Tusind tak for en fremragende Stafet for Livet Lemvig.


I styregruppen har vi endnu ikke fået hænderne ned efter den fantastiske lørdag ved Lemvig sø.


Dagen forløb på alle måder meget tilfredsstillende for os som arrangører, og vi oplevede, at de mange deltagere også havde en rigtig god dag. At vejrguderne samtidig var på vores side denne lørdag, gjorde ikke oplevelsen mindre.


Der var masser af fine indslag i løbet af lørdagen - i holdenes boder, på scenen og rundt på ruten - ingen nævnt, ingen glemt.


Stafetten kulminerede med lysceremoni og efterfølgende fakkeloptog, og på den måde blev hele temaet for stafetten markeret meget stemningsfyldt med tid til mange tanker til alle, der på den ene eller den anden måde kender til den alvorlige sygdom, som cancer jo er.


I styregruppen vil vi gerne benytte lejligheden til at takke alle - deltagere, sponsorer og frivillige - for indsatsen. I har alle gjort en meget stor indsats, som vi sætter enorm stor pris på.


Regnskabet er endnu ikke gjort op, men alt tyder på, at vi også i år kan være stolte af at have indsamlet et meget pænt beløb til formålet.


Alle - deltagere og frivillige - har på jeres mail modtaget et link til et evalueringsskema, som vi beder jer udfylde. Jeres tilbagemeldinger er vigtige for os i bestræbelserne på at gøre næste års Stafet for Livet Lemvig endnu bedre, så vi håber, at I vil udfylde skemaet med jeres oplevelser af dagen. Skulle enkelte ikke have modtaget dette skema, er I velkomne til at kontakte mig på 4057 3809.


Tusind tak for en rigtig god dag.


Husk at sætte X i kalenderen den 3 og 4 september 2022, hvor vi håber vi ses igen.


Lena Birch og styregruppen


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
11 Hold
Tilmeldte deltagere
396 Deltagere

Tilmeldte Fightere
39 Fightere
Tændte lys
32 Lys