Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Hjernetumorforeningen Til minde om de venner vi har mistet ❤️
Til minde om Maibritt Maibritt Bendtsen du vil altid være i vores hjerter
Til støtte for Emily Tak
Til minde om Afdøde familie og venner Afdøde familie og venner
Til minde om René Altid god for sjov og spas - vi savner dig
Til minde om MINNA
Til støtte for For Tro, Håb & Kærlighed ❤️
Til minde om Mor SAVNER DIG!
Til støtte for Camilla Du er mega sej Gudatter❤️
Til støtte for Søster Godt kæmpet❤️
Til støtte for Inger
Til minde om
Til minde om Nadia Kæreste Nadia. Du er savnet og altid gemt i hjertet. Tak for kampen. Du var sej og ved at du er sej der hvor du er nu. Hils der oppe. Vi ses igen ♥️
Til støtte for Mit smukke løg Vi står her. Vi holder din hånd. Vi bærer lyset. Vi holder om dig. Vi klæder os i glimmer og galla, og vi giver mørket baghjul. Mit smukke løg.
Til minde om René Kære René Vi savner dig stadig
Til støtte for Søde Andrea Idag, før jul 2023, Tænder jeg et lys for dig, kære Andrea! Det er blevet alvor og vi er alle påvirkede! Men jeg VIL’ at du skal få det bedre Andrea og jeg håber at medicinen vil virke, så du kan fejre din 16 års fødselsdag 8/12-24.

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet