Stafet For Livet - Vejen 2024

Om Stafet For Livet

Stafet for Livet er et lokalt arrangement for alle, der vil være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Det er en holdstafet, hvor alle kan deltage i eget tempo – og så er det en dag med sjove aktiviteter, fællesskab, underholdning og oplysning.

Stafet For Livet i Vejen starter kl. 10.00. Fighterne er stafettens æresgæster. De er tidligere og nuværende kræftramte og de går den første runde på banen i deres gule T-shirts anført af Vejen Garden og efterfulgt af pårørende og holddeltagerne.


Når mørket falder på klokken 21.00, samles alle til lysceremonien - hvor vi mindes dem der ikke er her mere, og giver støtte til dem, der har kræft inde på livet netop nu. Under lysceremonien kl. 21.00 tager holdstafetten et hvil 45 minutter, for at give plads til eftertanke og at rykke tættere sammen. Stafetten slutter kl. 22.30.


Vær med til at fejre livet

Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet for livet handler om, er at se og føle det! Vi håber at se dig på Vejen Atletikstadion, så du får muligheden for at opleve stemningen, næstekærligheden, nærværet og følelserne på egen krop.

Læs mere om Stafet For Livet her på siden – og følg også meget gerne med på vores facebookside.


home Ministafet gentages i år kl. 13.30

Kl. 13.30 starter home Ministafet på Vejen Altetikstadion. Ministafetten varer 12 minutter og er for alle under 18 år. Du kan gå, løbe eller trille med i barnevognen.


For hver tilmeldte til ministafetten donerer home 20 kroner til Stafet For Livet - Vejen, så hjælp gerne med at sprede budskabet. Tilmelding til ministafetten kan enten ske på vejen@home.dk eller i home Vejens stand på Vejen Atletikstadion på selve dagen.


Stafetten har brug for dig!

Kunne du tænke dig at være en del af arbejdet med at få Stafet For Livet til at lykkes? Så hører vi gerne fra dig. Vi kan altid bruge ekstra hænder og smilende mennesker til gruppen af frivillige.  

Send gerne en mail til stafetforlivetvejen@outlook.dk hvis du er interesseret i at være en del af en fantastisk gruppe.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
19 Hold
Tilmeldte deltagere
92 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
3 Lys

Billeder fra Stafet For Livet Vejen