JULEHILSEN

En lille julehilsen til alle i Stafet for Livet 2021 i Lemvig ⭐


På grund af Covid-19 valgte vi i Lemvig, at aflyse Stafet for Livet i 2020. 


Mange andre steder i Danmark blev der med succes gennemført en anderledes stafet i 2020. Derfor håber jeg, at I alle er med til Stafet for Livet i 2021 i Lemvig. Hvis vi ikke kan mødes og holde en stafet for livet, som vi plejer, skal det ikke afholde os fra at lave en anderledes stafet i 2021 i Lemvig Kommune. 

Det er nemlig nødvendigt, at vi fortsætter med at skabe fællesskab, håb og fundraising, selv om vi har besøg af Covid-19, og pandemien skal ikke forhindre os i, at vi i 2021 samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse, for det er stadig helt nødvendigt med midler til fortsat forskning og andre tiltag i kampen mod den alvorlige sygdom.

Styregruppen i Lemvig vil i januar måned holde et virtuelt møde, hvor vi skal diskutere, hvordan vi kan planlægge og afholde en stafet med eller uden Codvid-19 i 2021. Vi håber derfor, at I vil reservere datoen – den 4. og 5. september 2021 - hvor ikke kun vores, men også jeres fantasi bliver sat på prøve under overskriften "Et døgn, der bevæger".


Jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår, selv om det i år bliver anderledes, end vi plejer. Men vi skal holde modet oppe, og vi skal nok - med håb og sammenhold - komme igennem denne periode, så vi kommer ud på den anden side på en god måde.


Vi ses i 2021.

Mange kærlige julehilsner fra

Lena Birch, Formand for Stafet for Livet, Lemvig


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
1 Hold
Tilmeldte deltagere
1 Deltagere

Tilmeldte Fightere
0 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Rundetrunterne 100 Støt hold
Se alle tilmeldte hold