Program for stafetten

fredag den 27. august 2021

Begivenhed
15:40 Tordenskioldsgarden spiller op til åbning af stafetten
15:55 Konferencier Mette Byrgesen Jensen byder velkommen
16:00 Officiel åbning af stafetten v/formand Alice Christiansen
16:00 Salg af lysposer åbner
16:00 Sundhedscentret vil være tilstede i Frederikshavn, Skagen og Sæby
16:05 Ambassadør og Global Hero of Hope Michael Nehls holder årets åbningstale(læs mere)
Ambassadør og Global Hero of Hope Michael Nehls holder årets åbningstale(læs mere)
Michael fortæller: ”Jeg blev ramt af lymfekræft i 2011 og har siden kæmpet med bivirkninger som blandt andet epilepsi og kraftigt nedsat syn. Det har naturligvis en enorm indvirkning på mit liv, men min kræftdiagnose har blot gjort mig stærkere. Jeg er fuldblodsoptimist og forsøger at leve det liv, jeg altid har gjort. For det var et liv, jeg elskede. Jeg har lyst til at inspirere andre til at leve livet, uanset hvad det bringer os. Vi skylder os selv og hinanden at fejre livet. For vi har kun det ene. Og så husker jeg altid mig selv på; ”hvis jeg skal lære at leve med kræften, så skal den sgu også lære at leve med mig.” Michael er udnævnt Global Hero Of Hope for 2019.
16:20 Kaj Christiansen holder årets fightertale -efterfølgende går fighterne deres fighterrunde i Frederikshavn (læs mere)
Kaj Christiansen holder årets fightertale -efterfølgende går fighterne deres fighterrunde i Frederikshavn (læs mere)
Årets fightertaler er bosat i Frederikshavn siden 1997 og er tidligere adm. direktør i FME A/S og Kattegat Silo. Kaj fik diagnosticeret kræft i efteråret 2020 og har det efter behandling godt.
16:30 Farm Fun kører hestevognskørsel i Frederikshavn indtil kl 18:30
16:30 Peter Gislund laver sjove ballondyr i Skagen
16:30 A Capella Trio optræder live i Sæby (læs mere)
A Capella Trio optræder live i Sæby (læs mere)
A Capella Trio består af tre søskende Karin Holm Andreasen, Conny Holm Egeborg og Leif Holm. Alle er de bosat i Sæby. De kommer fra en familie, hvor der altid har været sunget og spillet meget musik. De har alle haft deres gang på Sæby Scenen, hvor de har deltaget i flere stykker. De har sunget i forskellige kor, blandt andet Sæby Scenens kor, men de sidste mange år er det gospelkor, der har haft deres store interesse.
16:45 Dance Studio Frederikshavn optræder v/scenen på Kallstorvet
17:00 Ansigtsmaler Ella Nørgaard glæder sig til at pynte alle børn i Sæby
17:00 Jeppe og Nicolaj Lindby optræder live i Skagen
18:15 Camille Haven Beck optræder på scenen v/Kallstorvet (læs mere)
Camille Haven Beck optræder på scenen v/Kallstorvet (læs mere)
Camille fortæller om sig selv: "Jeg er 15 år og fra Frederikshavn. Jeg glæder mig til at synge og støtte Stafet for Livet. Jeg vandt Voice Junior for 2 år siden og er nu i fuld gang med at lave min egen musik. Jeg kommer og optræder med mit eget nummer og nogle cover sange."
19:00 Sidste runde i årets stafet - herefter afslutter Alice Christiansen årets stafet, hvorefter vi begiver os til kirkerne
20:00 Lysceremoni i Frederikshavn kirke, medvirkende kirkens organist og Camille Haven Beck
20:00 Lysceremoni i Sæby kirke, medvirkende provst Ernst Viggo Thomsen, organist Knud-Erik Thrane og sanger Tina Siel
20:00 Lysceremoni afholdes i Skagen kirke, medvirkende præst Niels Berthelsen, organist Rikke Kursch og sanger Kari Hamre
20:10 Fighter Monica Falck Christiansen holder lystalen (læs mere)
Fighter Monica Falck Christiansen holder lystalen (læs mere)
Monica fortæller om sig selv: "Jeg er 29 år, bosat i Frederikshavn, jeg var kræftramt i 2011-2012. Frivillig inden for ung kræft, fortæller i fortællerkorpset, kampagneleder ved landsindsamling i Frederikshavn, ambassadør ved Nordic youth cancer og bestyrelsesmedlem i lokalbestyrelsen Frederikshavn. "

Program for Fightere

fredag den 27. august 2021

Begivenhed
15:45 Vi mødes på Kallstorvet v/Jerry's restaurant (læs mere)
Vi mødes på Kallstorvet v/Jerry's restaurant (læs mere)
I har mulighed for at ligge jeres tasker og jakker osv. i restauranten under stafetten. I får også udleveret jeres trøjer og solsikken, som vi tager i hånden på fighterrunden.
16:00 Stafetten begynder (læs mere)
Stafetten begynder (læs mere)
Officiel åbning af stafetten samt åbningstale af Michael Nehls - Ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og Global Hero of Hope
16:15 Fightertale v/Kaj Christiansen - herefter går vi fighterrunden med start fra Kallstorvet
17:30 Spisning (læs mere)
Spisning (læs mere)
Efter fighterrunden har I mulighed for at gå på byruten og nyde de arrangementer, der finder sted på dagen. I er også velkommen til at sidde i Jerry's Restaurant og snakke, indtil vi mødes kl 17:30 til en skøn middagsbuffet, som Jerry's sponserer. Under middagen vil der være sang og lotteri med små gevinster. Vi har mulighed for at være hos Jerry's indtil kl 19:00
20:00 Lysceremoni (læs mere)
Lysceremoni (læs mere)
Vi mødes i Frederikshavn Kirke, hvor lysposerne er sat op. Årets lystaler er fighter Monica Falck Christiansen. Det er også muligt at tage til Sæby eller Skagen kirke for at opleve lysceremonien herunder lystalen. Disse afholdes også kl 20:00.