesseret i, at vide mere, så besøg siden Sponsorer for stafetten.

Via sponsorater og donationer, kan vi tilbyde alle, der besøger stafetten, at købe gaveartikler, gavekort og kunstværker. Pengene herfra går naturligvis direkte videre til Kræftens Bekæmpelse. Læs mere her.


Stafet For Livet Ringsted 2018

Takket være alle Fightere, deltagere, sponsorer, underholdere og frivillige kunne vi efter stafetten give 370.000 kr. videre til Kræftens Bekæmpelse. Stor tak til alle der bidrog. Du kan se billeder fra Stafet For Livet Ringsted her på siden og på vores Facebook side Stafet For Livet Ringsted.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
12 Hold
Tilmeldte deltagere
39 Deltagere

Tilmeldte Fightere
2 Fightere
Tændte lys
1 Lys