Vil du være frivillig og hjælpe os ?

Overskuddet 2018 er lidt mindre end 2017, og det skyldes primært et lidt lavere deltagerantal og færre sponsorater i 2018.

MEEEN - Vi er klar igen til næste års stafet - og starter op i vores Styre -og arbejdsgruppe her i November med én dags Kick-off og én dags workshop for at styrke gruppen, og arbejde på alle de dejlige tilbagemeldinger vi har fået.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af dette team - hører vi gerne fra dig. Vi kunne godt bruge nogen frivillige til de arbejdsgrupper der har med PR og sponsor at gøre, samt alm. hjælp til gruppen.

Send gerne en mail til dinastubbe@live.dk.


Hvad er Stafet For Livet?

Stafet for Livet er en stafet, der varer 24 timer for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet.

Alle Fightere (tidligere og nuværende kræftramte) samt alle holddeltagere bydes velkommen til åbningceremonien. Fighterne går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af alle pårørende og holddeltagerne.

Holdstafetten sættes igang. Alle hold har minimum én deltager på banen hele døgnet.

Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der tabte kampen til kræft, og giver støtte til dem, der kæmper. Under lysceremonien er holdstafetten suspenderet.

Alle samles til sidste runde, og afslutningsceremoni, hvor vi fejrer fællesskab og sammenhold.


Vær med til at fejre livet

Stafet for livet er ikke blot en indsamling, men også i høj grad en oplysningskampagne. Vi ønsker at øge kendskabet til kampen imod kræft, både som patient og som pårørende! Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det!


Gå ind på linket herunder og mærk følelserne, nærværet og næstekærligheden på egen krop.


Se videoklippet om Stafet For Livet her: http://www.youtube.com/watch?v=DJG-uRtgJGc


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
8 Hold
Tilmeldte deltagere
29 Deltagere

Tilmeldte Fightere
2 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold

Billeder fra Stafet For Livet Vejen