2020-udgaven af Stafet for Livet Lemvig er aflyst

Styregruppen bag arrangementet, der skulle være afviklet den første weekend i september på boldbanen ved Lemvig Sø, håber nu på en endnu større opbakning til 2021-udgaven af velgørenhedsaktiviteten.

-         Vi ved godt, at der kan ske meget inden den første lørdag i september måned i forhold til, Sundhedsstyrelsens anbefalinger til større forsamlinger, men selv om det er træls, så har en enig styregruppe besluttet, at Stafet for Livet 2020 ikke gennemføres, siger Lena Birch, formand for styregruppen.

Beslutningen blev truffet torsdag aften, og der er flere årsager til afgørelsen.

-         Stafet for Livet er jo et døgn, hvor vi hylder alle, der på den ene eller anden måde kæmper eller har kæmpet deres kamp mod den alvorlige sygdom, som kræft er. Derfor giver det ingen mening at forberede et arrangement, der skulle samle mange mennesker i 24 timer, når vi ikke kender anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. Samtidig har vi også et ønske om at gøre Stafet for Livet til et stort folkeligt arrangement, hvor alle – aktive deltagere og tilskuere – skal føle sig trygge. Det er vi ikke sikre på ville være tilfældet i år, uddyber Lena Birch.

-         Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Vi ved, at deltagelse i Stafet For Livet er en helt unik oplevelse der har stor betydning for familier berørt af kræft. Det er derfor også med stor beklagelse, at vi i år ikke kan gennemføre Stafet For Livet Lemvig til september. Samtidig vil vi også minde om, at netop kræftramte er blandt de sårbare, vi skal passe særligt godt på lige nu.


Vender stærkt tilbage i 2021

Der ligger et stort frivilligt arbejde bag Stafet for Livet-arrangementet, og netop denne indsats har haft betydning for aflysningen af dette års arrangement.

-         Rigtig mange frivillige kræfter er med til at skabe Stafet for Livet-arrangementet. Jeg er derfor rigtig glad for, at alle i styregruppen har tilkendegivet, at vi giver den en ekstra skalle, så 2021-udgaven af stafetten virkelig bliver den store folkefest, som vi gerne ser, siger Lena Birch.

På nuværende tidspunkt er der tilmeldt 6 hold med 35 deltagere til Stafet for Livet 2020, ligesom der er indgået aftaler om sponsorater, underholdning og andre indslag.

-         I de kommende dage vil vi tage kontakt til vores samarbejdspartnere om aflysningen og de konsekvenser, det måtte have. Vi er – og har været – meget glade for den store lokale opbakning til Stafet for Livet, og vi håber naturligvis for forståelse for, at den aktuelle Corona-situation også har ramt vort arrangement i 2020, siger Lena Birch.

Stafet for Liver 2019 i Lemvig gav et overskud på 410.000 kroner, hvoraf den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse modtog 10 procent – svarende til 41.000 kroner.Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
6 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold