Et døgn der bevæger


Kære alle!

Hermed vil vi gerne ønske jer alle en fredfyldt påske. En påske fuld af glæde, håb, smil og tid til ro. For de fleste af os bliver det en anderledes påske, formentlig en vi husker som meget speciel, men med et budskab til os alle om at passe på os selv og hinanden.

Det er svært at leve i denne uforudsigelige hverdag og ikke vide, hvad der kommer til at ske kort tid frem. Vi er alle pressede af at skulle finde på alternative løsninger for at få tingene til at glide og vi ser nu flere og flere arrangementer blive aflyst.

Stafet for Livet bliver desværre også landet over aflyst og udskudt- indtil videre august måned ud. I styregruppen for Stafet for Livet Sorø tænker vi mange tanker om VORES stafet: Kan den gennemføres? Hvornår kan den gennemføres? Skal vi aflyse eller udsætte? Eller kan vi finde på et alternativ? Ihvertfald skal I vide, at vi ikke er gået i stå, men arbejder på at finde ud af, hvordan Stafet for Livet Sorø 2020 mon bliver.HVAD ER STAFET FOR LIVET?

Stafet For Livet er en 24-timers holdstafet, hvor vi fejrer livet og står sammen mod kræft. Alle kan være med - om du vil gå eller løbe. Stafet For Livet er en anledning til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og vise vores støtte til alle berørt af kræft.

Find os på Facebook: https://www.facebook.com/StafetforlivetSoroe/

 

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
17 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
1 Lys