Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
  Kan jeg overnatte på pladsen?

  Det er ikke tilladt at overnatte i Lystanlægget, men du kan medbringe en hvilestol, når benene skal holde en pause omnatten.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Hvis du ikke ønsker at tage den gule T-shirts på kan du alligevel sagtens deltage. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lange er ruterne?

  Stafetten afholdes i hele Anlægget. 

  Der vil være 3 ruter på henholdsvis ca. 350 m, 810 m og 950 m. Du vælger selv. Sidstnævnte vil fortrinsvis kunne benyttes af løberne. Ruterne er afmærkede, så det er nemt at finde vej. Om natten er det mørkt og lyskæderne vil vise vej, men det kan være en god idé at medbringe en pandelampe. • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se det tidspunktet for lysceremonien i programmet

Se billeder fra stafetten her