Sammenhold, fællesskab og støtte kendetegner Stafet For Livet Dronninglund


I 2022 kunne vi igen mødes til et stort arrangement i Naturparken, Dronninglund.

11 hold, 35 fightere og 370 deltagere var sammen i løbet i weekenden, hvor vi satte fokus på kræftsagen, kæmpede sammen og fejrede livet.


Fightere, deltagere og frivillige har haft mulighed for at evaluere stafetten, og tilbagemeldingerne er nu samlet og bearbejdet. Det er flotte tilkendegivelser, hvor alle har givet udtryk for, at de har været med til at give håb til andre, som måtte være berørt af kræft.


Vi har i 2022 formået at skabe rammerne omkring arrangementet, så fighterne oplevede et fællesskab i forbindelse med fighterrunden og fighterarrangementet, hvor de var samlet til spisning i Fighter-teltet. Desuden har vi – frivillige, fighterne og deltagerne været med til at nedbryde nogle af de tabuer, der desværre stadig er forbundet med kræft.


225 tændte lysposer lyste op under den smukke lysceremoni, hvor fællesskab og opbakning mærkes helt tæt på, når vi mindes dem, vi har mistet og giver håb, til de fightere, der kæmper.


Det giver mening at lave et stort arrangement, der strækker sig over 24 timer, nå vi oplever, at alle vores deltagere bakker op vores ideer og tanker bag arrangementet: Vi skal som lokalsamfund stå sammen i kampen mod kræft og bakke op og støtte dem, som må være berørt af kræften.


At arrangementet så oven i købet giver et overskud på ca. 79.000 kroner er bare super-flot, udtaler formand Lone Møller. 10% gives direkte videre til Lokalforeningen Dronninglund.


De ideer og forslag som blandt andet holdkaptajnerne er kommet med efter Stafetten i 2022 tages nu med videre til planlægningsmøderne. Selvom vi i 2022 fik nye frivillige, så kan vi sagtens være mange flere, når vi skal i gang med planlægning af 2023-stafetten. Den afvikles den 2. og 3. september, og vi glæder os allerede, for vi har fået mange tilbagemeldinger om, at vores fightere, deltagere og frivillige gerne vil være med igen. 


Stafet For Livet Dronninglund afholdes den 2. og 3. september 2023
Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold