Årets slogan: "Et døgn der bevæger"

Viborg tilbyder fællesskab, hygge, motion og sammenhold.


Vi er i gang med at planlægge Stafet For Livet Viborg 2024, som afholdes d. 7. og 8. september på Borgvold.

Stafet For Livet varer 24 timer og symboliserer, at "kræften aldrig sover", når man er ramt af kræft.


Du kan deltage ved at oprette et hold, tilmelde dig som deltager på et hold eller det åbne hold, hvor der er plads til alle. Du kan også tilmelde dig som fighter, hvis du har eller har haft kræft. Der er et særligt program for fighterne som starter med en brunch kl. 09.30 d. 7. september, hvorefter figtherne er med til åbningen af stafetten.


Du kan gå og løbe på ruterne på Borgvold. Ruterne er forholdvis korte, da alle skal kunne deltage. Der er også plads til både barnevogne og rollatorer. Du bestemmer selv, hvor længe du er med på stafetten, og langt de fleste deltagere går rundt på ruterne.


Du er velkommen til at finde private sponsorer, som kan bidrage til stafetten, ved at støtte dig, købe en lyspose eller give et bidrag (dette kan trækkes fra). Hvis du har tip til en virksomhed, som vil støtte Stafet For Livet VIborg, er du velkommen til at tage kontakt til styregruppen, så tager vi gerne kontakt.


Når mørket falder på, vil vi afholde en lyscermoni foran scenen på Borgvold.

Det er her vi mindes dem, vi har mistet til kræft og tænker på alle dem, der fortsat kæmper eller er blevet kræftfri. Lyscermonien er også med til at sætte håbet og livet i fokus og bindes sammen af tale, fællessang og musik.


Herudover er der forskellige aktiviteter at deltage i, musikalske indslag på scenen, auktion og meget mere, som vi løbende opdaterer i programmet. Lørdag eftermiddag er der også et særligt program for børnene.


Vi glæder os til at se jer på Borgvold 7. september kl. 11.00 - 8. september kl. 11.00.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
6 Hold
Tilmeldte deltagere
14 Deltagere

Tilmeldte Fightere
11 Fightere
Tændte lys
7 Lys