Et døgn der bevæger

Vi er ikke sådan at vælte af pinden

Som med så meget andet, har Covid-19 også ændret planerne for den lokale stafet i Vejen. Sommerens forbud mod store forsamlinger betyder, at Stafet For Livet Vejen ikke bliver som vi kender den i år. En af konsekvenserne bliver, at vi ikke afholdet et helt døgn med stafetter, men "kun" 12 timer.


Men det betyder ikke, at det ikke bliver en god stafet!

Årets alternative aktiviteter er stadig under planlægning. Men selvom stafetten ikke bliver som den plejer, så er vi sikker på, at den alligevel bliver god. Vi arbejder på at skabe aktiviteter, der gør, at vi kan "være sammen, hver for sig" - og det indebærer blandt andet virtuelle holdstafetter og en lysceremoni i nye klæder.


Du kan stadig deltage på flere forskellige måder: som deltager, som fighter, som pårørende eller som frivillig. I år kan vi bare ikke mødes allesammen på én gang.


Om Stafet For Livet

Stafet for Livet er et lokalt arrangement for alle, der vil være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er en holdstafet, hvor alle kan deltage i eget tempo – og så er det et døgn med sjove aktiviteter, fællesskab, underholdning og oplysning.

Fighterne er stafettens æresgæster. De er tidligere og nuværende kræftramte og de går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af pårørende og holddeltagerne.

Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der ikke er her mere, og giver støtte til dem, der har kræft inde på livet netop nu. Under lysceremonien tager holdstafetten et hvil, for at give plads til eftertanke og at vi rykker tættere sammen.


Vær med til at fejre livet

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det! Vi håber at se dig på Vejen Atletikstadion, så du får muligheden for at opleve stemningen, næstekærligheden, nærværet og følelserne på egen krop.

Læs mere om Stafet For Livet her på siden – og følg også meget gerne med på vores facebookside.


Stafetten har brug for dig!

Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi kunne især godt bruge nogle frivillige til de arbejdsgrupper, der har med PR og sponsorer at gøre, men vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  

Send gerne en mail til stafetforlivetvejen@outlook.dk

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
22 Hold
Tilmeldte deltagere
445 Deltagere

Tilmeldte Fightere
13 Fightere
Tændte lys
258 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Vejen