Tænd et lys
Tænd et lys for en person

Hvis du vil tænde et lys, skal du her udfylde, hvem lyset er tilegnet og dernæst skriver du den hilsen, du gerne vil have til at stå på lysposen. Teksten vil både fremgå her på hjemmesiden, og den vil fremgå af den lyspose, som arrangørerne stiller op til lysceremonien til stafetten.

Klik her for at tænde dit lys- og gå til betaling

Om at tænde lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys. Der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lysceremonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til minde om Bente Lassen Til minde om min mor som tabte kampen mod kræft i 2007.
Til minde om Mine bedsteforældre... Kære mormor, farmor og farfar. I har været væk i så mange år efterhånden. Men jeg ønsker at minde jer, i kampen mod sygdommen, der tog jer fra os. Selvom det er fjernt, så savner jeg jer, og jeg ville ønske I kunne se den familie jeg har fået. Knus K
Til støtte for Karin Moi Kære Karin. Jeg håber og be'r til du får så lang tid som muligt på denne jord.
Til minde om Bedstemor & Farmor Kære Bedstemor Jytte og Farmor Bente. I hjertet gemt, aldrig glemt. Elsket for evigt, og savnet for altid. Vi ved I er med os.
Til støtte for Mormor og Farmor En Hilsen til Mormor og Farmor. i er vores sol,vores lys. Tak for jer Tak fordi i kæmpede. Kærlig Hilsen Nicolai, Mathias og Lille Lasse
Til minde om Familiens engle Aldrig glemt, for altid husket ❤ mormor, morfar, fætter Thomas, onkel Werner & faster Margit ❤
Til minde om Kamma Larsen vi tænker på dig du er savnet af os alle kærlig hilsen din datter Annette
Til minde om Egon Christensen Min fantastiske farfar som mistede livet til kræften.
Til minde om Svane Jens Kære farfar Håber du har det godt i himlen. Savner dig meget Christian & Caroline
Til minde om Svane Jens Savner dig ven ❤️
Til minde om Erna Klokmose min mor, som døde af kræft!
Til minde om Ida Kære Ida Tak fordi jeg kendte dig ❤ Fra Anni
Til minde om Tommy Jensen Tak for mange sjove og skøre minder <3
Til støtte for Mor & Geoff Wilson Min seje mor som har overvundet brystkræft af 2 omgange og min svoger Geoff, som netop nu kæmper sit livs kamp for at komme igennem sin alvorlige kræft sygdom.

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet