Vær med til at fejre livet

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.


Stafet For Livet løber af stablen i Rhododendronparken - en smuk park i centrum af Brønderslev.

I 2018 blev vi 37 hold, 1314 deltager, 93 fightere og tændte 446 lys i Rhododendronparken - det blev til 23.479 runder svarende til 20.465 km.


I 2017 blev vi 31 hold, 969 deltagere, 51 fightere og tændte 464 lys i Rhododendronparken - det blev til 20.465 runder svarende til 17.518 km. - Humøret var højt overalt, og vi samlede 374.818 kr ind til Kræftens Bekæmpelse. Og her var holdene fantastisk gode til at både til at samle penge ind og lave en fantastisk stemning -  I var alle med til at gøre de 24 timer til en rigtig god oplevelse for arrangørerne.


Stafet for Livet er en 18-24 timers holdaktivitet. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Det sker blandt andet gennem en holdstafet, aktiviteter, oplysning, underholdning og sponsorater.


Vi glæder os til at se dig i weekenden  -  til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet! Alle har haft kræft tæt inde på livet – nogle har selv sygdommen, har kræft i den nære familie eller kender nogen, som har tabt kampen mod kræften. Vær med til at sætte fokus på kampen mod kræft og til at rejse livsvigtige midler til Kræftens Bekæmpelse ved at deltage i Stafet For Livet som frivillig, sponsor eller som del af et hold. Stafetten er baseret på en kæmpe indsats af de mange frivillige og deltagere, der er involveret.


Så er det endelig program klar - alle er mere end velkommen også selvom du ikke deltager på et hold


Hovedsponsor

Vi er meget taknemmelige for, at PN Beslagsfabrik og SE er hovedsponsor af stafetten i Brønderslev. PN Beslagsfabrik og SE er med til at sikre, at stafetten kan skabe overskud til det arbejde Kræftens Bekæmpelse laver indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte.


Følg os også på vores side på FACEBOOK, hvor der hele tiden bliver slået nyheder op om stafetten.

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
38 Hold
Tilmeldte deltagere
1316 Deltagere

Tilmeldte Fightere
93 Fightere
Tændte lys
424 Lys