• Kan man købe mad og drikke?

  Der bliver mulighed for at købe mad på pladsen, både for deltagere på holdene og for besøgende på pladsen.

  Overskuddet fra madsalget går til Stafet For Livet.

   

 • Hvad koster det?

  Det koster 150 kr. at tilmelde sig som holddeltager til Stafet For Livet. For børn og unge under 18 år koster det 75 kr at deltage på et hold. Du kan tilmelde dig et hold her.

  Det er gratis at deltage som Fighter til Fighterrunden og Fighterarrangementet. Du kan tage en ledsager med, nærmere information følger.

  Tilskuere er også meget velkomne på pladsen.

   

 • Er det tilladt at medbringe telte og campingvogne

  Der vil i 2023 igen være mulighed for at medbringe telte, campingvogne og lignende, som kan benyttes under hele stafetten. Der vil være markede områder, hvor der er mulighed for at opstille de medbragte telte, campingvogne osv.

 • Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se det tidspunktet for lysceremonien i programmet

 • Hvilken underholdning er der?

  Stafet for Livet i Lemvig er meget mere end en stafet.

  Underholdningsgruppen har sørget for et alsidigt program til staffen - det meste foregår på pladsen ved Lidenlund Boldklub.


  Du kan glæde dig til et alsidigt program.


  Hovedparten af underholdning og aktiviteter vil være gratis, men der kan være enkelte aktiviteter, hvor vi beder om et mindre beløb. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

 • Skal vi også gå på banen om natten?

  Stafet For Livet slutter i år klokken 21.30, og vi skal derfor ikke gå på banen om natten.


  Stafet For Livet har tidligere, og forhåbentlig også til næste år igen, foregået et døgn for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper mod kræften døgnet rundt.

 • Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her


  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft.

 • Hvor lang er banen?

  For holdstafetten går turen rundt om Lemvig sø. Det er en tur på ca 1,8 km.

  Fighterruten er kortere og foregår på pladsen ved Lidenlund Boldklub, der i dagens anledning er omdannet til festplads.

 • Må man ryge til Stafet For Livet?

  Stafet For Livet er et røgfrit arrangement. Rygere er meget selvfølgelig velkomne, men røgen må ikke komme med på stafetpladsen.

 • Hvordan kan jeg støtte stafetten?

  For at kunne indsamle midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde er vi afhængige af, at private og firmaer, som vil støtte stafetten. Du kan enten vælge at støtte stafetten med en generel donation eller ved at donere produkter eller tjenesteydelser. Derudover kan du også vælge et støtte et hold eller en holddeltager.

  Du kan læse mere om at støtte her.

 • Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft”, kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter. Deltog du som fighter sidste år, må du gerne tilmelde sig som fighter igen i år.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter.

  Igen i 2024 bliver der et særligt program for Fightere.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.


  Hvis du som fighter ønsker en ledsager med til fighterarrangementet kan du tilmelde èn person. Det koster 60 kr. for ledsageren.

  Tilmeldingen sker ved, at der indbetales 60 kr. på Mobilepay 315628 eller til Danske Bank , 4183 – 0012109059. Husk at skrive navnet på ledsageren

 • Skal jeg løbe for at deltage på et hold?

  Nej slet ikke. Stafet For Livet er for alle uanset alder, helbred eller form. Det er helt op til holddeltagerne selv, om de vil løbe eller gå, stå på løbehjul eller gå med rolator. Det vigtigste er, at holddeltagerne sammen kommer gennem det døgn, stafetten varer.

 • Hvordan kan jeg samle ind til mit hold

  Når I har tilmeldt jer som hold til Stafet for Livet i Lemvig, kan I også tænke over, om I har lyst til at samle ind til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med stafetten.

  Mange hold synes, det er meningsfuldt og motiverende, at indsamle penge til kræftsagen både inden og under stafetten. I bestemmer selv, hvor meget og hvordan I vil samle penge ind. Som holddeltager kan du blandt andet:

  • Lave aktiviteter inden og under stafetten, der kan samle penge ind.
  • Finde sponsorer, som vil støtte jeres hold med et beløb for hver runde, der bliver gået på banen
  • Find en sponsor, der vil betale for at få sit logo på de T-shirts, holdet bærer til stafetten
  • Få sponsorer til at matche det beløb, som jeres hold samler ind
  • Sætte et mål for at hver holddeltager skal sælge x-antal lysposer før stafetten.

   

  Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. Alle beløb, der indsamles via Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

  Bemærk:

  • Alle beløb indsamlet i forbindelse med Stafet For Livet går til Kræftens Bekæmpelses arbejde for forskning, forebyggelse og patientstøtte
  • Der kan ikke indsamles midler til andre organisationer, enkeltsager og lignende aktiviteter via Stafet For Livet
  • Indsamlede midler skal indbetales via hjemmesiden www.stafetforlivet.dk senest 14 dage efter afholdelsen af stafetten eller kontant til arrangørerne på stafetten
  • Vær opmærksom på, at hold i følg Spillemyndigheden (en koncern under SKAT) ikke tillader, at hold laver tombolaer, lotterier og andre konkurrencer, hvor deltageren betaler for at være med og hvor udtrækningen af gevinst beror på tilfældighed.
  • Bemærk, at SKAT kræver, at der skal betales præmieafgift af alle varepræmier på over 750 kr. og af alle kontante præmier, herunder gavekort på en værdi over 200 kr. Præmieafgiften udgør 17,5% af den del, af prisen, der overstiger 200 kr.

   

  Læs mere om inspiration til at fundraise her:

 • Hvilke muligheder har jeg som holddeltager på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holddeltager gøre følgende, når du er logget ind:

  - tilmelde flere deltagere til dit hold
  - invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  - indbetale donationer til holdet og din egen indsamling
  - opfordre folk til at tænde lys
  - og meget mere...

  Læs mere i manualen her:

 • Hvilke muligheder har jeg som holdkaptajn på hjemmesiden?

  På hjemmesiden kan du som holdkaptajn gøre følgende, når du er logget ind:

  - tilmelde flere deltagere til dit hold
  - invitere folk til at støtte dit hold og din egen indsamling
  - indbetale donationer til holdet og din egen indsamling
  - opfordre folk til at tænde lys
  - og meget mere...

  Læs mere i manualen her: