• Kan jeg overnatte på pladsen?

  TELT

  Som holddeltager kan du tage telt med, så du og dine holdkammerater kan overnatte på pladsen. Det er også rart at have et telt med, så de deltagere, der ikke er på banen, har mulighed for at sidde ved teltet eller krybe i ly, hvis der skulle blive regnvejr. Og det vil være en rigtig god idé at meddele arbejdsgruppen for hold så tidligt som muligt, hvor stort et telt man skal beregne plads til, så logistikken kan planlægges i god tid.


  HYTTER / HOTELVÆRELSER / CAMPINGPLADS

  Lige i nærheden af Atletikstadion v/Vejen Idrætscenter er der også mulighed for at leje en hytte - tlf. 7536 0500 eller booke værelser på DANHOSTEL kun 5 min. gang fra Atletikbanen - tlf. 7536 0500 eller slå telt op på Vejen Camping - også lige i nærheden af Stafet For Livet. Vejen Idrætscenter står til rådighed med yderligere information - LÆS OGSÅ MERE PÅ www.vejenic.dk 


  At medbringe stole og borde til teltet er en god ide. Derudover er det altid festligt, hvis I pynter teltet. Det kan fx. være i et tema, der passer til jeres holdnavn eller med sponsorlogoer eller andet.

  På holdkaptajnmøderne vil I få flere praktiske informationer om, hvornår I kan slå telte op og hvordan I får tildelt en plads.

 • Hvad koster det?

  Det koster 100 kr. at tilmelde sig som holddeltager til Stafet For Livet for voksne.  For børn og unge under 18 år koster det 50 kr. at deltage på et hold. Du kan tilmelde dig et hold her.


  Det er gratis at deltage som Fighter til Fighterrunden og Fighterarrangementet.

  Tilskuere er også velkomne på pladsen og det er gratis.

 • Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. Når mørket falder på, dæmpes musikken og belysningen. 

  Herefter tændes der levende lys i lysposer, som kan købes for 50 kr. pr. stk. og opstilles på banen.  Lyset symboliserer håbet om et liv uden kræft og er en smuk del af Stafet For Livet, hvor vi tænder lys og skriver en hilsen på posen for de personer, der kæmper mod kræft eller de personer, som har tabt kampen.  

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller i løbet af stafettens afvikling. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden til 50 kr. pr. stk., sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på lørdag aften kl. 22 og den varer omkring 15-30 minutter, hvor alle på banen holder en pause med løb og i stedet går rundt og kigger på og læser, hvad der er skrevet på poserne og mindes dem, der tabte kampen.  Du kan se mere om lysceremonien i programmet

 • Skal vi også gå på banen om natten?

  Stafet For Livet foregår et døgn for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper mod kræften døgnet rundt. Derfor skal stafetholdene også have mindst en deltager på banen i det døgn, stafetten varer.

  Mange holddeltagere beskriver, hvor indtryksfuldt det er at gå på banen om natten eller når solen står op.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på et åbent hold. Kontakt os for mere information.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvordan kan jeg samle ind til mit hold?

  Mange hold synes, det er meningsfuldt og motiverende, at indsamle penge til kræftsagen både inden og under stafetten. I bestemmer selv, hvor meget og hvordan I vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

  • Lave aktiviteter inden og under stafetten, der kan samle penge ind.
  • Finde sponsorer, som vil støtte dit hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten
  • Få sponsorer til at matche det beløb, som dit hold samler ind
  • Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten.

   

  Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. Alle beløb, der indsamles via Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

  Bemærk:

  • Alle beløb indsamlet i forbindelse med Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde for forskning, forebyggelse og patientstøtte
  • Der kan ikke indsamles midler til andre organisationer, enkeltsager og lignende aktiviteter via Stafet For Livet
  • Indsamlede midler skal indbetales via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk senest 14 dage efter afholdelsen af stafetten eller kontant til arrangørerne på stafetten
  • Vær opmærksom på, at hold i følg Spillemyndigheden (en koncern under SKAT) ikke tillader, at hold laver tombolaer, lotterier og andre konkurrencer, hvor deltageren betaler for at være med og hvor udtrækningen af gevinst beror på tilfældighed.
  • Bemærk, at SKAT kræver, at der skal betales præmieafgift af alle varepræmier på over 750 kr. og af alle kontante præmier, herunder gavekort på en værdi over 200 kr. Præmieafgiften udgør 17,5% af den del, af prisen, der overstiger 200 kr..

   

  Læs mere om inspiration til at fundraise her:

 • Hvor lang er banen?

  Banen v/Atletikstadion i Vejen er 400 meter lang, men der er også mulighed for at tage en længere tur rundt i Vejen by, hvor der vil blive markeret en 4,4 km lang bane på gang- og cykelstier, som vil være oplyst om natten.  Det betyder, at ihædige løbere eller gående deltagere, der gerne vil se lidt andet i området, kan løbe ca. 10 gange banen v/Atletikstadion.  Så alle - uanset alder og helbred - har mulighed for at være med og tage den tur, de kan klare.

  Den forholdsvis korte bane betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen, og at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Må man ryge til Stafet For Livet?

  Stafet For Livet er et røgfrit arrangement. Rygere er meget selvfølgelig velkomne, men røgen må ikke komme med på stafetpladsen.

 • Hvordan kan jeg støtte stafetten?

  For at kunne indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde er vi afhængige af, at private og firmaer, som vil støtte stafetten. Du kan enten vælge at støtte stafetten med en generel donation eller ved at donere produkter eller tjenesteydelser. Derudover kan du også vælge et støtte et hold eller en holddeltager.

  Du kan læse mere om at støtte her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Skal jeg løbe for at deltage på et hold?

  Nej - slet ikke.

  Stafet For Livet er for alle uanset alder, helbred eller form. Det er helt op til holddeltagerne selv, om de vil løbe eller gå, stå på løbehjul eller gå med rollator.

  Det vigtigste er, at holddeltagerne sammen kommer gennem det døgn, stafetten varer.

 • Hvilke muligheder har jeg som holdkaptajn på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holdkaptajn gøre følgende, når du er logget ind:

  - tilmelde flere deltagere til dit hold
  - invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  - indbetale donationer til holdet og din egen indsamling
  - opfordre folk til at tænde lys
  - og meget mere...

  Læs mere i manualen her:

 • Hvilke muligheder har jeg som holddeltager på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holddeltager gøre følgende, når du er logget ind:

  - tilmelde flere deltagere til dit hold
  - invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  - indbetale donationer til holdet og din egen indsamling
  - opfordre folk til at tænde lys
  - og meget mere...

  Læs mere i manualen her:

 • Må jeg tage min hund med til stafetten?
  Nej det er ikke tilladt at medbringe hund ved stafetten.