Et døgn der bevæger

Kaffe og kage :-)

Styregruppen for Stafet for Livet Sorø inviterer til en hyggelig eftermiddag med kage, kaffe og snak lørdag den 8. Maj kl. 13-15. Mød op med dit mesterværk af en kage og vær med i chancen for at vinde i kategorien højeste, mest specielle eller bedst-smagende kage? Vi mødes i @kaffebar (Storgade 27, 4180 Sorø) efter de på datoen gældende restriktioner og anbefalinger. Her er der mulighed for at købe kaffe og the.

Gider du ikke bage er du velkommen til at komme til en hyggelig snak og måske høre lidt mere om Stafet for Livet Sorø der foregår 11-12/9-21.

Vil du deltage med en kage til bedømmelse, da tilmeld dig begivenheden på Facebook eller med mail til ag@thede.dk.

Vi glæder os til at se dig :-)Kære alle!

Vi i styregruppen for Stafet for Livet Sorø synes budskabet, opmærksomheden og kampen mod og med kræft er så vigtig, at vi holder fast i, at det i år også skal markeres. Vi havde fantastisk timer sammen ved stafetten i september 2020, men vil gerne markere, at kampen mod og med kræft ikke holder pause. Det er 24/7, hvorfor vi holder liv i årets stafet i 24 timer.


Meld dig til stafetten og tag del i både den online del der vil være og den fysiske del, vi planlægger på af respekt for anbefalinger og restriktioner. Så der vil fortsat være mulighed for fællesskab på afstand.


Stafet for Livet Sorø lørdag den 11.-12. september bliver primært en virtuel stafet. Det vil sige, at mange taler, indslag, underholdning mm kommer til at foregå via vores Facebook side https://www.facebook.com/StafetforlivetSoroe


Fighterne er æresgæster til stafetten, derfor håber vi også, at fighterne igen i år vil tilmelde sig. Vi håber vi kan invitere jer til særskilt samling, men sikkert er det, at I alle vil modtage en kærlig hilsen fra os også i år.


Man støtter kampen mod kræft ved at tilmelde sig som deltager til stafetten her på vores hjemmeside https://www.stafetforlivet.dk/stafet/soroe.

Som det er nu kan holdene selv bestemme om de mødes på dagen og går ture sammen eller de blot støtter på afstand. I kan kontakte holdkaptajnerne for at høre, hvad der sker på ”jeres” hold, hvis de ikke melder ud til jer.


Stafetten starter med en åbningstale kl. 12, der vil være fightertale og -runde og så vil vi selvfølgelig afholde den stemningsfulde lysceremoni på i byen. Vi prøver at lave et program så der er gang i stafetten alle 24 timer enten fysisk eller på Facebook.


Er der spørgsmål er du velkommen til at kontakte UT på mail ag@thede.dk

På vegne af styregruppen for Stafet for Livet Sorø – Anne GretheIndsamlingsstatus

Tilmeldte hold
2 Hold
Tilmeldte deltagere
4 Deltagere

Tilmeldte Fightere
2 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold