Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her

  Kan du ikke selv samle et helt hold, har du mulighed for at deltage på et åbent hold. Kontakt os for mere information.

  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft. Du kan læse mere om indsamling for hold her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft” kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter. Efter Fighterrunden er der et særligt program for Fighterne med mad og underholdning.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  Banen v/Atletikstadion i Vejen er 400 meter lang, men der er også mulighed for at tage en længere tur rundt i Vejen by, hvor der vil blive markeret en ca. 4 km lang bane på gang- og cykelstier. Det betyder, at ihædige løbere eller gående deltagere, der gerne vil se lidt andet i området, kan løbe ca. 10 gange banen v/Atletikstadion. Så alle - uanset alder og helbred - har mulighed for at være med og tage den tur, de kan klare.

  Den forholdsvis korte bane betyder også, at man hele tiden føler sig som en del af arrangementet, når man er på banen, og at man kan mærke fællesskabet og sammenholdet mellem deltagerne.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. Når mørket falder på, dæmpes musikken og belysningen. 


  Herefter tændes der levende lys i lysposer, som kan købes for 50 kr. pr. stk. og opstilles på banen. Lyset symboliserer håbet om et liv uden kræft og er en smuk del af Stafet For Livet, hvor vi tænder lys og skriver en hilsen på posen for de personer, der kæmper mod kræft eller de personer, som har tabt kampen.  

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller i løbet af stafettens afvikling. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden til 50 kr. pr. stk., sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.


  Lysceremonien foregår, når mørket falder på lørdag aften kl. 21, og når den starter slutter stafetten.


  Ceremonien indledes med en lystale, efterfulgt af Vejens stafetsang. Herefter er der fællessang efterfulgt at et minuts stilhed for at mindes. Derefter er der mulighed for at gå rundt og kigge på lysposerne og læse, hvad der er skrevet på poserne samt mindes dem, der tabte kampen. 


  Ceremonien slutter kl. 22.00 hvor stafetten er slut for i år.


  Du kan se mere om lysceremonien i programmet

Se billeder fra stafetten her