Vær med til at fejre livet!

Tirsdag d. 25 oktober holder vi infomøde på Kolding Bibliotek kl 19-21.


Her skal vi i fællesskab sætte rammerne for Stafet For Livet Kolding, fremover. Ikke mindst skal vi have fundet medlemmer til en ny styregruppe, som vil overtage for den nuværende, som efter i år har vurderet at værnepligten er aftjent og nye kræfter skal til. Der sidder fortsat en erfaren kasserer, en dygtig SoMe-tovholder og en god stabil arbejdsgruppe, som står for ’Tænd et Lys’. De øvrige poster skal besættes – ikke nødvendigvis på dette møde, men i den nærmeste fremtid.


Stafet For Livet er ikke muligt, uden engagerede frivillige og derfor er det afgørende at nye kræfter vil tage over. Så hvis du vil have indflydelse på stafetten i Kolding og være med til at sætte rammerne, så er du mere end velkommen på mødet. Og vil du være med i en ny styregruppe er det endnu bedre – men det er ikke et krav for deltagelse. Det vigtigste er at vi får alle de input vi kan, så vi kan komme godt i mål med Stafet For Livet 2023. Vil du læse mere om de forskellige frivilligroller og arbejdsgrupper, kan du gøre det her.

 

Vi håber meget på at se dig. Meld gerne tilbage, om du kommer, så vi ved hvor mange småkager vi skal bage. Skriv til Sissel Witt på sw@cancer.dk. Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe på 53190827. 


Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet og give håb til dem, der kæmper - kort sagt er nøgleordene: Fællesskab, oplysning og indsamling til kampen mod kræft. 

Vi glæder os til at se dig i weekenden d. 11. juni og 12. juni 2022 til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet!


Besøg vores facebook på Stafet For Livet Kolding eller vores Instagram på Stafet For Livet Kolding  

Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
12 Hold
Tilmeldte deltagere
317 Deltagere

Tilmeldte Fightere
21 Fightere
Tændte lys
49 Lys

Top 5 over indsamlende hold

Se alle tilmeldte hold