Sammen hver for sig.

Omstændighederne gør, at vi ikke kan være sammen om Stafet For Livet på den måde, vi aller bedst kan lide, hvor vi med fighterne i centrum samles i et skønt døgn med de dejligste oplevelser.

Vi vil alligevel gerne sammen samle ind til Kræftens Bekæmpelse, støtte de fightere, der kæmper eller har kæmpet og mindes de, der ikke længere er blandt os.

Derfor holder vi i år Stafet For Livet - sammen hver for sig.


Store Bededag - 8. maj 2020 laver vi Stafet For Livet - Sammen hver for sig.


Det bliver ikke en stafet som den, vi kender. - Og så alligevel.

Vi skal samles virtuelt om alt det, der foregår.

Som ved en almindelig Stafet For Livet, sørger hvert hold for, at løbet holdes i gang. (Dog ikke 24 timer, men 12 timer).

Vi skal overholde både stafetregler og coronaregler, så man må højst samles 10 personer. Det betyder, at udgangspunktet bliver forskellige steder i byen, og der vil være forskellige ruter, så man undgår at træffe hinanden. Kunsten bliver, som altid, at der i de 12 timer stafetten er i gang, altid er en af holdets deltagere, der løber/går på ruten.

Vi skal have fighterne i centrum, da det er dem, vi gør det for. Særligt de, der kæmper lige nu, skal passe ekstra på. De skal blive hjemme, men være med virtuelt.

Gennem dagen vil der være opdateringer, og om aftenen vil der være musikalsk underholdning og naturligvis lysceremoni.

Alt dette foregår virtuelt, og for at få en flot lysceremoni, er vi afhængige af, at der over hjemmesiden bliver solgt lysposer. Når man køber lysposer dedikerer man lyset til en fighter, men man kan også vælge, om man vil støtte stafetten, et hold eller en deltager. Hvis man samles i små grupper (max 10 personer) i haver eller lignende, er der jo ikke noget til hinder for, at man også der tænder lys.

Vi kan sige, som vores statsminister: "Vi har aldrig prøvet det før", men vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at det bliver en god og uforglemmelig stafet, som vi kan glæde os over at huske tilbage på, men uden deltagere kan vi ingenting, så hold jer ikke tilbage, men skynd jer at melde til.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
1 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
3 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Vores Hold 100 Støt hold
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Esbjerg