Klar? Parat? Stafetstart!

Den nuværende planlægning af Stafet For Livet 2023 er så småt i gang, men vi kan se at vi mangler frivillige. Både et par stykker til planlægningen men også nogle til at hjælpe til med praktiske opgaver på dagen.

 

Vi har blandt andet brug for en som er glad for og god til kommunikation og PR, og så vil vi gerne finde et par frivillige til at stå i spidsen for dagens program, så vi kan få en fantastisk dag sammen jer. Der er også opgaver af mere praktisk karakter, som strækker sig over et par timer til mere.

 

Det er 8. gang vi går sammen i kampen mod kræft her i Ringsted, men vi står i den situation, at vi ikke kan gennemføre stafetten som vi kender den, hvis der ikke er nogle nye frivilligkræfter som melder sig. Vi holder næste møde den 11. april klokken 19 i Ældresagens lokaler på Hyldegårdsvej 42, 2. sal, hvor man også er velkommen. Håbet er at der er nogle som har meldt sig inden da.

 

Skulle du have lyst til at give en hånd med, så ræk endeligt ud til vores konsulent Mohammad på ajine@cancer.dk eller se nedenstående jobopslag.

 

Praktisk hjælp:

https://frivilligjob.dk/client/job/show/141704

 

Hjælp til planlægning:

https://frivilligjob.dk/client/job/show/140216

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


---


Smilene var store på sidste års Stafet for Livet Ringsted - og de er ikke blevet mindre...

På flotteste vis gennemførte 1024 deltagere og 29 fightere årets Stafet for Livet Ringsted .


Stafettens regnskab viser i år et flot overskud på kr. 199.512, som vi med stor glæde sender videre til Kræftens Bekæmpelse.


Det har kunnet ladet sig gøre, fordi I igen i år har bakket op om arrangementet som deltagere i stafetten og/eller ved frivilligt arbejde. Ikke mindst har I som donationsgivere og sponsorer gjort det muligt at holde stafettens omkostninger på så lavt et niveau,som muligt med økonomisk støtte, materiel, ydelser, gaver og gavekort


STOR tak til alle jer, der deltog i vores stafet og til jer der kiggede forbi - og som måske har lyst til at være med i 2023.


Stafet for Livet Ringsted 2023

I 2023 afholdes Stafet for Livet i Ringsted d. 26.08-27.08 - så sæt endelig et kryds i kalenderen.


Det er allerede nu muligt at tilmelde sig som deltager på et hold eller oprette et hold.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
4 Hold
Tilmeldte deltagere
8 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
0 Lys