Tænd håb!

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper. 

Nu er der under en uge, til vi sammen skal kæmpe mod kræft. Så se at få meldt de sidste til, så vi sammen kan få en helt fantastisk weekend.

Hvis man ikke føler, at man kan deltage til hele stafetten, kan man også altid melde sig på et af de åbne hold. De åbne hold er Hold Nord og Vi støtter fordi vi kan, og vi gør det igen. De kan altid bruge flere holddeltagere!


Hero of Hope

Stafet for Livet i Sorø var aldrig blevet til noget i første omgang, hvis ikke Stine Jenfort Henriksen havde startet det hele. Nu har hun fået en fuldt ud fortjent anerkendelse. Hun er blevet udnævnt som en Global Hero og Hope af den amerikanske hovedorganisation for Stafet for Livet - Global Relay for Life.

Læs en artikel bragt i Dagbladet og Sjællandske, hvor Stine fortæller lidt om udnævnelsen, her: https://sn.dk/Soroe/Stine-fra-Soroe-er-haabets-helt/artikel/724619 


Husk at vi altid kan bruge flere hænder. Vil du være med til at gøre en forskel? Så meld dig som frivillig, og oplev hvordan vi sammen er meget stærkere. Sammen kan vi tænde håb.


 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold