Et døgn der bevæger

Vi er stadig ikke sådan at vælte af pinden

Covid-19 påvirker stadig vores planerne for den lokale stafet i Vejen. Om der stadig er forbud mod store forsamlinger til den tid ved vi ikke. Men Stafet For Livet Vejen bliver ikke som vi kender den - endnu.


Men det betyder ikke, at det ikke bliver en god stafet!

Årets alternative aktiviteter er stadig under planlægning. Men selvom stafetten ikke bliver som den plejer, så er vi sikker på, at den alligevel bliver god. Vi arbejder på at skabe aktiviteter, der gør, at vi kan "være sammen, hver for sig" - og det indebærer blandt andet virtuelle holdstafetter og en lysceremoni i nye klæder.


Du kan stadig deltage på flere forskellige måder: som deltager, som fighter, som pårørende eller som frivillig. I år kan vi bare ikke mødes allesammen på én gang.


Vi glæder os til en fantastisk stafet med nye tiltag - og vi håber, at du vil med!


Om Stafet For Livet

Stafet for Livet er et lokalt arrangement for alle, der vil være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er en holdstafet, hvor alle kan deltage i eget tempo – og så er det et døgn med sjove aktiviteter, fællesskab, underholdning og oplysning.

Fighterne er stafettens æresgæster. De er tidligere og nuværende kræftramte og de går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af pårørende og holddeltagerne.

Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der ikke er her mere, og giver støtte til dem, der har kræft inde på livet netop nu. Under lysceremonien tager holdstafetten et hvil, for at give plads til eftertanke og at vi rykker tættere sammen.


Vær med til at fejre livet

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det! Vi håber at se dig på Vejen Atletikstadion, så du får muligheden for at opleve stemningen, næstekærligheden, nærværet og følelserne på egen krop.

Læs mere om Stafet For Livet her på siden – og følg også meget gerne med på vores facebookside.


Stafetten har brug for dig!

Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi kunne især godt bruge nogle frivillige til de arbejdsgrupper, der har med PR og sponsorer at gøre, men vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  

Send gerne en mail til stafetforlivetvejen@outlook.dk

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
6 Deltagere

Tilmeldte Fightere
1 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Vejen