Vellykket Stafet For Livet med flot overskud

Stafet For Livet 2021 er afsluttet, og på trods af de gældende restriktioner, blev det en vellykket stafet i Ringsted Lystanlæg og de "sidearrangementer", som blev holdt uden for stafettens område.


Sidearrangememterne blev holdt af

Nordrup-Farendløse IF i lokalområdet og af RIMO ( Ringsted Motionsklub) ved Ringsted Stadion på Anlægsvej.


Der var i alt 1.237 deltagere, fordelt på 23 aktive hold, 43 fightere og 265 tændte lys.


Det økonomiske resultat foreligger nu, og det viser et overskud på 276.531 kroner, som bliver sendt videre til Kræftens Bekæmpelse.

"Vi kan være stolte over, at vi gennemførte stafetten så "normalt" som muligt under de givne vilkår. Der var generel stor tilfredshed fra deltagere og fightere," siger en glad formand for Kræftens Bekæmpe Ringsted, Ann-Birgit Guldager Nonboe.


Der er også lavet beregninger på, hvor meget store og små ben har gået, løbet og hoppet til stafetten:. Det er blevet til 22.640 kilometer, hvilket er virkelig imponerende.

I 2019 blev det til 34. 065 kilometer, men der var også flere deltagere.


Vi glæder os allerede til næste års Stafet For Livet, som finder sted den 27. - 28. august 2022.


Mange tak for i år til fighterne, sponsorer, deltagere og frivillige.

Kort sagt: En tak til alle, som på en eller anden måde bidrog til at gøre en lidt besværlig Stafet For Livet, grundet restriktionerne, til en succes.


På gensyn til næste år til en forhåbentlig "normal" Stafet For Livet.

Vi opfordrer iøvrigt til, at man allerede nu melder sig som frivillig i planlægningen af Stafet For Livet Ringsted 2022. Der er mulighed for at deltage i alle arbejdsgrupper.

Hvis man er interesseret i at hjælpe til med dette arbejde, kan man kontakte Ann-Birgit Guldager Nonboe på telefon 22 97 75 68. Man kan i øvrigt læse mere om dette under punktet "bliv frivillig" her på hjemmesiden.


Mange hilsener fra Stafet for Livet Ringsted

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
29 Hold
Tilmeldte deltagere
1237 Deltagere

Tilmeldte Fightere
43 Fightere
Tændte lys
90 Lys