Dato for Stafet for Livet 2021 er nu fastlagt til den 4. og 5. september

Styregruppen bag det store arrangement ved Lemvig sø håber på en stor folkefest i den første weekend i september til næste år.

-        Da vi i styregruppen i marts måned traf beslutningen om at aflyse Stafet for Livet 2020, var jeg meget i tvivl om, hvorvidt det var den rette beslutning. Udviklingen i corona-krisen viste imidlertid, at det var rigtigt at aflyse det store arrangement i år, men det var da stadig lidt mærkeligt, at fodboldbanen ved Lemvig sø ikke var fyldt af Stafet for Livet-aktiviteter i den forgangne weekend, siger Lena Birch, der er formand for Stafet for Livet Lemvig.

Cirka halvdelen af Stafet for Livet-arrangementerne i Danmark blev aflyst i 2020, og de arrangementer, der blev gennemført, foregik under helt andre konditioner end normalt.

-        Nogle steder var der virtuelle aktiviteter, mens man andre steder lavede små events med meget få deltagere. Vi valgte i Lemvig helt at aflyse for i stedet at bruger kræfterne på at se frem mod et større arrangement i 2021, forklarer Lena Birch.


Samme koncept

Forberedelserne til Stafet for Livet 2021 er nu startet, og dato’en bliver den 4. og den 5. september 2021 med fodboldbanen ved Lemvig sø som samlingspunkt.

-        Konceptet er uændret, og det handler jo om at sætte fokus på kampen mod cancer i 24 timer med forskellige aktiviteter. De 24 timer er samtidig et udtryk for, at kampen mod den alvorlige sygdom foregår døgnet rundt og 365 dage om året, påpeger Lena Birch.

Stafet for Livet Lemvig har stor opbakning fra mange frivillige hænder, og de forskellige arbejdsgrupper er nu i gang med deres opgaver i forbindelse med arrangementet i september 2021.

-        Det er meget glædeligt, at alle har givet tilsagn om at løse alle de opgaver, som et sådant arrangement omfatter. Vi vil gerne lave Stafet for Livet Lemvig til en stor folkefest, hvor alle er velkomne til at deltage i kortere eller længere tid. Vi kender jo alle nogle, der på den ene eller den anden måde er ramt af sygdommen, og vi ved også, hvor vigtigt det er, at vi står sammen – både for at støtte op om dem, der har mistet et kært familiemedlem, men også for dem, der har vundet kampen, siger Lena Birch.


Stor opbakning

Udover opbakningen fra de ca. 100 frivillige i Stafet for Livet Lemvig glæder formanden sig også over den økonomiske opbakning til den gode sag.

-        Naturligvis handler Stafet for Livet også om at indsamle midler til yderligere forskning via Kræftens Bekæmpelses landsorganisation, og de sponsorer, der allerede havde givet tilsagn om støtte til 2020-arrangementet med flotte donationer, har ønsket at overføre deres bidrag til 2021. Det er vi meget taknemmelige for, siger formanden.

Styregruppen er som nævnt i fuld gang med at forberede arrangementet, men man følger samtidig med i udviklingen af corona-krisen.

-        Der er jo mange i vores målgruppe, der skal tages særlige hensyn, så vi følger myndighedernes anvisninger meget tæt. Vi håber, at corona-krisen er et overstået kapitel i september 2021, men der kan naturligvis opstå en situation, hvor vi igen må tage beslutningen om at gennemføre Stafet for Livet i Lemvig op til overvejelse, siger Lena Birch.
Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
6 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
3 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Se alle tilmeldte hold