STAFETTEN AFLYSES OG ERSTATTES AF EN LYSCEREMONI

Lysceremonien, vil forløbe anderledes end I kender den, da vi på nuværende tidspunkt ikke kan mødes fysisk for at afholde den. Derfor vil I skulle sidde klar lørdag d. 16. maj 2020, kl 21.00-22.00 på vores Facebook-side (StafetForLivetOdense) for at kunne se denne blive streamet live.


Den nytænkte lysceremoni er stadig på tegnebrættet, og derfor vil der komme løbende information om denne, så følg med på vores Facebook for dette (https://www.facebook.com/StafetForLivetOdense/).


Ingen lysceremoni uden lysposer!

Vi opfordrer til at få så mange som muligt til at købe lysposer. Det er muligt at købe dem over nettet som man plejer, men derudover vil der være tre steder i Odense, hvor det er muligt at komme og købe nogen, tage dem med hjem og dekorere, og så senere komme og aflevere dem igen, så de kan være en del af lysceremonien.


Det er muligt at købe lysposer frem til den 15.05.2020 kl.22.00

 

Udover Lysceremonien, vil det være muligt via Safet For Livet-appen at gå/løbe kilometer for opmærksomheden for kræftsagen. Den runde-tæller der er i appen, vil blive lavet om til kilometer, og så kan I taste jeres kilometer ind.

Gang/løb for Stafet For Livet Odense vil foregå i tidsrummet lørdag 09.05.2020 kl. 21.00 til 16.05.2020 kl. 21.00 og derved vil det slutte af med Lysceremonien.

Til sidst vil vi tælle alle jeres kilometer sammen og fejre alt det, vi har tilbagelagt.

Det skal nævnes at I bedes opfordre alle i jeres omgangskreds til at deltage, for jo flere vi kan få til at huske, at kræften ikke sover under coronakrisen, jo bedre. 


For at kunne deltage

Man kan forsat deltage på det hold man plejer, men derudover vil vi oprette et åbent hold: Åbent hold som alle kan tilmelde sig.

Deltagelsen sker på samme måde som tidligere, men fordi vi nu kun har mulighed for at gøre det via internettet, så opfordrer vi til at I også får familien i Jylland og vennerne i udlandet til at deltage.


Hashtages og sociale medier

Når I dekorerer lysposer, går eller løber og tæller jeres kilometer, må I meget gerne ligge billeder og opslag op af hvad I laver på jeres sociale medier - på den måde kan vi sprede det fede budskab om støtte til bekæmpelse af kræft, som dette støttearrangement er.


Brug gerne hashtagene:

#LysceremoniOdense2020

#Stafetforlivetodense2020

@stafetforlivetodense

så vi kan se og dele jeres flotte opslag!


Vi håber I vil støtte op om dette støttearrangement for Stafet For Livet Odense, og så vender vi tilbage stærkere i 2021!


Pas godt på jer selv og hinanden derude! 


Vi ses på FACEBOOK ❤️


Med venlig hilsen

Formandskabet,


------------------------------------------------------------------------------

Endnu et år - Endnu en fantastisk stafet!

Sæt kryds i kalenderen!

Vi ved, at I heldigvis er rigtig mange, der trofast vender tilbage år efter år, og tak for det! Vi håber at se rigtig mange både nye og gamle til stafetten i 2019.

Vi glæder os til endnu et fantastisk arrangement, og vi håber, at du har lyst til at være med til at fejre livet og give håb til alle dem, der kæmper mod kræft. Alle kan være med til Stafet For Livet, og der er både mulighed for at gå og løbe. 

- Du kan allerede nu tilmelde et hold, og der vil løbende komme mere information på hjemmesiden og vores facebookside stafetforlivet/odense. 

Vi har brug for flere frivillige

Vi er i fuld gang med planlægningen og har brug for flere frivillige kræfter på dagen til at sætte pladsen op, og til at hjælpe med oprydningen søndag. Har du lyst til at give en hånd med, så kontakt vores formand Emilie Frillerhøj Madsen. Du kan kontakte Emilie på emilm18@student.sdu.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan bruge din hjælp til.

Værdier i Stafet For Livet Odense

Stafet For Livets vigtigste formål er at skabe fællesskab, håb, sammenhold og at give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Alle hold er lige velkomne - store hold, små hold, familiehold og firmahold. 

Stafet For Livet handler også om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Stafet For Livet giver deltagerne mulighed for at være sammen, fejre livet og mindes, samtidig med at de støtter kampen mod kræft. 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
22 Hold
Tilmeldte deltagere
246 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
95 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Odense