En dag, en fælles kamp!

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg overnatte på pladsen?
 • Hvor mange deltagere er der på et hold?
  Hvor mange deltagere er der på et hold?

  Du bestemmer selv, hvor stort dit hold skal være, men holdet skal have minimum én deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Den typiske størrelse hold er 10-20 personer. Hvert hold har en holdkaptajn, der står for at koordinere og kommunikere med holdet.

  Du tilmelder dig som holddeltager eller holdkaptajn her


  Mange hold synes, det er motiverende at samle ind til Stafet For Livet og på den måde gøre en forskel i kampen mod kræft.

 • Hvem kan deltage som Fighter?
  Hvem kan deltage som Fighter?

  Alle, der har hørt ordene ”Du har kræft”, kan deltage som Fightere til stafetten. Det vil sige nuværende og tidligere kræftpatienter. Deltog du som fighter sidste år, må du gerne tilmelde sig som fighter igen i år.

  Fighterne går den første runde på banen iført gule t-shirts og er på den måde det hångribelige bevis på at kampen mod kræft nytter.

  Igen i 2024 bliver der et særligt program for Fightere.

  Læs mere om at være Fighter og tilmeld dig her.


  Hvis du som fighter ønsker en ledsager med til fighterarrangementet kan du tilmelde èn person. Det koster 60 kr. for ledsageren.

  Tilmeldingen sker ved, at der indbetales 60 kr. på Mobilepay 315628 eller til Danske Bank , 4183 – 0012109059. Husk at skrive navnet på ledsageren

 • Hvor lang er banen?
  Hvor lang er banen?

  For holdstafetten går turen rundt om Lemvig sø. Det er en tur på ca 1,8 km.

  Fighterruten er kortere og foregår på pladsen ved Lidenlund Boldklub, der i dagens anledning er omdannet til festplads.

 • Hvad betyder det at købe lys?
  Hvad betyder det at købe lys?

  En smuk del af Stafet For Livet er, at vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft eller dem som vi har mistet. 

  Du kan enten tænde et lys her på hjemmesiden eller til stafetten. Hvis du tænder lys her på hjemmesiden, sørger vi for, at din hilsen bliver skrevet på en lyspose og bliver sat op som en del af lysceremonien.

  Lysceremonien foregår, når mørket falder på og varer omkring 15-30 minutter. Du kan se det tidspunktet for lysceremonien i programmet