Vi gør klar til Stafet For Livet Nykøbing Falster 2018

Tilmelding til Stafet For Livet 2018 er åben, og holdene er i fuld gang med at tilmelde sig.

Tidspunktet ligger fast. Det bliver den 18. og 19. august, og du kan følge nedtællingen i toppen af hjemmesiden.


VIL DU VÆRE MED?

I år har en del af de frivillige både i stafettens arbejdsgrupper og i styregruppen valgt,at takke af efter flere års veludført indsats. Det er med andre ord tid til nye kræfter og gerne nye ideer.

Har du lyst til at være med i forberedelserne, eller har du spørgsmål til Stafet For Livet Nykøbing Falster 2018, er du velkommen til at kontakte formand Frederik Schütt på post@visionogpraxis.dk eller telefon 41 83 51 48 - også gerne SMS. 


SKAL MAN LØBE?

Stafet lyder måske lidt, som noget man gør til en olympiade, men nej, i Stafet For Livet kan du løbe, hvis du vil, du kan gå, bruge kørestol eller krykker, du kravle eller hoppe på tungen alt efter temperament. Stafet For Livet er nemlig ingen konkurrence på tid, men en fantastisk lejlighed til at mødes om en virkelig god sag. Så kom, som du er.

Se mange flere svar på dine spørgsmål under "Praktisk info".


2017 GAV ET FLOT RESULTAT! KAN VI IGEN?

Resultatet af Stafet For Livet Nykøbing Falster 2017 blev et flot overskud på 293.703 kr., som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse. Tak til alle der har bidraget til det flotte resultat!

Vi håber, at vi i 2018 kan gøre det endnu bedre.

Ønsker du at støtte Stafet For Livet Nykøbing Falster, kan du gøre det her!


Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
17 Hold
Tilmeldte deltagere
92 Deltagere

Tilmeldte Fightere
19 Fightere
Tændte lys
1 Lys