Her i stafetshoppen er det muligt at forudbestille frokost & aftensmad til lørdag aften samt morgenmad til søndag morgen. I kan se vores lækre menuer her på siden, samt bestille og betale – og så er menuerne lige til at hente i madteltet i stafetweekenden.

Vær opmærksom på at der kun udleveres forudbestilte menuer – det er ikke muligt at købe menuerne under stafetten. Hvis du og dit hold vil være sikre på at få stafettens madtilbud, så kan du forudbestille menuerne allerede nu - og allersenest søndag den 13. august kl. 23.59. OBS. Bestilling efter denne dato vil ikke være mulig.

På selve stafetten vil der være muligt at købe kaffe incl. specialkaffe, the, kage, snackposer og flere slags drikkevarer.

Der bliver opstillet grill ved madteltet, hvor man kan grille sit kød fra de forudbestilte grillmenuer. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe egen grill ved holdteltet. Husk at få anvisninger fra logistikgruppen om, hvor den må opstilles ved jeres telte.

Har I spørgsmål eller andet, er I velkomne til at kontakte Heidi fra madgruppen på mail: heidioxholm@gmail.com eller tlf. nr. 20 93 11 19

Du kan vælge mellem følgende produkter

0 Produkter i kurven