Nedtællingen er begyndt

Nu ser vi frem til årets Stafet for Livet i Ringsted og håber på, at vi kan holde en stafetweekend, som I kender den. I år finder begivenheden sted i weekenden den 28. -29. august. Hvis årets Stafet for livet, grundet corona-situationen, ikke kan arrangeres, finder vi på andre events.


Der er åbnet for tilmeldinger til stafetweekenden og flere hold og fightere har allerede tilmeldt sig. Det er så DEJLIGT!


Vi holder to identiske holdkaptajnsmøder den 26. maj og 11. august, og her vil I kune få svar på alle jeres spørgsmål vedrørende stafetten.

Hvis I ikke kan vente, er I altid velkommen til at kontakte holdansvarlig Rikke Falkenberg Kofoed på e-mail rikke@legmedit.dk eller formand Ann-Birgit Guldager Nonboe på e-mail abgno58@gmail.com.


Forårsudfordring

Hver weekend fra og med den 1.-4. april og til og med weekenden den 30. april- 2. maj foregår der en lille aktivitet for vores unge følgere og deres forældre.

Aktiviteterne kan man læse mere om ved at tjekke vores opslagstavle her på hjemmesiden.

Opslagstavlen ligger under menuen "Om stafetten". Det skal dog siges, at denne lille forårsudfordring ikke har noget med det store arrangement at gøre. Det er blot en lille hyggelig aktivitet for børnefamilierne her i foråret.

Man også læse meget mere på vores Facebookside: Stafet For Livet Ringsted | Facebook

God fornøjes med forårsudfordringen.


Mange hilsener fra Stafet for Livet Ringsted

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
16 Hold
Tilmeldte deltagere
84 Deltagere

Tilmeldte Fightere
7 Fightere
Tændte lys
4 Lys