Et stærkt fællesskab - en stærk sag


Styregruppens 9 medlemmer er så småt er gået i gang med at planlægge Stafet For Livet 2023. , men vi mangler 2 frivillige: En tovholder for PR/sociale medier og en kasserer.


Vi mødes ca. en gang om måneden - og lidt oftere lige op til stafetten. Mellem møderne vil der være en række konkrete opgaver, men du kan i høj grad være med til at fastlægge ambitionsniveauet, så det passer med den tid du har til rådighed.


Vi søger

Vi søger personer, som kan bevare overblikket over et større arrangement - både før, under og efter de 24 timer.


Som kasserer skal du bl.a. udarbejde budgettet for stafetten i samarbejde med formandskabet og tovholderne, lave den daglige bogføring og afslutte regnskabet ved endt stafet.

Under selve stafetten er det dig og andre frivillige, der tjekker vores deltager og gæster ind, og det er dig der modtager penge fra salg og donationer. 


Under selve stafetten er det dig og andre frivillige, der tjekker vores deltager og gæster ind, og det er dig der modtager penge fra salg og donationer.


Som vores tovholder på PR/SoME skal du have lyst til at fortælle den gode historie og du skal kunne markedsføre Stafet For Livet Dronninglund på de social medier, så flest mulige deltagere og Fightere går med i kampen mod kræft, og får en sjov, aktiv og mindeværdig dag.


 

Vi tilbyder

Som frivillig kasserer får du en unik mulighed for at få leder- og projekterfaring. Du kommer til at arbejde sammen med en engageret og festlig styregruppe, og du får mulighed for at sparre med en rådgivende konsulent fra Kræftens Bekæmpelse. Og vigtigst af alt - du kommer til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker berørt af kræft.

Følg os på www.facebook.com/stafetforlivetdronninglund

Læs mere på www.stafetforlivet.dk/dronninglund


 


Er du nysgerrig på at høre mere om en af de to frivillig-opgaver, så kontakt

Lone Møller, formand

22 63 74 14

lonem@nordfiber.dk
Om Stafet For Livet

Stafet For Livet er et årligt tilbagevendende event, som består af en holdstafet, en lysceremoni og en masse andre aktiviteter, hvor vi er sammen om at fejre livet og give håb og støtte til alle der er ramt af kræft.

Stafet For Livet Dronninglund afholdes igen den 2. – 3. september 2023 kl. 12.00 - 12.00.


Formålet med Stafet For Livet er:

- at skabe fællesskaber for mennesker ramt af kræft

- at skabe synlighed om bekæmpelse af kræft

- at bidrage med økonomisk og politisk opbakning til kræftsagen
Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
8 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
1 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold