Pressemeddelelse

 

Stafet For Livet 2021 bliver FÆLLESSKAB – hver for sig!

 

Som det også var gældende sidste år, så vil det blive en Stafet for livet i Billund kommune, som bliver en anderledes af slagsen.

 

Styregruppen har netop været samlet, og beslutningen blev at vi laver en stafet, men der er forskellige punkter som adskiller sig fra en normal udgave.

 

Stafet For Livet, som er en årligt tilbagevendende begivenhed var planlagt til at skulle fylde Filskov Stadion for 8. gang i weekenden 4. og 5. september. Men det bliver grundet corona helt anderledes også  i år.

Vi har igen i år valgt at lade rettidig omhu vise vejen, så derfor er stafetten aflyst i sin normale form.

 

Det har været en svær beslutning, men vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer, og da der en rum tid endnu vil være forskellige restriktioner, som vi skal navigere i, og da vi også skal passe godt på de sårbare grupper, herunder vores æresgæster fighterne, er det derfor ikke forsvarligt at afholde en normal stafet i år.

 

MEN der bliver en stafet

Da vi ved, at Stafet For Livet betyder meget for rigtig mange, ønsker vi i styregruppen at sammensætte en alternativ stafet, og der er allerede forskellige tiltag på tegnebrættet.

Der vil i den nærmeste tid komme yderligere information, men allerede nu ligger det fast at stafetten gennemføres lørdag d. 4. september fra kl. 10-22. Og nogle af de faste højdepunkter fastholdes såsom åbningen, afslutningen og lysceremonien. Derudover vil der blive indrettet HOTSPOTS i kommunens forskellige byer, hvor holdene kan have deres baser, og der vil blive planlagt ruter i byerne, og forskellig underholdning, forplejning m.v.

 

Så snart vi har det hele på plads, og vi ved hvordan det rent praktisk skal foregå vil vi naturligvis melde det ud på hjemmesiden, i dagspressen og på vores Facebook side.

 

Det er også vigtigt for os at sige, at man naturligvis allerede kan tilmelde sig som hold eller holddeltager købe lysposer, lave donationer m.v., og det foregår altid via vores hjemmeside.

 

Vi håber at der forsat vil være stor opbakning til Stafet For Livet i Billund Kommune, på trods af de ændrede forudsætninger, som er gældende for 2021, og så glæder vi os naturligvis til at afholde en normal udgave af stafetten igen i 2022.

 

 

På vegne af styregruppen 2021


Annette, Lisbeth, Anne

Heidi, Lillian

Søren, Anna Kathrine, Niels


  Indsamlingsstatus

Tilmeldte hold
9 Hold
Tilmeldte deltagere
29 Deltagere

Tilmeldte Fightere
6 Fightere
Tændte lys
6 Lys