Ofte stillede spørgsmål

 • Kan man købe mad og drikke?
  Kan man købe mad og drikke?

  Bemærk nedenstående info er for 2017

  Madtilbud 2017  
  Igen i år har vi samlet rigtig mange frivillige, som dagen igennem knokler for at frembringe friske, lækre og sunde måltider til jer. Der er mulighed for at bestille mad her på siden - husk dog, at sidste frist for bestilling er d. 12. maj 2017.

  Langt de fleste af vores råvarer er sponsoreret, så næsten alt hvad du betaler for dine måltider på pladsen går direkte til Stafet for Livet; det gode formål vi alle samarbejder om.

  I år tilbyder vi en ”Stafet-pakke” som indeholder én sandwich til frokost.

  Aftensmaden er igen buffet hvor det friskstegte kød suppleres af to lækre måltidssalater, urtestegte kartofler og en kold sauce.

  Til natmad er der suppe med brød, som udleveres i madteltet – så er du klar til nattens strabadser.

  Morgenen startes med en morgenpose, som indeholder rundstykke, pålæg og ost, smør og marmelade, et stykke frugt, juice samt kaffe eller te. Morgenmaden kan du spise i vores telt Mad-Oasen. Den er også nem at tage med ned i dit telt / campingvogn.

  Ud over dette har vi i år udvidet madtilbuddet på pladsen, så ud over grillpølser, kan du i løbet af dagen købe chili con carne, som laves både med kød og i en vegetarisk udgave.

  Vi tilbyder også en lækker kamstegsburger samt frisk lavede wraps med kylling.

  I Mad-Oasen vil der mellem kl. 14.00 og 16.00 være mulighed for at få tanket energidepoterne op ved at komme forbi det kæmpe kagebord og købe kage med kaffe, te eller saftevand. Vores ambition er i 2017 at skabe Stafet for Livets største kagebord.

  Sidste år kom mere en 90 frivillige forbi med de lækreste kager, og det håber vi kan blive til endnu flere i år, så du har mulighed for at smage – som mere end 800 gjorde sidste år!

  Priser:
  Sandwich kr. 40,-
  Aftens buffet kr. 90,-
  Natmad kr. 20,-
  Morgenmadspose kr. 30,-
  Stafet-pakken (ovenstående) kr. 150,-
  Stafet-pakken u/10 år kr. 100,-
  Kagebuffet m. kaffe, te eller saftevand kr. 25,-
  Pølser, fra kr. 20,-
  Wrap med kylling kr. 40,-
  Chili con/sin Carne kr. 60,-
  Kamstegsburger kr. 60,-

 • Hvad koster det at deltage?
  Hvad koster det at deltage i Stafet For Livet?

  Det koster 100 kr. at tilmelde sig som holddeltager til Stafet For Livet. For børn og unge under 18 år koster det 50 kr at deltage på et hold. Du kan tilmelde dig et hold her.

  Det er gratis at deltage som Fighter til Fighterrunden og Fighterarrangementet.

  Tilskuere er meget  velkomne på pladsen.

   

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Du kan læse mere om det at deltage som Figther i vedhæftede. 

  Herudover kan du læse mere generelt på hjemmeside om at være Fighter og tilmelde dig her

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts. De er på den måde det hångribelige bevis på, at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning, som du kan læse om i det næste punkt.

  Bemærk vedhæftede info er for 2017

   

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Der er en kort bane på 400 meter og en længere bane på 2000 meter. Om natten er der kun åbent på 400 meter banen, da denne bane er belyst hele natten. Dog arbejder vi på også at få lys på den lange bane i 2017. Nærmere info når vi har en afklaring.

  Så alle uanset alder og helbred har mulighed for at være med. 

  Den forholdsvis korte bane betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen. Man kan mærke fællesskabet og sammenholdet med de øvrige deltagere.

  Den lange bane lukker klokken 23.00 når der skal være lysceremonien, og åbner igen tidligt søndag morgen. Under lysceremonien er stafetten lukket.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  Bemærk nedenstående info er for 2017

  En smuk del af Stafet For Livet er at tænde lys for personer, der kæmper mod kræft. Eller for personer, som har tabt kampen.

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til selve stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op til lysceremonien. Du skal blot købe lyset senest kl. 18 fredag før stafetten starter om lørdagen.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se  tidspunktet for lysceremonien i programmet

  Du kan læse mere om lys og lysceremoni på plakaten. 

Se billeder fra stafetten her