Nedtællingen fortsætter

Nu ser vi frem til årets Stafet for Livet i Ringsted og håber på, at vi kan holde en stafetweekend, som I kender den, dog under hensyntagen til de gældende corona-restriktioner.


I år finder begivenheden sted i weekenden den 28. -29. august.


Stafetten holdes i år under hensynstagen til gældende corona-restriktioner, og da det er et udtalt ønske, at stafetten afvikles i Ringsted Lystanlæg (det grønne anlæg bag biblioteket) betyder dette følgende:


Vi opdeler anlægget i tre sektioner med plads til maksimalt 500 deltagere i hver sektion. Hver sektion har egen indgang og der er tilknyttet en rute til hver sektion, som kun den enkelte sektions deltagere må bruge.

Ruterne er på henholdsvis 534 meter i sektion 1, 551 meter i sektion 2 og 690/1070 meter i sektion 3.


Også Stafet for Livet i lokalområdet


I år vil det også være mulighed at holde holdets stafet i et lokalområde, hvis holdet ønsker det. Det betyder, at hvis man i eksempelvis Kværkeby. Vigersted eller Haraldsted, eller hvor man nu bor, gerne vil holde et Stafet For Livet i det pågældende område, kan man også det.

Yderligere information gives ved henvendelse til holdgruppen.


Se i øvrigt om stafetten for yderligere oplysninger.


Der er stadig åben for tilmeldinger til stafetweekenden og flere hold og fightere har allerede tilmeldt sig. Det er vi meget glade for.


Hvis I ikke kan vente, er I altid velkommen til at kontakte holdansvarlig Rikke Falkenberg Kofoed på e-mail rikke@legmedit.dk eller formand Ann-Birgit Guldager Nonboe på e-mail abgno58@gmail.com.Mange hilsener fra Stafet for Livet Ringsted

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
28 Hold
Tilmeldte deltagere
232 Deltagere

Tilmeldte Fightere
22 Fightere
Tændte lys
11 Lys