Vi skal være sammen – men bare hver for sig! I 2021 afvikler vi stafetten på en helt ny måde. Det gør vi bl.a. for at sikre, at vi overholder de til en hver tid gældende retningslinjer i forhold til COVID-19.

Stafet For Livet er et 12 timer hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet, Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem der kæmper.

12 timers fællesskab med holdstafet i eget tempo, aktiviteter og oplysning

Deltag som Fighter

Vi inviterer alle Fightere til at deltage som stafettens æresgæster

Hold

Så hank op i naboerne fra vejen, familien, kollegerne, mødregruppen eller måske fodboldholdet og lav jeres eget hold her. Det koster 100,- for voksne og 50,- for børn og unge under 18 år at deltage og i betaler, når i melder jer til.

Åbent Hold

Har du ikke mulighed for at samle dit eget hold, kan du deltage på vores åbne hold - her kan alle tilmelde sig, og du kan deltage i det omfang du ønsker.

Tænd et lys

Du kan allerede nu tænde et lys for en person du vil støtte eller mindes. Vi vil skrive din hilsen på en lyspose og stille den op som en del af Lysceremonien lørdag aften.

Deltag som frivillig

Har du lyst til at være med som frivillig, at deltage i planlægningen af stafetten og/eller som frivillig på stafetten ?

Kontakt os for mere information , al hjælp kan bruges og du bliver en del af et team af lokale frivillige ildsjæle, der alle arbejder i fællesskab på at skabe en fantastisk weekend.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
4 Hold
Tilmeldte deltagere
13 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
3 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark