Du kan allerede nu støtte Stafet for Livet Lemvig 2022 ved at købe et billede

Camilla Lykke fra Lemvig malede sidste år billedet “Livets stafet søger lys” og Stafet for Livet, Lemvig har af Camilla købt rettighederne til at sælge nummererede tryk, og billederne koster 200 kr. pr. stk.

Jeg har gjort mit bedste for at “fange” de dejligste rolige varme toner i et forholdsvis let udtryk. Desuden har jeg altid haft en svaghed for de gule toner, når lyset og glæden til livet skal frem, siger Camilla om billedet.

På maleriet ses mennesker, der har hjertet på rette sted og er hjælpsomme og givende.

Selv et barn kan stå overfor en kæmpe sten. Men ingen kender vores “stafet” eller vej gennem livet. Vejene kan ses, skifte spor, og mest af alt søger vi altid mod lyset og solen.

 

Hvis du ønsker at købe billedet har du følgende muligheder:

Køb af billede - 200 kr.

Køb af billede i sort ramme - 300 kr.

Køb af billede i lys ramme - 300 kr.


Hvordan køber du:

Du kan ringe eller sende en sms til formand Lena Birch på 4057 3809 

Du kan sende en mail til Lenabirch@icloud.com

Du kan her i hovedopslaget skrive, at du gerne vil kontaktes.

Du kan indbetale beløbet på Mobile Pay 93879, så kontakter vi dig for leveringen.

Du kan gå til Stafet for Livets stafetshop (se menu i venstre side, den kommer online sidst i maj)

 

Du må meget gerne dele opslaget, så vi kommer ud til så mange som muligt.

Stafet for Livet, Lemvig takker mange gange for den store opbakning, vi møder over alt.
Planlægningen af stafettens 2022-udgave er i fuld gang

Godt nok er der lang tid til lørdag den 3. september, hvor 2022-udgaven af Stafet for Livet Lemvig løber af stabelen, men alligevel er kredsen af frivillige bag arrangementet allerede nu i fuld gang med forberedelserne.

Der er da også mange ting - store som små - som skal være på plads til det store arrangement ved Lemvig sø.

- I de forskellige grupper arbejder alle på at forberede arrangementet, så alle får en god oplevelse. Der skal være styr på de fysiske rammer med de forskellige telte, og på indholdsdelen er der fokus på de mange indslag fra scenen. Igen i år byder Stafet for Livet Lemvig på god musikalsk underholdning, auktion over de tilmeldte holds effekter samt selvfølgelig den afsluttende og meget stemningsfulde lys-ceremoni. Vi håber meget, at endnu flere vælger at være en del af stafetten i år - enten som deltager på et hold eller blot som tilskuer, der ønsker at støtte den gode sag ved at møde op i kortere eller længere tid på pladsen. Stafet for Livet Lemvig er nemlig en begivenhed for alle, siger formand for styregruppen Lena Birch.

Tilmeldingen til arrangementet er også åbnet for både hold og individuelle deltagere. To hold er allerede klar, og flere forventes snart at være på plads.

- Vi håber på, at der i år vil være 20 hold og 600 deltagere i stafetten. Formålet er jo, at alle har en god og hyggelig dag, hvor vi samler ind til en god dag, siger Lena Birch,

Udover selve arrangementet, der finder sted lørdag den 3. september fra kl. 10 til kl. 23, vil der være en række aktiviteter som salg af blomsterbuketter, vinsmagning mv., som der senere vil komme flere informationer om.

- Det ville være så dejligt, hvis man allerede nu tager en snak med venner, bekendte, arbejdskolleger og familien om at stable et hold på benene, siger Lena Birch, der kan kontaktes på mobilnummer 4057 3809 for eventuelle spørgsmål.


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
5 Hold
Tilmeldte deltagere
29 Deltagere

Tilmeldte Fightere
10 Fightere
Tændte lys
4 Lys