Vær med til at fejre livet

Årets Stafet For Livet Ribe løber af stablen 14.-15. september 2019, og planlægningen er allerede i fuld gang blandt de frivillige.

I styregruppen for Stafet For Livet Ribe er vi klar over, at det kan tage tid at samle hold og sponsorer, så derfor vil vi gerne sætte gang i snak og planlægning allerede nu.

Derfor afholder vi informationsmøde for alle nysgerrige og jer, som gerne vil vide mere om Stafet For Livet Ribe. På informationsmødet kan man høre om Stafet For Livet, og om Relay For Life, som Stafet For Livet er en del af. Der vil være tid til at stille spørgsmål både til arrangørerne, men også til nogle af dem, der har deltaget tidligere på stafetten i Ribe. 

Mødet foregår på Vittenbergskolen mandag den 25. februar kl. 19 (i personalerummet, på første sal i modsat ende af P-pladsen).

Har du lyst til at være med til at planlægge og gennemføre stafetten, så kom til mødet eller skriv til os via vores Facebook side: https://www.facebook.com/StafetForLivetRibe/, eller på mail til mortentopholm@gmail.com

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften.

Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Vi glæder os til at se dig i weekenden 14. - 15. september 2019 til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
0 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold