Stafet For Livet Odense fejrer 10 års fødselsdag

Bemærk! Stafet For Livet Odense overholder Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer og forbud til arrangementet.

Følg myndighedernes generelle anbefalinger og tiltag omkring Covid-19, som bl.a. kan findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/corona


Endnu et år - Endnu en fantastisk stafet!

Sæt kryds i kalenderen!

Vi ved, at I heldigvis er rigtig mange, der trofast vender tilbage år efter år, og tak for det! Vi håber at se rigtig mange både nye og gamle til stafetten i 2021.

Vi glæder os til endnu et fantastisk arrangement, og vi håber, at du har lyst til at være med til at fejre livet og give håb til alle dem, der kæmper mod kræft. Alle kan være med til Stafet For Livet, og der er både mulighed for at gå og løbe. 

- Du kan allerede nu tilmelde et hold, og der vil løbende komme mere information på hjemmesiden og vores facebookside stafetforlivet/odense. 


Vi har brug for flere frivillige

Vi er i fuld gang med planlægningen og har brug for flere frivillige kræfter på dagen til at sætte pladsen op, og til at hjælpe med oprydningen søndag. Har du lyst til at give en hånd med, så kontakt vores næstformand David Lind Nordby. Du kan kontakte David på nordby@pc.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan bruge din hjælp til.


Værdier i Stafet For Livet Odense

Stafet For Livets vigtigste formål er at skabe fællesskab, håb, sammenhold og at give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Alle hold er lige velkomne - store hold, små hold, familiehold og firmahold. 

Stafet For Livet handler også om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Stafet For Livet giver deltagerne mulighed for at være sammen, fejre livet og mindes, samtidig med at de støtter kampen mod kræft. 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
15 Hold
Tilmeldte deltagere
154 Deltagere

Tilmeldte Fightere
12 Fightere
Tændte lys
89 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Odense