Sammen for liv uden kræft

Vil du være del af den smukkeste, mest intense og meningsfulde events vi har i Sorø?...

Så meld dig som Frivillig til Stafet for Livet Sorø, der i år finder sted i weekenden 7-8. September 2019

Eventen er i gang 24 timer for at illustrere, at kampen mod kræft kæmper man med og mod 24 timer i døgnet alle dage. Der er plads til alle slags frivillige: ingen tilbud om frivillighed er for små til at tage imod.

Så send en hilsen til ag@thede.dk

#soroestafetten19

#sammenforlivudenkræft


Hvad er Stafet For Livet egentligt? Hvad går det ud på? Hvad kan man? Hvem kan være med? Det er et spørgsmål vi ofte møder. ...

Men heldigvis er det nemt at svare på!

Stafet For Livet er en event, der varer 24 timer. Et døgn, der skal vise at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet, og at vi kæmper sammen med dem!

På stafetten deltager et antal hold, der ledes af en holdkaptajn. I løbet af stafetten har alle hold minimum én deltager på banen.

Når mørket falder på, samles alle til lysceremonien. Her mindes vi dem der tabte kampen til kræft, og giver støtte til dem, der kæmper.

Som deltager i stafetten deltager du i det omfang du magter og formår. Tilmelder du dig et hold, kan du deltage i eventen når det passer dig.

Du forpligter dig ikke til at deltage hele døgnet. Det er holdet der sammen finder ud af, hvordan man fordeler deltagerne i løbet af det døgn stafetten varer.

Stafetten handler om at være sammen og være i gang i 24 timer. Man kan gå, man kan løbe og man kan støtte med sin blotte tilstedeværelse.

Vær med til at fejre livet. Stafet For Livet er ikke blot en indsamling, men også i høj grad en oplysningskampagne.

Vi ønsker at øge kendskabet til kampen imod kræft, både som patient og som pårørende! Mange ting kan blive sagt og skrevet, men den eneste måde virkeligt at forstå hvad Stafet For Livet handler om, er at se og føle det!

Stafet For Livet Sorø foregår i 2019 den 7. - 8. september og der er allerede nu åbent for tilmelding.

Meld dig på et af de åbne hold, eller meld dit eget hold til.

Se mere på: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/soroe

#soroestafetten19

#sammenforlivudenkræft
 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
13 Hold
Tilmeldte deltagere
186 Deltagere

Tilmeldte Fightere
7 Fightere
Tændte lys
32 Lys