Tænd et lys

Du kan tænde dit eget lys her på siden. På hver pose kan du skrive et navn eller en hilsen til de personer, du gerne vil støtte eller minde.

Arrangørerne skriver din hilsen på en lyspose og stiller den op som del af lysceremonien til stafetten. Lysposerne kan også købes til selve stafetten, men hvis du tænder det allerede her på nettet, vil lyset brænde på nettet frem til stafetten.

De lys, der tændes her på siden frem til dagen før stafetten, sættes også op til lyscermonien sammen med de andre lysposer.

 

Køb lys som virksomhed

Som virksomhed kan I også vælge at tænde lys, som sættes op på stafetten. Det er en god måde at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde på.

Tag kontakt til arrangørerne for at aftale, hvordan din virksomhed kan tænde lys til stafetten - og hvordan lysene kan indgå som en del af lysceremonien.

 

Seneste tændte lys

Lys dedikeret til Kommentar
Til støtte for Willy
Til støtte for Alle der er ramt Til støtte for alle der er ramt af denne sygdom
Til støtte for Til den største fighter Til den sejeste kæreste, der lige nu kæmper!
Til minde om Mie Til minde om vores Mie❤️ Min stærke seje lillesøster ❤️ Vores elskede moster❤️ Vi savner dig sindsygt❤️
Til minde om Mie”sen” Du er savnet hver eneste dag Mie”sen” af hver eneste i din familie✨ , rigtig meget , vi mindes dig og snakker om dig , du var vores” bette” figther , klar til at sørge for os andre til det sidste min smukke pige ❤️✨ kærligst din mutti❤️✨❤️
Til minde om Anne Marie
Til støtte for Alle
Til minde om Niels Vagn I hjertet gemt
Til minde om Neta Savner dig
Til minde om Mormor/oldemor
Til støtte for Stafetten
Til støtte for Lisa Vil gerne støtte Lisa.
Til støtte for Lisa Vil gerne støtte Lisa.
Til støtte for Willy Gi' den gas morfar.
Til minde om mormor
Til minde om Alle Dem vi har elsket og gemt i vores hjerter.
Til støtte for Alle Dem vi elsker

Find tændte lys

Søg på navnet på den person, lyset er tilegnet