Stafet For Livet - Vejen 2023

Om Stafet For Livet

Stafet for Livet er et lokalt arrangement for alle, der vil være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er en holdstafet, hvor alle kan deltage i eget tempo – og så er det en dag med sjove aktiviteter, fællesskab, underholdning og oplysning.

Stafet For Livet i Vejen starter kl. 10.00. Fighterne er stafettens æresgæster. De er tidligere og nuværende kræftramte og de går den første runde på banen i deres gule T-shirts, efterfuldt af pårørende og holddeltagerne.


Klokken 13.30 vil der i år være en stafet i stafetten - for alle under 18 år: home junior stafet. Stafetten varer 12 minutter, og for hver deltager, donerer home Vejen 20 kroner til Stafet For Livet - Vejen. Det er gratis for dig at deltage.

Så tag alle dine venner, klassekammerater eller familiemedlemmer under 18 år under armen og deltag i de 12 minutter. Du kan løbe eller gå (eller køre i klapvogn m.m.) På den måde er du med til at give 20 kroner til kampen mod kræft. Tilmelding til ministafet på vejen@home.dk. Oplys navn og alder ved tilmelding.

Når mørket falder på klokken 21.00, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der ikke er her mere, og giver støtte til dem, der har kræft inde på livet netop nu. Under lysceremonien kl. 21.00 tager holdstafetten et hvil en times tid, for at give plads til eftertanke og at rykke tættere sammen.


Efter lysceremonien er der en times stafet tilbage, frem til kkl. 23.00. Herefter stopper stafetten og der pakkes sammen.


Vær med til at fejre livet

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det! Vi håber at se dig på Vejen Atletikstadion, så du får muligheden for at opleve stemningen, næstekærligheden, nærværet og følelserne på egen krop.

Læs mere om Stafet For Livet her på siden – og følg også meget gerne med på vores facebookside.


Stafetten har brug for dig!

Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi kunne især godt bruge nogle frivillige til de arbejdsgrupper, der har med PR at gøre, men vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  

Send gerne en mail til stafetforlivetvejen@outlook.dk

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
13 Hold
Tilmeldte deltagere
45 Deltagere

Tilmeldte Fightere
11 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Vejen