Endelig kan vi være sammen igen

Som noget nyt afholdes stafetten i år på Bløden i Frederikssund.

Vi glæder os meget til at byde både tidligere som nye deltagere velkomne på denne lokation, som vi er sikre på vil bidrage til en hyggelig og intim stafet, hvor vi vil være tætte på hinanden og mærke det store fællesskab som opstår i løbet af døgnet vi er sammen.


Se pladsoversigt under Praktisk Info (hvor lang er banen)


Deltag som Fighter

Er du nuværende eller tidligere kræftpatient, kan du deltage som Fighter. Som Fighter er du med til at give håb og støtte til andre berørt af kræft, når du sammen med de andre Fightere går den første runde på banen iført de gule Fighter-tshirts.


Deltag med et hold

Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen. Når du opretter et hold, bliver du holdkaptajn og kan invitere familie, venner eller kolleger til at være med på dit hold. Som hold oplever I et fællesskab, når I samler penge ind frem mod stafetten, og når I er kommet igennem døgnet sammen. Sammen får I en meningsfuld oplevelse og gør en forskel i kampen mod kræft.


Åbent Hold for alle - også for dig med hund

Vi har oprettet et Åbent Hold, hvor alle er velkomne til at deltage i det omfang de ønsker. Du kan tilmelde dig nu, eller på selve stafetten.

For dig med hund, er der som noget nyt i år, oprettet et åbent hold for 'de firbenede' og deres mennesker.


Program - underholdning og aktiviteter / Praktiske informationer

Program samt praktiske informationer vil blive opdateret løbende.


Deltag som frivillig

Er du interesseret i at være frivillig og deltage i planlægningen af Stafet For Livet Frederikssund 2022, eller deltage som frivillig på selve stafetten, må du meget gerne kontakte os.


Følg os på Facebook

https://m.facebook.com/stafetforlivetfrederikssund/


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
94 Deltagere

Tilmeldte Fightere
13 Fightere
Tændte lys
70 Lys

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark