Sidste års stafet var en stor succes - og for at kunne gentage den, har vi brug for endnu flere frivillige hænder til de mange opgaver, der skal løses før, under og efter stafet-døgnet den 31. august - 1. september 2024.


Har du lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der står sammen i kampen mod kræft ? Har du lyst til at være en del af et lokalt arrangement, der skaber netværk for kræftramte, pårørende og deltagere?


Vi har brug for hænder til mange forskellige opgaver - og vi er derfor sikre på, at vi kan finde en arbejdsgruppe, hvor du i samarbejde med de andre frivillige planlægger og løser meningsfulde opgaver i forbindelse med Stafet For Livet Dronninglund.


Opstartsmøde den 12. marts

Vi mødes et par timer ca. hver 5. uge. Første gang er tirsdag den 12. marts kl 19.00 - 20.00 i Dronninglund Hallernes Cafeteria. Alle er velkomne til at komme forbi til en kop kaffe og en god snak.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte forperson Lone Møller på 22 63 74 14 eller lonem@nordfiber.dk


Vi glæder os til at se dig.

Lone Møller


Om Stafet For Livet

Stafet For Livet er et årligt tilbagevendende event, som består af en holdstafet, en lysceremoni og en masse andre aktiviteter, hvor vi er sammen om at fejre livet og give håb og støtte til alle der er ramt af kræft.

Stafet For Livet Dronninglund afholdes igen den 31. august - 1. september 2024


Formålet med Stafet For Livet er:

- at skabe fællesskaber for mennesker ramt af kræft

- at skabe synlighed om bekæmpelse af kræft

- at bidrage med økonomisk og politisk opbakning til kræftsagen
Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
6 Hold
Tilmeldte deltagere
36 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
1 Lys