Tak til alle Fightere der går med i front, og viser, at der er HÅB!

Stafet for Livet Sorø inviterer i år Fighterne og deres pårørende til den fysiske del af stafetten. Det vil være med åbningstale, Fightertale, Fighterrunde og efterfølgende netværk på Torvet i Sorø lørdag den 11. september kl. 12.00. Lysceremoni kommer til at foregå samme sted kl. 20.00

Vi håber, at DU har lyst til at være med?

Som Fighter er du med til at give håb og støtte til andre berørt af kræft, når du sammen med de andre Fightere går den første runde på banen iført de gule Fighter T-shirts.

Er du Fighter?

Har du på et tidspunkt i dit liv hørt ordene "Du har kræft"?

Så ved du, hvad det vil sige at kæmpe, og så kan du deltage som Fighter.

Du er Fighter hvis:

• Du lige har fået konstateret kræft

• Du er i behandling

• Du har kronisk kræft

• Eller hvis du tidligere har haft kræft

Den gule bluse

Vi fejrer livet

Stafet For Livet er en fejring af livet. Stafetten er et festligt døgn, men det egentlige symbol på fejringen af livet er Fighterne, der hvert år modigt ifører sig den gule bluse og går den første runde på banen. Det er dét, vi fejrer. Enten har de overlevet kræften, eller også er de i gang med kampen. De er i live og har overvundet en masse, og det giver håb. De er et bevis på, at kampen nytter.

Gul en markant og synlig farve

Gul er en farve, der signalerer optimisme, glæde og liv. Det er farven på stjernerne og på jordens lys. Men det er også en markant og synlig farve, og det kan være svært at tage den gule bluse på som Fighter første gang.

Nadja Kaagh fra Syddjurs beskriver det således: ”Ved Stafet For Livet følte jeg mig lige pludselig enormt synlig som kræftpatient, stemplet. Men for første gang følte jeg mig stemplet på en god måde, stemplet som en FIGHTER!”

Stå frem, bryd tabuer og spred håb

Den gule bluse og fighterrunden er et meget synligt element ved Stafet For Livet, og det er netop pointen. Ved at stå frem som Fighter er du med til at nedbryde tabuer om kræft og med til at skabe håb for andre kræftpatienter og deres pårørende. Samtidig kan det give styrke og et fællesskab til din personlige kamp og gøre det synligt for dig selv, hvor meget du hidtil har overvundet. Du bliver en del af et trygt fællesskab med andre, der ligesom dig selv har hørt ordene ”Du har kræft”.

Gul - et fællesskab, hvor ingen skal kæmpe alene

Den gule bluse er ikke gul for ingenting! Det skal være synligt at kræft kan ramme alle – børn, unge, gamle og personer fra alle dele af lokalsamfundet. Ved synet af de gule bluser bliver alle deltagere mindet om, hvorfor kampen mod kræft et vigtig, da de jo viser en person, der har vundet over kræft eller er i gang med sit livs kamp. Den gule bluse er også gul, for at du som Fighter kan få øje på de andre i gule bluser og opdage, at du ikke er alene som Fighter. Det er den følelse af fællesskab, der giver håb og styrke og glæde ved livet.Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
6 Hold
Tilmeldte deltagere
38 Deltagere

Tilmeldte Fightere
4 Fightere
Tændte lys
2 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold