Vi skal være sammen – men bare hver for sig!

Verden er stadig meget anderledes, og derfor kan vi ikke gennemføre vores stafet som vi plejer i Naturparken - med musik, underholdning og en fejring af livet.

I stedet, skal vi gøre det på en meget anderledes måde i år - vi sætter en hel dag af til at fejre livet, men vi gør det, der hvor vi er!

Vi skal stadig gå og løbe - for nogens vedkommende - men det bliver i mindre grupper og ikke i samlet flok. Og det bliver i henhold til de til den tid gældende regler og myndighedskrav.

 

Meld jer til som et hold

Så hank op i naboerne fra vejen, familien, kollegerne, mødregruppen eller måske fodboldholdet og lav jeres eget hold her.

Det koster 100,- for voksne og 50,- for børn og unge under 18 år at deltage og I betaler, når I melder jer til.

Har du ikke mulighed for at oprette et hold, så meld dig på det åbne hold, der hedder Sammenholdet.

 

Meld dig som Fighter

Hvis du er kræftpatient eller tidligere kræftpatient, så er du en af vores Æresgæster og du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

Hvad mener vi med en online stafet?


Med det mener vi, at vi holder en åbningsceremoni, en lysceremoni og en afslutningsceremoni på vores facebookside. Og så håber vi på at få en masse input derinde i løbet af de 12 timer stafetten varer - så vi kan opleve, at vi er sammen, bare hver for sig.

Hjælp os med at skabe en fantastisk stafet i de her ikke så fantastiske tider - vi har brug for at fejre livet og brug for at stå sammen.

 Husk også at like/følge os på vores facebook side, hvor vi løbende poster billeder og nyheder om arrangementet:  https://www.facebook.com/StafetForLivetDronninglund/

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
8 Hold
Tilmeldte deltagere
153 Deltagere

Tilmeldte Fightere
14 Fightere
Tændte lys
105 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold