Sammen for liv uden kræft

Kom forbi i løbet af weekenden, der vil være masser af underholdning og i børneområdet vil der være sjove aktiviteter for børnene. Se Program.

I holdteltene vil der være mange sjove aktiviteter og konkurrencer.

Det er gratis at besøge stafetten, og det er muligt at tilmelde sig det Åbne Hold på pladsen, hvis man ønsker at gå nogle runder.

Der er salg af sandwich (så længe lager haves), kolde drikke samt kaffe.


Stafet For Livet er et døgn hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet, Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem der kæmper.

24 timers fællesskab med holdstafet i eget tempo, aktiviteter og oplysning samt underholdning for både børn og voksne.


Deltag som Fighter

Vi inviterer alle Fightere til at deltage som stafettens æresgæster

Hold

Deltag med et hold ved at samle familie, venner og kolleger og gå sammen i et døgn. Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal stå alene i kampen mod kræft, og at vi er stærkere, hvis vi står sammen.

Åbent Hold

Har du ikke mulighed for at samle dit eget hold, kan du deltage på vores åbne hold - her kan alle tilmelde sig, og du kan deltage i det omfang du ønsker.

Tænd et lys

Du kan allerede nu tænde et lys for en person du vil støtte eller mindes. Vi vil skrive din hilsen på en lyspose og stille den op som en del af Lysceremonien lørdag aften.

Deltag som frivillig

Har du lyst til at være med som frivillig, at deltage i planlægningen af stafetten og/eller som frivillig på stafetten ?

Kontakt os for mere information , al hjælp kan bruges og du bliver en del af et team af lokale frivillige ildsjæle, der alle arbejder i fællesskab på at skabe en fantastisk weekend.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
13 Hold
Tilmeldte deltagere
420 Deltagere

Tilmeldte Fightere
30 Fightere
Tændte lys
45 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet i Danmark