Stafet For Livet Odense 2023

Velkommen til Stafet For Livet i Odense.

 

Vi glæder os til at se gamle som nye deltagere på stafetten i Odense på lørdag den 13. maj kl. 12.00 på Dyrskuepladsen, Broløkkevej 2, 5250 Odense.

 

Du skal tilmelde dig et hold for at deltage i stafetten. Har du ikke deltaget i Stafet For Livet før kan du tilmelde dig stafettens åbne hold her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/odense/tilmeldte-hold/hold/16465

 

Det åbne hold er for alle, der har lyst til at deltage i Stafet for Livet i Odense, men som ikke har tilknytning til noget hold. Alle er velkomne – om du vil løbe eller gå, være med en enkelt time på stafetten eller på hele stafetten.

Meld dig til her og mød op i stafettens informationsvogn, så viser vi dig hen til holdet.

 

Programmet bliver løbende opdateret, og I kan allerede nu tilmelde jeres hold eller tilmelde jer på de oprettede hold.

 

Vi ser frem til en fantastisk stafet den 13. og 14. maj 2023!

 

Værdier i Stafet For Livet Odense

Stafet For Livets vigtigste formål er at skabe fællesskab, håb, sammenhold og at give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Alle hold er lige velkomne - store hold, små hold, familiehold og firmahold. 

Stafet For Livet handler også om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Stafet For Livet giver deltagerne mulighed for at være sammen, fejre livet og mindes, samtidig med at de støtter kampen mod kræft. 

 


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
22 Hold
Tilmeldte deltagere
429 Deltagere

Tilmeldte Fightere
60 Fightere
Tændte lys
116 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Odense