Stafet For Livet Vejen indsamler igen et flot beløb til kampen mod kræft

Den 28. august afholdt Stafet For Livet Vejen en succesfuld stafet for 12. år i træk  

  

Styregruppen for Stafet For Livet Vejen vil gerne takke alle deltagere, Fightere, sponsorer, frivillige og alle der har støttet stafetten i år. På trods af Corona lykkes det nemlig igen at afholde en dejlig stafet hvor vi fejrede livet, stod sammen og indsamlede tæt på 150.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Det er virkelig flot når vi tænker på hvor få hold der var med i år.

 

Med det flotte resultat vil en del af styregruppen gerne takke af for denne omgang, så en stor tak til formand Dina Stubbe, næstformand Marie Skifter, kasser Kurt Hausted, PR ansvarlig Malene Frosch Langvad for deres store indsats gennem årene.

 

Grundet corona har de to seneste stafetter været anderledes end de plejer. Vi har gennemlæst evalueringerne, og vil gerne tage det bedste af erfaringerne med ind i 2022, hvor vi holder stafetten den 27-28. august på Vejen atletikbanen.

 

Derfor vil vi gerne invitere alle interesserede til visionsmøde den 11. oktober kl. 19, hvor I kan komme med jeres visioner for hvordan stafetten skal se ud i 2022. Tilmelding til mødet ved projektkonsulent Nicholas Caron på ncaron@cancer.dk senest den 8. oktober.Vi glæder os til en fantastisk stafet i 2022 med nye tiltag - og vi håber, at du vil med!


Om Stafet For Livet

Stafet for Livet er et lokalt arrangement for alle, der vil være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er en holdstafet, hvor alle kan deltage i eget tempo – og så er det et døgn med sjove aktiviteter, fællesskab, underholdning og oplysning.

Fighterne er stafettens æresgæster. De er tidligere og nuværende kræftramte og de går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af pårørende og holddeltagerne.

Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der ikke er her mere, og giver støtte til dem, der har kræft inde på livet netop nu. Under lysceremonien tager holdstafetten et hvil, for at give plads til eftertanke og at vi rykker tættere sammen.


Vær med til at fejre livet

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det! Vi håber at se dig på Vejen Atletikstadion, så du får muligheden for at opleve stemningen, næstekærligheden, nærværet og følelserne på egen krop.

Læs mere om Stafet For Livet her på siden – og følg også meget gerne med på vores facebookside.


Stafetten har brug for dig!

Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi kunne især godt bruge nogle frivillige til de arbejdsgrupper, der har med PR og sponsorer at gøre, men vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  

Send gerne en mail til stafetforlivetvejen@outlook.dk

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
10 Hold
Tilmeldte deltagere
192 Deltagere

Tilmeldte Fightere
21 Fightere
Tændte lys
168 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Vejen