Kære alle 

I forlængelse af regeringens påbud om, at det ikke er tilladt at afholde store arrangementer, med mange deltager før efter august., ser vi desværre ikke mulighed for afholdelse af vores stafet i 2020. 

Det er en trist nyhed, men det gøres for at passe på os selv og hinanden nu. Vi ved at Stafet For Livet er en unik oplevelse og har stor betydning for både Fightere, deltagere, besøgende som lokalsamfund. Mange har knoklet for at få stafetten stablet på benene, og mange har glædet sig til sommerens stafet.


Styregruppen siger TUSIND TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. Vi var så godt i gang og havde brikkerne klar til en fantastisk stafet. Dem tager vi med os til 2021, hvor vi forhåbentlig igen kan afholde vores elskede Stafet For Livet i Gribskov.

Vi glæder os til næste år og håber at I vil bakke op om arrangementet i 2021, så vi igen kan mødes, fejre livet og skabe smukke minder sammen, indtil da ønskes alle et/en godt forår/sommer i en svær tid.


Der arbejdes på en løsning i forhold til de allerede tilmeldte hold og deltagere som vil blive kontaktet snarest muligt..


Pas godt på jer selv og hinanden derude! ❤️

Stafet hilsner,

Styregruppen for Stafet For Livet Gribskov.
Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen. Og et døgn symboliserer, at du ligesom en kræftpatient kæmper 20 timer i døgnet – altså alle døgnets timer.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi giver støtte og håb til Fighterne og deres pårørende. Fighter er tidligere og nuværende kræftpatienter. Som Fighter er du æresgæst til Stafet For Livet.

Stafet For Livet er absolut ikke et motionsløb, men en stafet i eget tempo, man kan gå, kravle, hoppe, løbe m.m. og hvor alle kan være med uanset højde alder og fysik. 

Stafet for Livet er et helt særligt arrangement, fyldt med aktivitet, samvær, nærhed, følelser, underholdning og mindeværdige øjeblikke ved en lysceremoni. Derfor håber vi, at I har lyst til at stå sammen i kampen mod kræft og være med til at fejre livet og gøre denne stafet til et uforglemmeligt døgn!

Stafet for Livet er baseret på en kæmpe indsats af de mange frivillige og deltagere, sponsor eller som del af et hold.

Stafet for Livets formål er at fundraisere penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte.               


Vi glæder os til at se dig/jer til nogle dejlige timer med holdstafet, underholdning, lysceremoni, oplysning og en generel hyldest til livet! 


Link til alle de dejlige billeder fra Stafet for Livet 2019 på facebook https://www.facebook.com/pg/stafetforlivetgribskov/photos/?tab=album&album_id=2374269655920989&ref=page_internal


Bliv frivillig!

Vil du være med til at at kæmpe for Et Liv Uden Kræft?

Vi er et fælleskab op ca. 120 engagerede og positive frivillige, som sammen planlægger og afholder Stafet For Livet.

Har du lyst til at give en hånd med, hører vi meget gerne fra dig.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du kan afse.

Vi har brug for din hjælp til såveld planlægning før stafetten og frivillige der kan hjælpe til på selve stafet-døgnet. Kontakt Formand Ruth Nielsen på ruthoghelmer@nielsen.mail.dk


Du kan deltage som


FIGHTER:

Fighterne er stafettens æredsgæster og du(I deltager gratis.

Fighterne åbner Stafet For Livet med en Fighterrunde.

Fighterne har et særligt program med brunch og underholdning inden selve stafetten starter.

HOLD:

Holdet kan bestå af familie, venner, bekendte, kollegaer, naboer ovs.

Holdet har en holdkaptain, den som opretter holdet.

Holdet har minimum en deltager på banen i alle 20 timer.

Holdet kan selv skaffe holdsponsorer og personlige sponsorer f. eks. få jeres arbejdsplads eller andre (f. eks. farmor fra Jylland, som ikke kan deltage på dagen) til at sponsere et beløb pr. unde, holdet eller du/i går på helle stafetten. (Sponser får reklame ved holdes plads).

Holdet får en plads langs banen til et telt, pavillion eller andet, hvor de kan opholde sig og evt. lave nogle events under srafetten.

Det koster kr. 100,- pr. voksen og kr. 50,- pr. barn under 18 år.                          

LYSPOSER / LYSCEREMONI:

Lysposer kr. 50,-

Lysposerne kan købes på selve stafetten og der kan skrives/tegnes en hilsen til en som man vil støtte i kampen mod kræft eller en man vil mindes og savner.

Lysposer kan også købes her på hjemmesiden.

Vi sørger for at posen bliver sat frem ved lysceremonien med den tekst, du udfylder på hjemmesiden.

Alle lysposer indgår i lysceremonien.

Når mørket falder på tænder vi lys i lysposerne og alle deltager samles til en smuk ceremoni, hvor der er plads til eftertanke og fordybelse.


Frivillige gruppen bag STAFET FOR LIVET GRIBSKOV vil gøre deres bedste for at alle får et hyggeligt døgn, med underholdning, aktiviteter både for børn og voksne og meget mere.

Like vores facebookside,  STAFETFOR LIVET GRIVSKOV hvor der vil være løbende opdateringer.   


Alle pengene går ubeskåret til STAFET FOR LIVET - Kræftens Bekæmpelse.            
Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
11 Hold
Tilmeldte deltagere
0 Deltagere

Tilmeldte Fightere
4 Fightere
Tændte lys
0 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Holdnavn Beløb indsamlet
Gilleleje-holdet 500 Støt hold
Se alle tilmeldte hold

Billeder Stafet For Livet Gribskov