Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Helle Kære Helle Det er stadig helt ufatteligt at du skulle samme vej som Mor & Far
Til støtte for
Til støtte for Lissi & Karsten Kære Mor & Far Selv om tiden går og livet heldigvis går videre, så bliver savnet aldrig mindre ❤️ I er med mig i hjertet hver dag, jeg savner jer
Til minde om Helle
Til minde om Niels
Til støtte for Alle dem der kæmper
Til støtte for Os der har klaret os igennem
Til minde om Onkel Jørgen
Til støtte for
Til støtte for
Til minde om Bjarne
Til minde om Brian
Til minde om Far
Til minde om Morgan
Til minde om Morgan
Til støtte for Til minde om Kirsten
Til minde om Hans
Til minde om Ove
Til støtte for Sven
Til minde om Claus
Til minde om Richard Tak for alle de gode minder vi fik sammen ❤ Ønsker vi fik flere men det ville skæbne ikke. Savner dig ❤ Love you 4 ever. ❤
Til minde om Richard Tak for alle de gode minder vi fik sammen ❤ Ønsker vi fik flere men det ville skæbne ikke. Savner dig ❤ Love you 4 ever. ❤
Til støtte for Tina Kære Tina! Du er vores ubetinget største fighter. Bliv ved med det!
Til minde om Susanne Den allerbedste mor, mormor og kone man kunne ønske sig. Den største fighter, og et stort forbillede for de kæmpende. Livsglad optimist til det sidste. For altid elsket og savnet.
Til minde om Mona Min dejligste og skønneste veninde igennem et helt liv ,du vil altid været savnet.
Til minde om Johnny min elskede mand, far og morfar. Elsket og savnet af os alle.
Til minde om Jonas Elsker dig foreviget Jonas❤️Savner dig hver eneste dag. Knus mor
Til minde om Lone Kæreste Lone - dit smukke sind, din livsglæde, dit engagement, din energi, din virketrang og dit kærlige sind vil blive dybt savnet ❤️ Du lever videre som inspiration hos alle dem du rørte. Kærlig hilsen Maiken
Til minde om Valdemar
Til minde om Anna

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet