Vi gør os klar til Stafet For Livet Ishøj 2021.

Styregruppen har i bred enighed besluttet at udsætte den første stafet i Ishøj til 2021.

Motivationen for at etablere Stafet For Livet i Ishøj er dog helt intakt i frivilliggruppen, og vi har nu en plan for aktiviteter resten af året, der leder op til stafetten til næste år.

Har du allerede meldt dig til Stafet For Livet i Ishøj 2020, så har du modtaget en mail, der fortæller, hvordan du skal forholde dig til dit deltagergebyr.


Aktiviteter:


Landsindsamlingen – søndag d. 16. august. Vi har, ikke mindst i år, brug for de indsamlede midler, der kommer ind ved landsindsamlingen. Derfor vil vi gerne opfordre frivilliggruppens medlemmer til at melde sig som indsamlere. Hvis du kan give en hånd med, så kontakt venligst koordinator for indsamlingen i Ishøj:

Malene Sørensen,                        mail: malene_mie@hotmail.dk,                            tlf.: 42 67 47 65

Ønsker du hjælp til tilmeldingen eller har spørgsmål herom, kan du evt. også kontakte Torkil på mail: torkilpetersen@hotmail.com eller på telefon: 2092 3065.


Stafet for Livet Ishøj d. 22.-23. august - aflyst men vi stiller op med et hold ”Team Ishøj” og kobler os op på Stafet For Livet Borrevejle. Kontakt evt. Katrine på: katrine.nilsson@live.dk, da Katrine koordinerer tilmeldingerne.


Tanken er, at vi sammen går på en fælles rute i Ishøj på ca. 5 km, formentlig nede i Strandparken, og at vi evt. afslutter med lidt fælles spisning.


”Team Ishøj” er oprettet som hold under Stafet For Livet Borrevejle, og vi håber, at mange af jer har lyst til at deltage. Det er en oplagt mulighed for at samles og støtte op om den gode sag.Kickoff Møde i Kolding d. 7. november. Medlemmer af Frivilliggruppen opfordres til at deltage. Her møder du frivillige i Stafet For Livet fra hele Danmark. Det er en hyggelig og udbytterig dag, hvor der evalueres på året, der er gået, og hvor man især ser frem mod 2021.


Styregruppemøde i Stafet for Livet Ishøj – d. 10. november kl. 19-21 i Idrætscentret lokale 1 + 2


Stafet For Livet Ishøj d. 21. – 22. august 2021. Ved Idrætscentret i Ishøj.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
4 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
9 Fightere
Tændte lys
1 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold