Vær med til at fejre livet

Stafet For Livet Ribe blev i 2018 afviklet for anden gang, i dagene 15.-16. september på Hovedengen.

Vi er meget glad for den enorme opbakning der har været igen i år, vi er blevet taget rigtig godt imod alle steder vi har henvendt os! Datoen for næste års Stafet For Livet er på plads, vi mødes igen i dagene 14-15. september 2019, hvor vi mødes er ikke helt på plads endnu, det melder vi ud når vi har besluttet det. Vi forventer at kunne melde det ud ultimo november.

Hvor stort overskuddet blev er ikke helt talt op endnu, Ole (vores kasserer) regner stadig på det! Vi melder det ud så snart vi har det præcise tal. Det er på den gode side af 200.000 kr :-)

Har du lyst til at være med til at planlægge og gennemføre stafetten næste år, så hører vi gerne fra dig, skriv til os via vores Facebook side: https://www.facebook.com/StafetForLivetRibe/, eller på mail til mortentopholm@gmail.com

For alle der har lyst til at vide mere om stafetten, og evt har lyst til at være med til at planlægge, afholder vi to informationsmøder, det første er 7. januar kl 19:00, det andet er 11. februar kl 19:00. Begge møder afholdes på Vindrosen, Tangevej 6.

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper

Vi glæder os til at se dig i weekenden 14. - 15. september 2019 til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
19 Hold
Tilmeldte deltagere
657 Deltagere

Tilmeldte Fightere
40 Fightere
Tændte lys
38 Lys