Sammen for liv uden kræft

Stafet For Livet er et døgn hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet, Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem der kæmper.

24 timers fællesskab med holdstafet i eget tempo, aktiviteter og oplysning samt underholdning for både børn og voksne.


Deltag som Fighter

Vi inviterer alle Fightere til at deltage som stafettens æresgæster

Hold

Deltag med et hold ved at samle familie, venner og kolleger og gå sammen i et døgn. Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal stå alene i kampen mod kræft, og at vi er stærkere, hvis vi står sammen.

Åbent Hold

Har du ikke mulighed for at samle dit eget hold, kan du deltage på vores åbne hold - her kan alle tilmelde sig, og du kan deltage i det omfang du ønsker.

Tænd et lys

Du kan allerede nu tænde et lys for en person du vil støtte eller mindes. Vi vil skrive din hilsen på en lyspose og stille den op som en del af Lysceremonien lørdag aften.

Deltag som frivillig

Har du lyst til at være med som frivillig, at deltage i planlægningen af stafetten og/eller som frivillig på stafetten ?

Kontakt os for mere information , al hjælp kan bruges og du bliver en del af et team af lokale frivillige ildsjæle, der alle arbejder i fællesskab på at skabe en fantastisk weekend.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
7 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Natteluskerne 12.085 Støt hold
Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark